borisslav1 Публикувано на Януари 6 Report Share Публикувано на Януари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Само музиката ми хареса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Много хубаво пее и си личи, че го може. Песента е някаква комбинация между фолк, индийско и трап. Готинка е и симпатична. Текстът е колкото да го има, но много добре стои това "... заслужава ли, тя знае ли общото между нас, че си ти". За пръв път я виждам и чувам, но браво, написала си е песен и хич не е зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Музиката само ми харесва звучи много различно но приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не е бездарна и явно може да пее, но нещо ми липсва в песента. Не е мойта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Гласа й ми напомня на Малката и Стефани Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.