Danger. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, presi_fen! каза: Песента е доста силна и пръска с гледания , колко е самостоятелния рекорд на Галена за 24 часа? От един клип - 485К (100 живота) Сборно от два - 540K (Къде беше ти) Гледанията на Преслава са добри. Ще има около 420К за ден. Да видим дали ще ги задържи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, DevilWish каза: Анелия ли? Пускала е, май и повече от 6! За Преслава ако го е правила - това е било истинско събитие! Тя, въобще не е по клиповете! Нямаме късмет там и това си е! Гледам в Уикипедия, ако е вярно: 2004 има 7 клипа, а по 5 има през следните години: 2006, 2007, 2009 (3 дуетни) и 2015 (2 дуетни). Страшен мързел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Blueberry каза: Гледам в Уикипедия, ако е вярно: 2004 има 7 клипа, а по 5 има през следните години: 2006, 2007, 2009 (3 дуетни) и 2015 (2 дуетни). Страшен мързел. Тя Преслава 2004 дебютира. Вярно, че съществувала и за нея година със 7 клипа! - Нежен рекет, Дума за вярност, Раздвоени, Молиш ме, Тази нощ безумна, Мили мой, Обичам те :O Не може да бъде! Значи наистина са 7? За съжаление пак има два дуета! Това е истинско постижение за нея! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, DevilWish каза: Тя Преслава 2004 дебютира. Вярно, че съществувала и за нея година със 7 клипа! - Нежен рекет, Дума за вярност, Раздвоени, Молиш ме, Тази нощ безумна, Мили мой, Обичам те 😮 Не може да бъде! Значи наистина са 7? За съжаление пак има два дуета! Това е истинско постижение за нея! Ами тогава фирмата я е карала, нали все пак са я лансирали. И двете години, в които се налагаше като певица на годината 2006 и 2007, това е. Вярно, че тя имаше много хитове без клип, ама да се стяга малко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 13 минути, presi_fen! каза: Не се спряхте кавър та кавър не помнихте Галена как гепеше всичко “Шефката”’,”Дай ми” “Ламборджини” и т.н. направо сте смешни. Песента е доста силна и пръска с гледания , колко е самостоятелния рекорд на Галена за 24 часа? Толкова, че Пуфиса ще сънува да направи толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 9 минути, Blueberry каза: Ами тогава фирмата я е карала, нали все пак са я лансирали. И двете години, в които се налагаше като певица на годината 2006 и 2007, това е. Вярно, че тя имаше много хитове без клип, ама да се стяга малко. Така е, мен най-много ме е яд, че не клипира "Лъган си и ти" на времето дуета с Джери "Не ми говори за любов", баладите "Умирам", "Горчиви спомени", "Водка с утеха" страшни хитове пропусна и не уважи както се казва. По принцип най-любими са ми клипираните й песни, като любима си ми остава "Последен адрес", това е най-любимата ми и скъпа песен за мен! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 25 минути, presi_fen! каза: Не се спряхте кавър та кавър не помнихте Галена как гепеше всичко “Шефката”’,”Дай ми” “Ламборджини” и т.н. направо сте смешни. Песента е доста силна и пръска с гледания , колко е самостоятелния рекорд на Галена за 24 часа? “Дай ми” е на Оцко. Къде сравняваш кавърите на Галена с това нещо на Преслава? Разликите са от тук до небето. Нека има кавъри, но да са направени като хората. Галена и в това отношение е стъпки напред. Ако Галя направи такава поредица от мушами, Шушаните и това последното, феновете ѝ ще я направим на нищо. Това е разликата - на какво качество са свикнали хората от двете. Ако станете по-взискателни към нея, може пък и да се осъзнае малко. Страшно падение е това, което прави в последно време. Всички знаем какво може тази жена и е срамота да предлагаш такова качество. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час , Willy каза: Остави ме да си заслужа айфон като счетоводител на Галс ма. Не всички са толкова добри като Е, ми ли я? и да ги дават за щяло и нещяло! 😕 Галс е фенка на Самсунг, драги! Няма да ти купи айфон. Най - много да ти прати нагризана ябълка, като от "100 живота". Ако искаш телефон ще ти се наложи да приемеш Самсунг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, petya1 каза: “Дай ми” е на Оцко. Къде сравняваш кавърите на Галена с това нещо на Преслава? Разликите са от тук до небето. Нека има кавъри, но да са направени като хората. Галена и в това отношение е стъпки напред. Ако Галя направи такава поредица от мушами, Шушаните и това последното, феновете ѝ ще я направим на нищо. Това е разликата - на какво качество са свикнали хората от двете. Ако станете по-взискателни към нея, може пък и да се осъзнае малко. Страшно падение е това, което прави в последно време. Всички знаем какво може тази жена и е срамота да предлагаш такова качество. То е до "чуваемост". Галена слуша, Преслава блокира критиците. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 "Дай ми" на мен много ми харесва! Добра е песента. Като цяло от песните и от Оцко любима си ми остава "След раздялата", след "Тихо ми пази" тя най-много ми харесва на Галена и "Тоя става", там визията на Галена ми е любима! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 412К за първия ден. Добре е. Да видим наистина колко ще се задържи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Blueberry каза: То е до "чуваемост". Галена слуша, Преслава блокира критиците. Което не е хич добре за нея. Да не можеш да приемаш критика е твърде самодоволно и показва неуважение към феновете. Все едно не я е грижа какво мислят и какво им харесва. Нали благодарение на хората е нещо, не може така да пребрегваш и блокираш наред. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Stela каза: Което не е хич добре за нея. Да не можеш да приемаш критика е твърде самодоволно и показва неуважение към феновете. Все едно не я е грижа какво мислят и какво им харесва. Нали благодарение на хората е нещо, не може така да пребрегваш и блокираш наред. Това е така. Трябва да приема критика. Подобно отношение може да си позволи само при обида или наистина злобен коментар, но за критика към нея или, че нещо на някого не му е харесал, това вече е прекалено. Щом си станал това, което си благодарение на хората, трябва да се вслушваш и да приемаш градивната критика! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 6 минути, DevilWish каза: Това е така. Трябва да приема критика. Подобно отношение може да си позволи само при обида или наистина злобен коментар, но за критика към нея или, че нещо на някого не му е харесал, това вече е прекалено. Щом си станал това, което си благодарение на хората, трябва да се вслушваш и да приемаш градивната критика! Да, аз говоря само за критиката. Ако има злобни коментари и обиди съм за да ги блокира. Глория е същата. И тя блокира хората ако си позволят лукса да изкажат критика. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Stela каза: Да, аз говоря само за критиката. Ако има злобни коментари и обиди съм за да ги блокира. Глория е същата. И тя блокира хората ако си позволят лукса да изкажат критика. Да и при нея съм го забелязал това, като чета коментарите тук доста хора са се оплакали. Обаче пък по този начин си знае своето и тъпче на едно място, отдавна е нямала хит за съжаление, а точно след Преслава, Глория и Анелия са любимите ми певици, обаче за съжаление първите две все си знаят своето. Интересно, че и трите са зодия Рак! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И ги пазя сякаш са бижута ❤ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, DevilWish каза: Да и при нея съм го забелязал това, като чета коментарите тук доста хора са се оплакали. Обаче пък по този начин си знае своето и тъпче на едно място, отдавна е нямала хит за съжаление, а точно след Преслава, Глория и Анелия са любимите ми певици, обаче за съжаление първите две все си знаят своето. Интересно, че и трите са зодия Рак! На мен от малка Глория ми беше любимка и си имам сантименти към нея. Дразни ме, че тъпче на едно място, че не се интересува от нищо и живее в своя измислен свят, в който тя е кралицата и всеки ще и се прекланя. Сори, мина й времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Stela каза: На мен от малка Глория ми беше любимка и си имам сантименти към нея. Дразни ме, че тъпче на едно място, че не се интересува от нищо и живее в своя измислен свят, в който тя е кралицата и всеки ще и се прекланя. Сори, мина й времето. Да, за съжаление имаш право. Имаше периоди още преди 2000 година в която не слушах много такава музика и не я разбирах, все пак бях много малък, но Глория специално и аз винаги я слушах. Даже не си спомням от коя година беше тази песен "Уморих се от теб", една приятелка на майка ми имаше син и той тогава имаше уредба, ходихме често нагости, защото тя беше шивачка и оправяше на майка ми разни дрехи, тогава винаги исках да ми пускат тази песен, много я обичах. Иначе вече може би от края на 2003 прослушах поп-фолк или по-скоро лятото като чух "Обичай ме" на Анелия. Но Глория винаги ми е била на сърце. Ще се радвам отново да направи масово слушана песен. Ако не се лъжа една от последните хитови нейни песни беше "Ненаситна" нали? До някъде и "Изсвирете нещо ударно". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 33 минути, Stela каза: 412К за първия ден. Добре е. Да видим наистина колко ще се задържи. Ако броим и останалите клипчета както винаги броим за Галена е навъртяла 500 000 гледания! 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, presi_fen! каза: Ако броим и останалите клипчета както винаги броим за Галена е навъртяла 500 000 гледания! 😉 Колко дни й даваме да падне под ВНЛ? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 ❤️ 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Само на мен ли "Направо в коша" ми е една от любимите песни за миналата година? ❤️ Много е яка!!! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Най-добрата песен за 2021! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 16 минути, DevilWish каза: Само на мен ли "Направо в коша" ми е една от любимите песни за миналата година? да 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Willy каза: да Не е честно! Значи "Близалка" на Ваня Великова е номер 1 за 2021! Всичко е превзела Ваня - истинска секс учителка! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари