Ciaga Публикувано на Януари 15 Report Share Публикувано на Януари 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Тоя и той почна с чалгата, 'щото в хип-хоп музиката не му се получи. По-жалкото е, че и преди други му пишеха текстовете, направи песни с Борис Дали, Илиян тупалката и Анелия, и пак не проумява, че не става. Прекалено много станаха бездарниците, разчитащи само на алтънтюн. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Защо я качиха втори път? Беше изтрита ли? Да си беше останала в 🗑 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Stela каза: Защо я качиха втори път? Беше изтрита ли? Да си беше останала в 🗑 Ако не се лъжа първият път беше в неговия канал, не го следя, но ми излезе като реклама във Фейсбук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, Ciaga каза: Ако не се лъжа първият път беше в неговия канал, не го следя, но ми излезе като реклама във Фейсбук. И аз не го следя 😁 Може да е заради името на песента, защото първия път беше грешно изписано и го гавреха в коментарите. Той май си беше спонсорирал поста, защото и на мен ми излезе така. Бяха написали "Болката от ляво". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Въпрос на време е Пайнера да спре дейността си. Отдавна вече са тръгнали по стъпките на Милена рекърдс, БМК, Орфей и всички останали покойни фирми. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 часа , DarkChild каза: Въпрос на време е Пайнера да спре дейността си. Отдавна вече са тръгнали по стъпките на Милена рекърдс, БМК, Орфей и всички останали покойни фирми. Да така е, вече в You Tube канала им качват разни дето за нищо не стават. Време е и Анелия, Джена, Теди Александрова, Яница, както и Джулия да си направят отделни канали. А този Дени Калинов за нищо не става, не разбра ли че не става за певец. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 часа , z_o_ каза: Да така е, вече в You Tube канала им качват разни дето за нищо не стават. Време е и Анелия, Джена, Теди Александрова, Яница, както и Джулия да си направят отделни канали. А този Дени Калинов за нищо не става, не разбра ли че не става за певец. Ако и те си направят отделни канали, каналът на Пайнер умира на секундата. Аз и не знам какво чакат, щом Ариа си направи собствен канал 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И мен би ме било срам да ме излъчват в един канал с Дени Калинов и още няколко подобни индивида. 😂 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 (редактирано) преди 5 часа , DarkChild каза: Въпрос на време е Пайнера да спре дейността си. Отдавна вече са тръгнали по стъпките на Милена рекърдс, БМК, Орфей и всички останали покойни фирми. Така или иначе не правят нищо особено освен да уреждат участия и да разпространяват песни. Пайнер отдавна не са продуценти, а да не говорим, че дори и новите им имена се махат след година-две макс. три. Видях, че Таня Маринова е напуснала, макар че не знам защо въобще е искала да стане част от тоя бардак. Редактирано Януари 15 от Ciaga 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аз предлагам да коментираме в "Скандалите", защото така изглежда, че има много интерес към песента. Ако Дени влезе във форума ще ни тормози с още нови песни. Нека го откажем! 🤣🤣🤣 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Але ле ле лей? Каква е тази ужасна песен? Какъв е този "глас"? Този няма ли да се насочи в друга сфера? Не в музиката! Ако не да се съберем всички и да ставаме певци! Че имам доста повечко талант като го слушам тоя! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Този по-добре да си менажира клубовете и да не се занимава с пеене, че не става работата 😄 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тоя няма ли кой да го оттърве от мъките, да фалира и да спре да се гаври с жанра с тоя глас от галактиката Андромеда? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.