Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 В така наречения мутренски период всички чалгари се облажиха. Дори и мъжете са разказвали как са им плащали и са ги замяргали с пари буквално. По един или друг начин всеки е бил на спонсорство. Едни интимно, други не. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Това какъв мутренски свят е било не е под никакво съмнение, щом дори и мъжете го възпяваха. И все пак, не всички са били държанки, които са си лягали с престъпници за пари. Да не говорим, че няма нито една от онова време, която толкова години да си е цедила мутрата за кариера, като една Цветелина Янева, примерно. Ето това вече е мастър клас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 4 часа , DrAkO каза: Лия и Коньо е продуцентски проект, както Стораро и Деси. Те нито са се харесвали, нито сега се харесват, нямат никакви общи емоции - видя се ясно при Рачков. Песните също са от Касъмовите избирани, така че никакви заслуги в случая. Дори за първи път се срещнаха оттогава точно в предаването. преди 3 часа , SG каза: Лия конкретно винаги си е изглеждала като певица с дълбока душевност Никога не ми е минавало през ума, че изпълнителката на Ще те мачка валяка имала дълбока душевност. Ето за това говоря. По форумите Лия я изкарват съвсем друга. Мен пък даже ме плашеше. Имаше вид на лоша лелка. преди 1 час , Stela каза: Е после какво стана с талисмана на Планета? Напусна ги... Ами то и телевизията умря май. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 26 минути, DarkChild каза: Ами то и телевизията умря май. Нормално с продукцията, която предлагат и нейното "качество". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Николаос нещо не е доволен 😬 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 1 час , DarkChild каза: Никога не ми е минавало през ума, че изпълнителката на Ще те мачка валяка имала дълбока душевност. Ето за това говоря. По форумите Лия я изкарват съвсем друга. Мен пък даже ме плашеше. Имаше вид на лоша лелка. Такива са моите наблюдения, включително и от едната ми среща на живо с нея. Никога не ми е била сред най-предпочитаните изпълнители, дори не е и близо, но си личи, че не е някоя куха лейка, а си има мисъл и изказ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Камс в момента в На фокус по Нова ТВ, направо е неузнаваема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 И Кама май е разкарала Пашката и е мигрирала при златната кокошка на поп-фолка Ганев Новата й песен ще е от него. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Ма тя даже носово говори... развали се тая жена. На нищо не прилича. Това с операциите е най-тъпият ход на Камелия за цялата й кариера! Даже не мога да повярвам в моментната глупост да го направи. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Всяка година на рождения ѝ ден Нова прави интервю с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 ХАмериканската Преслава! (дето играеше и в "Без пукната пара") И нашата някога беше толкова лъчезарна и гордо си носеше носа, но е проста и се обезобрази. Честити да са й различните ноздри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 17 минути, pacho каза: Ма тя даже носово говори... развали се тая жена. На нищо не прилича. Това с операциите е най-тъпият ход на Камелия за цялата й кариера! Даже не мога да повярвам в моментната глупост да го направи. Аз виках хрема ли има 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Много яко си е пипала по лицето. Изгладила се е, устни е слагала. Промяната е кардинална. И е напълняла видимо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 3 минути, Gerganafen каза: ХАмериканската Преслава! (дето играеше и в "Без пукната пара") И нашата някога беше толкова лъчезарна и гордо си носеше носа, но е проста и се обезобрази. Честити да са й различните ноздри. 2 Broke Girls, велик сериал с майката на Стифлър Мен цицестата чернокоса мацка повече ме кефеше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 2 минути, Gerganafen каза: ХАмериканската Преслава! (дето играеше и в "Без пукната пара") И нашата някога беше толкова лъчезарна и гордо си носеше носа, но е проста и се обезобрази. Честити да са й различните ноздри. Тя няма нос, ноздрите да бяха проблема. 😂😂😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Дали Камелия е направила различна песен или ще залага на продължение на предишните? Още малко и ще разберем. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Мале Кама на какво се е направила? Направо ми бие на Рени дори. И двете приличат тази по-долу. И защо и е толкова вдигнат носа? Хич не и отива… Да и го бяха направили по-естествено. Това тук е направо плашещо. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 ВНЛ с 13,8 милиона на официалния клип за месец, плюс още около 2 милиона от фен видеата. @Willy @Danger. Да се поздравим с хита 🔥🔥🔥 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Какво толкова й има на Камелия? Изглежда невероятно. Това, че е различна от преди не я прави грозна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 4 минути, GSA каза: Мале Кама на какво се е направила? Направо ми бие на Рени дори. И двете приличат тази по-долу. И защо и е толкова вдигнат носа? Хич не и отива… Да и го бяха направили по-естествено. Това тук е направо плашещо. Ето я и след няколко години: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 13 минути, GSA каза: Мале Кама на какво се е направила? Направо ми бие на Рени дори. И двете приличат тази по-долу. И защо и е толкова вдигнат носа? Хич не и отива… Да и го бяха направили по-естествено. Това тук е направо плашещо. Изгледах интервюто - добре изглежда бе. Много съм краен тук и си връщам думите назад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 8 минути, FikLena каза: Започвам да си мисля, че тези двете са един и същи човек… 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 45 минути, FolkEmpire каза: Аз виках хрема ли има Може и да е болна, ама като гледам тия малки ноздри... Иначе в новото видео ми се струва, че е взела позата и дивана от Глория, дето толкова я хейтихте тука за диваните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 45 минути, FikLena каза: ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Здравей мила Пипиииии Мъстаааниииимааааджинииии юю деееее Кен лииии тулибулибудайчууууу 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари