borisslav1 Публикувано на Януари 17 Report Share Публикувано на Януари 17 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Грабна ме от 1-во слушане! Щилиян ли чух в песента? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Определено песните и в този период от годината са най 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Браво, хареса ми ! А най-хубавото е, че Галин не изпълнява мъжката част . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Грабна ме и мен от първо слушане. Хубава песен, хубав клип! Изпипала е този проект! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 @Blueberry Трябва да черпиш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Как така парчето е на Ганев, а не на тенекиджоса? Чак да не повярва човек! Браво, хубава песен, която този път Гауин не е осрал с воя си! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 прилича ми на: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 18 минути, kalpazanin каза: Браво, хареса ми ! А най-хубавото е, че Галин не изпълнява мъжката част . Не може той да не се пейст-не в някой проект, вече и сценарист се пише (къде го видяха тоя сценарии в имиджов клип...) : Режисьор и сценарист: Галин, Иван Димитров- Торекс . Не ми хареса песента, не я виждам като кой знае какъв хит, честно казано. Клипа също е слаб и без никакъв смисъл. И Татяна имаше песен от Ганев и нищо не стана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Напомня на И след 1000 жени Мангото дето пее вокалите малко ми е хард но става. Гальо само така пропускай Тенекията за напред по често! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Надмина ми очакванията, браво! Страхотно изпълнение, музика и текст. Радвам се, че не е поредния комерс. Вложено е старание и се вижда. На кой са вокалите? Много познат глас, но май не е Щилян... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 4 минути, Stela каза: Надмина ми очакванията, браво! Страхотно изпълнение, музика и текст. Радвам се, че не е поредния комерс. Вложено е старание и се вижда. На кой са вокалите? Много познат глас, но май не е Щилян... Баш Щилян е, то даже си го пише и в описанието. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 минута, Ciaga каза: Баш Щилян е, то даже си го пише и в описанието. Не си направих труда да прочета описанието. 😁 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много свежо ми идва когато вокалите след припева са български, а не на цигански. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много хубава песен! Да започнат да залагат повече на Ганев, а не на Асенов. Разликата в звученето се усеща супер много. Ще е много тъпо, обаче, ако следващата й песен е пак от Асенов и се чуват тенекиените звуци... 😕 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Супер, харесва ми. Много е стилна в клипа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много е оригинално да копираш Майли Сайръс.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Браво на Лидия! Всичко е изпипано! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Прилича на 100 други, но е яка. И пеенето е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Еми товa вече е сериозна заявка зa ХИТ !!!! - има всички пpeдпоставки! Ангелският глас на Лидия със сигуpност ще помогне на песента да cтане още пo-голям xит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Това машъп от песни на Преслава ли е ? ''Пиян'', ''В твоето легло'' и ''Изтрезняваш ли'' ми се чуха. Явно Лидия е фенка на 3 в 1. Никаква идентичност няма в това момиче. Дори гласа така са го барнали, че на места звучи като Десислава а на други като Преслава. Липсата на каквато и да е концепция при Галин е повече от видна. Не всеки става за продуцент. Успех, от мен кардинално НЕ. 5 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Супер е, мисля, че ще е хит. И определено звучи като нещо, което Преслава би изпяла 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 14 минути, Blueberry каза: Супер е, мисля, че ще е хит. И определено звучи като нещо, което Преслава би изпяла Да бяха направили тази песен зап дует, щеше да е топ хит, за разлика от … Забравих и името 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Този път не си бях създал предварителни очаквания и затова съм общо взето доволен. Песента е приятна, а Лидия е със супер визии. И вдъхновението от Midnight Sky не се е получило твърде очевидно. Доста вероятно е да стане хит, макар че песента сама по себе си не е нещо кой знае колко оригинално, каквото ми се иска да чувам от имена като Лидия. Галин се е справил добре с режисурата, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Смесица от 100 песни и клипове, а изпяването нулево. Така няма да стане... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.