Just_Me Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 <Песен от Турция> Murda & Hadise - Imdat 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 <Песен от USA> Kelisa - 4th ot July Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 8 Report Share Публикувано Юли 8 <Песен от Румъния> Qodës x ANTONIA - Una Favela Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 <Песен от Албания> Dhurata Dora x Elvana Gjata - Gajde Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 <Песен от USA> Snoop Dogg ft. Justin Timberlake - Signs Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 <Песен от Румъния> Bogdan DLP x Yny Sebi - Cola Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 <Песен от Италия> Sehnit ft Tory Lanez - Follow me 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 <Песен от Сърбия> Milica Pavlovic feat. Albino - Seceru Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 <Песен от Турция> Simge - Zaten Aşığım (Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 <Песен от Турция> Melek Mosso - AŞKIMIZ BİTECEK 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 <Песен от Великобритания> Novympia - Legendary Creature 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 <Песен от Турция> Kandıramazsın Beni & Yürü Anca Gidersin 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 <Песен от Венецуела> Aida Yespica - BUGATTI И във Венецуела правят чалгийка с вкус на регетон. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 От 20.07.2022 г. от 7:17, asylum каза: <Песен от Турция> Kandıramazsın Beni & Yürü Anca Gidersin Оф, оф..това предаване почти всеки път ми изпълва душата! 😍 @asylum чакам те да ходим на кафе и алъш-вериш в Бебек ❤️ <Песен от Турция> Demet Akalın - Bebek 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 9 минути, Just_Me каза: Оф, оф..това предаване почти всеки път ми изпълва душата! 😍 @asylum чакам те да ходим на кафе и алъш-вериш в Бебек ❤️ <Песен от Турция> Demet Akalın - Bebek ❤️ това шоу е уникално. Гледам го всяка вечер през последните 4 дни Хайде на 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 <Песен от Ирак> Harth Alarbe - 6 El Sobh Опасен отсвир. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 <Песен от Израел> סטטיק ובן אל תבורי עם דנה אינטרנשיונל - אחלה גבר (Prod. by Jordi) @Lelqtian Това не знам защо съм сигурен, че ще ти хареса. Шепнежът на 1:25 е топ. Тия пичове Static & Ben имат супер яки клубни песни. А тая е Дана Интернешънъл дето спечели Евровизия преди много години. Транс. Сигурно е от парада в Израел, ако съдя по цветовете в публиката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 37 минути, meleto каза: <Песен от Израел> סטטיק ובן אל תבורי עם דנה אינטרנשיונל - אחלה גבר (Prod. by Jordi) @Lelqtian Това не знам защо съм сигурен, че ще ти хареса. Шепнежът на 1:25 е топ. Тия пичове Static & Ben имат супер яки клубни песни. А тая е Дана Интернешънъл дето спечели Евровизия преди много години. Транс. Сигурно е от парада в Израел, ако съдя по цветовете в публиката. Mахни шепненето, дропа им е мега топ в тая песен. Бива много. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 1 час, Lelqtian каза: Mахни шепненето, дропа им е мега топ в тая песен. Бива много. Чуй им и други песни в канала им. Топ са. Предположих, че ще ти хареса, щом Чехия и Австрия ти бяха фаворити от Евровизия-та. Долу-горе са в тоя жанр - хаус, денс, електронна. А тия израелци залитат и към етното, смесват стилове.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 <Песен от Сърбия> Milica Pavlovic - After kod Milice 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Песен от Франция - Alvan - DCAI 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 <Песен от Испания> Marta Sanchez - Dime la verdad Скоро намерих и превод. Брутално парче! А Марта Санчез направо ще изгори от сексапил тук. Кажи ми истината Питала съм се хиляди пъти кой управлява живота ми, кой дирижира разума ми заедно с този на другите хора. Какви сили в мрака играят с волята ми, една машина ги назовава за да може да ни контролира. Кажи ми истината, кажи ми тайната си. Цялата истина, не се страхувай. Ние сме само едни марионетки, други дърпат конците. Не си свалят маските, не знаем кои са. Използват думите само за заблуда, не знам дали надеждата продължава да живее. Кажи ми истината, кажи ми тайната си. Цялата истина, не се страхувай. Какви сили в мрака играят с волята ми, една машина ги назовава за да може да ни контролира. Кажи ми истината, кажи ми тайната си. Цялата истина, не се страхувай... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 <Песен от Южна Корея> NewJeans - Attention Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Песен от Италия - Sehnit - Adrenalina 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 <Песен от Вселената> Сама мома вада копа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари