Stela Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 9 часа , Willy каза: Признавам че това ме зариби и е много истинско парче, но няма как да скрия и че се радвам за поредният флоп на Галин. Токсични са ни отношенията с гъбина! Песента наистина заслужаваше да се забележи и да стане хит. Клипа също е добър и въздейства много заедно с песента. Аз уважавам правенето на такива проекти. Проблема е, че като не се оценят и изпълнителите залагат после на еднодневни комерси, а ние почваме да се оплакваме как всичко било еднакво. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 3 часа , SG каза: Всъщност и Лорена вече си има личен канал в YouTube. А Деси Слава напоследък взе да си рекламира пак нейния. Странна работа. На Лорена канала й го рекламират и от Хит Микс, така че тя е все още там, но ми е интересно защо Сашка си е изтеглила хората от Хит Микс, да не би да ги набута в "Меди мюзик" 😃 Тамън миналата година им потръгна малко и пак си останаха с Лорена, която не знам какво прави там 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 6 часа , FikLena каза: Дуетът на Азис и Галена взриви класациите Една песен, двама хитови изпълнители и над 14 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне YouTube само за месец. Така изглежда в цифри парчето "А+Г=В. Н. Л.“ на Азис и Галена, което се разписа с премиера преди месец. По груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания в платформата, е около . Това означава, че хитът е донесъл на Краля на поп-фолка и чаровната брюнетка поне 14 000 долара или около 24 000 лева. Това е голямо постижение не само за продукция от лекия жанр, а и за българска изобщо. Така например родни поп хитове като "Играя стилно“ на Мария Илиева и "Ако има рай“ на Графа имат средно около 1,5 милиона гледания в YouTube. "А+Г=В. Н. Л.“ е балада, която се радва на интерес от фенове по целия свят. Сред коментарите фигурират похвали на меломани от Германия, Русия, Сърбия, Чехия, Румъния, Босна и Херцеговина, Северна Македония и други, пише Монитор. "Тази песен бе по-чакана от Нова година“, "В Германия е на 6-то място в набиращи популярност! Всеки ден се качва с едно място нагоре. Браво! Един от най-силните български дуети“ и "Доказателството, че и в България може да се прави музика на световно ниво. Рядко стойностна песен! За един месец хит по клубове и радиа", гласят само част от коментарите в YouTube. “А + Г = В.Н.Л… Спомен от едно безвъзвратно отминало време. От оная любов недоизживяната, която се е скрила в най-дълбокото кътче на сърцето ни, за да ни напомня, че времето не лекува всичко. От оная първата любов, която никога не се повтаря, не се забравя, а само боли — като рана, която се отваря отново и отново… Тази песен не ме пуска от мига, в който я чух. Благодаря за музиката, за думите, за емоциите. Благодаря на Азис за магията в гласа му. Благодаря на всеки един от вас, който ще се влюби в нея. И дано когато боли, да боли по-малко!" - с тези думи самата Галена описа проекта, цитирана от "Монитор Реално не знам какво толкова ѝ се хареса на тази песен. Особено това накрая с тоналността е страшно неприятно. Като бясно удряне на спирачки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Януари 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 14 Мали - маминка ще си направи харикири като види Драгана как я е изтипосала… 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 10 часа , Mousie каза: На Лорена канала й го рекламират и от Хит Микс, така че тя е все още там, но ми е интересно защо Сашка си е изтеглила хората от Хит Микс, да не би да ги набута в "Меди мюзик" 😃 Тамън миналата година им потръгна малко и пак си останаха с Лорена, която не знам какво прави там Не съм сигурен дали феновете бихме понесли Деси Слава да завърши в Меди мюзик. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 ХИТА НА 2022 - ЖЕСТОКА! Не и Теди повече години в топа от ****** 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час , Willy каза: ХИТА НА 2022 - ЖЕСТОКА! Не и Теди повече години в топа от ****** 😍😍💯💯🎉🎉🌹 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Освен с хитовете на Теда, годината започва доста обещаващо, алеле лей. Лидия имам чувството, че ще флопне обаче, чуваш ли ме, глупаче? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Да се учат как се прави мушама. В Галена ми беше надеждата да направи нещо подобно, ама прекалено много имена пуснаха вече и едва ли ще се занимава да прави нещо толкова изтъркано. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Дъщерята на легендарния фолк дует Мая и Магапаса копие на майка си. Щерката на попфолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хил. последователи в Instagram. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Лидия като изкарва зимата винаги гърми "Няма да ми мине" "Да мога да обичам" "Грешници" Надявам се и сега да не пропусне. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 минута, Blueberry каза: Лидия като изкарва зимата винаги гърми "Няма да ми мине" "Да мога да обичам" "Грешници" Надявам се и сега да не пропусне. 😲 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 28 минути, Willy каза: 😲 Пак ли броиш гледанията ѝ в Тубата? Имам чувството, че вече хубавите песни се определят по показателите им в интернет платформите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 26 минути, Hurricane каза: Пак ли броиш гледанията ѝ в Тубата? Имам чувството, че вече хубавите песни се определят по показателите им в интернет платформите. Пак ли сменихме плочата след Шушанита, иначе 2017-19 бяхме кралиците на рекордите и това беше най-важното и за вас.😫 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 8 минути, FikLena каза: Ебаси смеша. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Доколкото разбрах песента на Лидия била типичната Преславова тупалка с клип тип Midnight Sky. Тоест очакванията ми не са големи. Това момиче колкото и потенциал да има, толкова и не могат да й създадат нейна си концепция и все я пращат по теченията. Ама да видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 9 минути, GSA каза: Ебаси смеша. Нали бяха големи дружки с Преслава, изведнъж се присламчи към Галена И то Азис да се присламчи към някого, дето не бил за България, а за Америка, пълен цирк Не че песента не е хубава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 13 минути, SG каза: Доколкото разбрах песента на Лидия била типичната Преславова тупалка с клип тип Midnight Sky. Тоест очакванията ми не са големи. Това момиче колкото и потенциал да има, толкова и не могат да й създадат нейна си концепция и все я пращат по теченията. Ама да видим. Надявам се поне да е качествен комерс, защото ще е от Ганев, Алфа имат попадения, но аранжиментите на Асенов са отвратителни и това подкопава песните, не знам защо продължават да работят с него, не само от Алфа, ами и от другите компании и тн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 9 минути, Mousie каза: Нали бяха големи дружки с Преслава, изведнъж се присламчи към Галена И то Азис да се присламчи към някого, дето не бил за България, а за Америка, пълен цирк Не че песента не е хубава https://streamable.com/b6dzth 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 7 минути, Mousie каза: Надявам се поне да е качествен комерс, защото ще е от Ганев, Алфа имат попадения, но аранжиментите на Асенов са отвратителни и това подкопава песните, не знам защо продължават да работят с него, не само от Алфа, ами и от другите компании и тн Но Алфа проблема не са им толкова композиторите, с които работят. А липсата на идея за устойчиво развитие. Галин работи по кариерата на изпълнителите си така, както навремето си работеше по неговата- с комерски за клубовете. Ама тогава беше златната ера на дискотеките и резултата се доказваше и на голямата сцена и с наградите, а днес- не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час , GSA каза: Ебаси смеша. Не е като да не е прав за първото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 1 час, SG каза: Но Алфа проблема не са им толкова композиторите, с които работят. А липсата на идея за устойчиво развитие. Галин работи по кариерата на изпълнителите си така, както навремето си работеше по неговата- с комерски за клубовете. Ама тогава беше златната ера на дискотеките и резултата се доказваше и на голямата сцена и с наградите, а днес- не. Ма той дори не работи като хората, защото за определено време се набляга на само един изпълнител, първо беше Лидия, след което замина в трета глуха, сега е Симона - ще видим още колко ще се набляга на нея, докато дойде следващата. На Десита и Адам не е наблягано никога, само пускат по някой едномесечен комерс тук-там, колкото да има нещо. Кариера не се гради по този начин, Галин пускаше комерси, ама поне беше често. А работата им с тенекиените звуци е доста голям проблем 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Това за 2 месеца и половина не може да догони и 6М. Очаквах да е smash mega hit, защото има всичко нужно, не че сега не е хитче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 4 минути, Willy каза: Това за 2 месеца и половина не може да догони и 6М. Очаквах да е smash mega hit, защото има всичко нужно, не че сега не е хитче. Хитче е, ама с Момиче от лед се получи и хайде втора версия. Според мен затова не стана голям хит, идва посредствено след Момиче от лед, а и аранжимента дразни от време на време. Ако го беше направил Ганев, можеше да се получи по-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари