FikLena Публикувано на Януари 2 Report Share Публикувано на Януари 2 Правила: Имате право на една публикация на ден. Задължително е да се споделя линк от Ютуб. Само една песен в пост Не цитирайте останалите потребители. Не се допускат пародии и други видеа, които не са музикални. Само Интернационална музика. Тоест песни, които не са български ЗАДЪЛЖЕНИЯ: Харесайте постовете с емотикона, които останалите споделят. ФОРМАТ НА СПОДЕЛЯНЕ: КОПИРАЙ: <Песен от Сърбия> Zorana Micanovic - Sikter 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 <Песен от Турция> Demet Akalın - Tabu PS коледната версия на горната песен ("Sikter") бая разбуни духовете 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 <Песен от Турция> Ömer Topçu feat. Demet Akalın - Oh Olsun 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 <Песен от Сърбия> Aleksandra Prijovic - Legitimno 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 <Песен от САЩ> Themi Lovato - Heart Attack 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 <Песен от Сърбия> Kali - Kiše svilene 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 <Песен от Ливан> Maya Diab - Ahlan wa Sahlan 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 <Песен от Сърбия> ANGELLINA - CRNE NOCI 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 <Песен от Сърбия> Breskavica - Maska 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 <Песен от Таджикистан> Шахло Давлатова - Пудинаи лаби об @Kriminal 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 <Песен от САЩ>Miley Cyrus- Midnight Sky 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 <Песен от Румъния> Jador x Serena x Andrei Banuta - Mon Ami 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Отдавна не бях харесвал гръцка песен 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 <Най-хитовият хит от Сърбия> Викторија Васиљевић - Еуфорија 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Моята любимка Jennifer Lopez - I'm Into You ❤️ 😘 Страшно любима моя песен! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 <Песен от Турция> Murat Boz - Uçurum 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Албания 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 <Песен от Ливан> Maya Diab — High Heels 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 <Песен от Турция> Demet Akalın - Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 <Песен от Сърбия> Seka Aleksic - Ne ostavljaj me samu 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 <Песен от Юнайтъд Стейтс ъф Америка > Ники Минаж - Поунд дъ Аларм 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сърбия 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 преди 21 часа , Brian каза: Сърбия И аз в момента я слушам! Поздрав! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 <Песен от Албания> Gjiko x Melinda - X5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари