Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Колежката- студена кухня ми каза, че племенникът й щял да ми се обади във вторник като почивам. Тя ми каза да се облечеш хубаво, да се издокараш. И му казала нашта, че аз готвя, чистя и мога да въртя къща. Викам й ти луда ли си. Като й казах, че аз вкъщи това не го правя и тя изненадана. Казах й как може така да го излъжеш. И днес моят Ники ми звънна на работа. Казах му за този новия, че си търсил жена да му готви, чисти- бил голям чистник постоянно с парцала. И моят Ники ми вика ти защо не му кажеш, че си родена да имаш слугиня, а не да си слугиня, че аз ти готвя, чистя и че мен може да ме вземе всяка булка, защото мога да правя всичко само, че съм зает. И аз му викам на моя Ники тъй си е. Ако тоя си мисли,че ще му ставам слугиня, не е познал. Ако се обади ще изляза да го видя и хич да не си мисли, че ще му слугувам. Дето моят Ники ми готви, чисти, краката, ръцете ми е мил даже, да отида при някакъв да му готвя, чистя- не, мерси. Днес бях на шопинг и платих 35 лв за бельо- луда съм- сутиени, бикини- пепел от рози, синьо, ч1ерно, вишнево. То само единият сутиен е 7-8 лв и към 20 лв за чорапки- 5 броя. и един лак за 8 лв. Уж лягал Коце, а преди час Коце ми харесал поста Добро утпо, потегляме на работа. Все повече ме следи и сега пак е във вайбър. Викам на Коце, че не съм в Бургас сега и той учуден. Шефът сутринта дошъл още в 7:00 да пуска тесто, че му звъннах да дойде да ми отвори, така каза. И ми отваря и ми вика: ооо, пичок и друг път ми е казвал така. Аз пак си пиша с 27 -годишния. Нещо все ни пречи да се видим. Мъжете са кретени. Да го чакам аз след работа с колегата, а той да не пише и да не дойде И сега в момента ми пише и ми се извинява, и ми се моли да се видим. Можеше да пише,че му е изникнала работа. Пълен идиот. Е, сега ще види дали може да ме вързва така или не. Не е познал. ( за 27 годишния ) Англичанчето- бившия ми колега вчера имаше рожден ден ми показа фейса. И гледам сменикл си снимката и е с някакво ново момиче. Като го питах потвърди, че има нова приятелка вчера. Докога ли ще е с нея. С предишната се разделиха малко след раждането на дъщеря му. Стана на 28 години той вчера. Работих само 2 седмици с него в Инканто- едно от заведенията им, тогава колегата Ники ме беше пратил в едно от заведенията уж да си почина там малко. И аз като го видях това момче англичанчето- той тогава беше студена кухня, искаха и топла да го правят и го направиха и го харесах от пръв поглед. Още като ми направи впечатление с акцента си разбрах, че не е българин. И все се опитвах да го заговарям като останем насаме, аз му исках фейса още първия ден и той го даде без проблем- чатове до сутринта с него веднага след работа- дори и като бях в Инканто-център, а той в другото Инканто пак си писахме. Такъв мерак му имах, че само 2 седмици работих с него, но за една вечер беше мой. С англичанчето беше трудно да се работи като го харесвах и едва го гледах като бях на смяна с него. На 6.09.2017 мисля бях с него в квартирата му, а той тогава имаше още приятелка. Докато с колегата-пицар колкото и да ме кани на срещи, аз му отказвам, не ме привлича. Шефът само иска да ни жени с пицарчето. Сега пък и тигър съм била заради очите. Защо не бяха всички мъже като Велислав, Борето и Коцето- толкова земни, усмихнати и такива кавалери. Ако бяха всички като тях, всички жени щяха да са щастливи. Пепеляшка се прибра. Днес съм търкала стълби с четка, под, плочки, скубала съм трева, мих 5 тави пак за пици големите правоъгълни пластмасови, който ги знае ще се сети. Помогнах и на пицарчето на работното му място за чистенето. И днес отсервирах една голяма маса и като казах на шефа и той ми каза октомври ставаш сервитьорка. Аз му отговорих ти навсякъде искаш да ме слагаш- на пици, на топла, студена кухня. И той: Как няма, като си пичка. После пък като си тръгвах се майтапи с мен и ми каза пред брат си: Танче, слагай банския и да те водя утре в Гърция. Аз му отвърнах, че ще работя и той после вика тогава другото лято. Все се закача с мен. 1 5 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Скрил съм "спама на Iconic" от последния 1 час някъде, както ми пишете в репортите, обаче ми е интересно каква, АДЖЕБА, е идеята на тази тема. Свършиха ли се другите теми, в които се лее "мисъл" на кило, че се наложи да се правите интересни на гърба на бивш потребител? Вярно че, Зайка си е колоритна личност, ама честно казано вече се чудя кога ще усетите, че сте минали границата. Излезте от пясъчника вече, моля! И като казвате съвсем невинно "А, Б", имайте предвид че останалата част от азбуката може да я нареди някой като Iconic. Сиреч, говорете смислени неща, за да няма безсмислен спам! @pechenko Shame on you! 1 6 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Направо съм се разболяла снощи на работа- студено беше в кухнята, течение става, вечерта адското главоболие и се прибрах и станах с него. Сега взех хапче, кихам-егати и ми е студено. Вчера голям ден изкарах, само да се ядосваш, то от това ме боли главата. Сутринта с майка ми чакахме на спирката жената дето имаше да връща 1 лв. на майка ми. Майка ми само като я видя и я подгони и й каза да й връща парите. Оная нямала пари, трябвало да си купи закуска, че тогава. Майка ми я изчака и в закусвалнята, най-после си взе парите след 1 месец след като беше обещала, че ще ги върне. Майка ми да стане в 7:00 заради тая. И майка ми й каза, че не е за 1 лв. просто да не я прави на балък , много нагла излезе тая. И майка ми ми каза като я видя далеч от такива хора. И сутринта идвам на работа и гледам колежката дошла и мие. Оставила ми цялата кухня и навсякъде мръсно. Побеснях. Развиках й се, как й оставям аз, как тя. Онзи ден като валя цял ден мен не ме затрупаха-оставих й само 5 чинии. А тя тигани, тенджери, тави, прибори, купи-каквото се сетиш. Оправих кафе-бара, ресторанта и тоалетните, тя още нищо не беше измила-само приборите изми. Пак й виках, казах й аз колко работа свърших, а тя нищо и че аз за 1 час ще го измия. Казах й че не може да се оправя, че ми прави на мен всичко трудно. И да видиш измих всичко за няма и час. И тя ми вика много бърза съм била, как съм се оправяла, какъв бил начина. Викам на мен кой ми показва, ти просто нямаш ред и организация, не си като мен. Ако не бях аз да сменя стирките, тя няма да се сети. Казах й, че изобщо не мога да разчитам на нея. Поне като мих й казвах измитите неща да ги носи в кухнята. Изтъркала само 1 тава със зебра, викам й утре. т.е. днес, искам всички тави да са изтъркани. Щяла предния ден до 2:00 сутринта да мие, ама й казали да си ходи и днес сутринта да дойде. Обеща, че ще мие до по-късно да не ми оставя мизерии. Вчера имало чинии чак до бара. Сервитьорите и управителката влизали да мият. Нямало тигани, прибори, нищо. От много викане се замаих чак, че си го изкарах и на колегите. През целия ден и вечер нямаше толкова работа вчера,а аз бях изморена още в 17:00 часа и то заради колежката да бързам сутринта да измия всичко. Викам й, ти на мен ми правиш всичко трудно да ми е, а аз на теб всичко да ти е лесно. Ами викам, няма да стане така. А тя: Не се сърди, викам то не е до сърдене, както аз го правя, така и ти. Обеща, че ще седи до по-късно вече само и само да измие всичко. да видим утре какво ще сваря. И толкова изморена бях уж нямаше работа толкова вчера, а чак ми се спеше и нямах търпение да си тръгна. То и на другите им се спеше като няма работа,ама аз толкова изморена,че като се прибрах направо си легнах- изобщо комп не пуснах. И да ме боли главата от нея, да се ядосвам. И май отивам да спа, че и студено 1 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 преди 4 минути, omline каза: Скрил съм "спама на Iconic" от последния 1 час някъде, както ми пишете в репортите, обаче ми е интересно каква, АДЖЕБА, е идеята на тази тема. Свършиха ли се другите теми, в които се лее "мисъл" на кило, че се наложи да се правите интересни на гърба на бивш потребител? Вярно че, Зайка си е колоритна личност, ама честно казано вече се чудя кога ще усетите, че сте минали границата. Излезте от пясъчника вече, моля! И като казвате съвсем невинно "А, Б", имайте предвид че останалата част от азбуката може да я нареди някой като Iconic. Сиреч, говорете смислени неща, за да няма безсмислен спам! @pechenko Shame on you! Единствения който спами в момента си ти. Boomer @pechenko продължавай в същия дух, аман от модератори-ботове, който си мислят, че трябва да им построим паметник. 4 2 5 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Януари 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, omline каза: Скрил съм "спама на Iconic" от последния 1 час някъде, както ми пишете в репортите, обаче ми е интересно каква, АДЖЕБА, е идеята на тази тема. Свършиха ли се другите теми, в които се лее "мисъл" на кило, че се наложи да се правите интересни на гърба на бивш потребител? Вярно че, Зайка си е колоритна личност, ама честно казано вече се чудя кога ще усетите, че сте минали границата. Излезте от пясъчника вече, моля! И като казвате съвсем невинно "А, Б", имайте предвид че останалата част от азбуката може да я нареди някой като Iconic. Сиреч, говорете смислени неща, за да няма безсмислен спам! @pechenko Shame on you! Събираме всичките истории и бисери на Зайка в една тема,за да можем да си ги припомняме. Ако някой ден се завърне,може да изтриете темата. No drama-lama. 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 7 минути, omline каза: Скрил съм "спама на Iconic" от последния 1 час някъде, както ми пишете в репортите, обаче ми е интересно каква, АДЖЕБА, е идеята на тази тема. Свършиха ли се другите теми, в които се лее "мисъл" на кило, че се наложи да се правите интересни на гърба на бивш потребител? Вярно че, Зайка си е колоритна личност, ама честно казано вече се чудя кога ще усетите, че сте минали границата. Излезте от пясъчника вече, моля! И като казвате съвсем невинно "А, Б", имайте предвид че останалата част от азбуката може да я нареди някой като Iconic. Сиреч, говорете смислени неща, за да няма безсмислен спам! @pechenko Shame on you! Само аз ли спамя? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 5 минути, THE IIconic каза: Само аз ли спамя? Не, но си единственият избълвал 16 поста за 18 минути. Ако държиш, можем да направим отделна само за теб. @meleto какво ще кажеш? 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, THE IIconic каза: Само аз ли спамя? Събери на едно място всичките бисери, а не да пускаш през 5 сек. нов пост 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, omline каза: Не, но си единственият избълвал 16 поста за 18 минути. Ако държиш, можем да направим отделна само за теб. @meleto какво ще кажеш? Цял ден се пише в тая тема! Аз ли съм проблема? Ако искаше и бан ми сложи. Не си мисли, че ще ми го накривиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Аз не мога да разбера като си модератор какво дириш в темата и на какъв се правиш. И твоето време ще мине. 5 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Brian каза: Аз не мога да разбера като си модератор какво дириш в темата и на какъв се правиш. И твоето време ще мине. Аз не знам откъде накъде е модератор тоя потребител, някаква тотална бабка от преди 50 години тук с неизживени мечти. Явно е бил един-единствен нов кандидат, друг начин не виждам. 3 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, Brian каза: Аз не мога да разбера като си модератор какво дириш в темата и на какъв се правиш. И твоето време ще мине. Ама той това не го разсъждава. Половината форум настръхна срещу него. Като е модератор си мисли, че е хванал Бога за рога! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 14 минути, THE IIconic каза: Цял ден се пише в тая тема! Аз ли съм проблема? Ако искаше и бан ми сложи. Не си мисли, че ще ми го накривиш. Събрал съм целия изсипан мозък от тези 16 поста в 1 - радвай му се и повече не прави така! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, omline каза: Събрал съм целия изсипан мозък от тези 16 поста в 1 - радвай му се и повече не прави така! Ааа опря ли ти яйцето на гъза? Няма нужда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ааа опря ли ти яйцето на гъза? Няма нужда Какво да ти кажа, чувствай се победител и празнувай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 минута, omline каза: Какво да ти кажа, чувствай се победител и празнувай! Не ме занимавай! #Оставка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 за този разказ искам над 20 реакции -------------- Зайка на 32 Вече съм тук след като прочетох всички поздрави, пожелания. Като цяло беше хубав рожден ден, видях се с всички, които исках. Първо бях в Мола, които са ми във фейса са го видяли. Почерпих колегите там. Те като ме видяха гримирана, издокарана, така ме гледаха. И като ме питат на колко ставам и като им казах 32, и викат изобщо не изглеждаш на 30, на 20 и нещо си. Повечето ми пожелаха много любов, да мисля за семейство,ама и също за Рики ми пожелаха да се сбъдне. За мой късмет, и управителят, и управителката бяха там,че ги почерпих. Като отидох при управителя и сушистите им казах: Ще мога ли да ви откъстна за малко, имам рожден ден и всички започнаха да ми честитят. Управителят и той ме питаше на колко ставам и същото ми каза,че изглеждам по-малка. В Мола в ресторанта пък, един колега- бивш пицар разбрал,че имам рожден ден и дошъл при нас да хапне. Като го видях какво си поръча- котлет с пържени картофки със сирене, салатка и сос и реших и аз да си поръчам същото и естествено при мен беше на 50 % , понеже съм от персонала. Платих само 8 лв,а той 16 лв. Снимахме се с него, ние хапнахме заедно на една маса-ами тъй де, няма само да чистя това заведение, седнах на маса там, пък и бях много гладна. Колегата от барбекюто ми го направи с много любов- уникално беше. Много вкусно готвят при нас. Сутринта ми се обади една бивша колежка от "Инканто"- Център, докато бях в Мола ми се обади един колега- готвач дето сме работили преди години на плажа и съм била 1-2 пъти с него. Ники ме взе от работа още предния ден и той беше първия човек, който ми честити още в 00:01 часа- много е точен. И в същото време и брат ми ми честити. Сутринта майка ми ме поздрави- тя пък много любов ми пожела да имам и всичко в розово ми купила- цветя, бельо, дето вика една колежка дето ми се обади сутринта: На теб ти отива розово, това е твоя цвят. От Мола се прехвърлих в "Инканто"- Център. Там пък единият сервитьор ме забави, защото ми каза да се снимам с бармана,а пък аз като видях,че е готиния барман,един нов,ама който идва и при нас също и все ме поздравява и казах на сервитьора да ме снима с него,че се снимах и с 2-та бармана,аз по средата, те ме прегърнали и аз тях, после със сервитьорките се снимахме. И по едно време се появява колегата Ники,а уж ми беше казал,че ще почива на рождения ми ден. И ми каза: Оооо, здр. Танче, почерпих го. Питах го нали щеше да почиваш, той сменил се заради мен- не,че му вярвам,ама- много е шантав, вятър го вей на бял кон. Като слязох в кухнята, и мойто Танче- колежката,с която много се обичаме там, като ме видя прегръща ме, целува ме, чак подарък ми взела- една розова гривна- нали всичко в розово. Поговорихме си, снимахме се с нея-тя се преоблече, снимахме се и с топла кухня, пък колегата Ники хич не иска да се снима- голям идиот,а толкова готин беше. Това са колеги, не като в Мола- били с работните дрехи и не искали да се снимат. И пак ще го кажа за пореден път- в "Инканто"-Център атмосферата е много по-приятна и по-спокойна, за разлика от Мола дето е напрегнато, там всичко е по-различно и тука ми казаха същото, че не си приличам на годините. Почерпиха ме с едно ново руло, много хубаво беше. По едно време Ники ми звънна, казах му,че съм в Центъра и ще ходя и другаде да почерпя. От Центъра ми казаха да минавам пак да ги виждам. И тръгнах към механа 'Банско"- изтърсих им се като изненада. Като ме видя управителката- тя същата ми се зарадва, показа ми сетвитьора, който харесвах тогава,че се е върнал, другите сервитьори така ме гледаха-единия ми вика,ама много си се разхубавила, отслабнала си. И управителката ме въведе в кухнята,аз като отидох- пълни бяха с резервации-всеки ден са така. Като се пових в кухнята и колежките като ме видяха не повярваха,че идвам при тях. Ама много съм хубава била, отслабнала- като цвете съм била-прегръдки, целувки- почерпих ги и пак казаха,че съм била най-красивата миячка. Обаче условията не са никак добри в механата- миячката всеки ден на работа до 3-4 сутринта, и после от 9:00 сутринта на работа, тоя месец няма да почива и заплата около 350 лв. бавят им заплатите с месеци- ужас. Добре,че вече не съм там. И Ники ми звъни да ме пита къде съм,че дойде ме взе. Айде и той подарък- онзи ден цяла нощ работил,за да изкара пари за подарък. И неговия подарък в розово. Добре,че се прибрах час преди да си легне баща ми и брат,че нямаше да ги сваря да ги почерпя. Брат ми ме изненада със страхотен букет- естествено розовото преобладава и там. Баща ми пари ми даде. С Ники имаме планове на 31 декември да бъдем заедно през деня и вечерта до сутринта и после на следващия ден съм на работа. Ще пием, ще ядем, любов и после на следващия ден на работа. Да видим дали ще се осъществи и как ще се работи после на следващия ден. Благодаря на всички, които са се сетили за мен за страхотните пожелания, поздрави. Някои хора липсват, но се надявам да ме виждат отнякъде. Беше хубав рожден ден,ама ето,че свърши. Поне разбрах,че има много хора, които ме ценят, обичат и уважават и такива, които не си заслужават. 4 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 преди 25 минути, omline каза: Скрил съм "спама на Iconic" от последния 1 час някъде, както ми пишете в репортите, обаче ми е интересно каква, АДЖЕБА, е идеята на тази тема. Свършиха ли се другите теми, в които се лее "мисъл" на кило, че се наложи да се правите интересни на гърба на бивш потребител? Вярно че, Зайка си е колоритна личност, ама честно казано вече се чудя кога ще усетите, че сте минали границата. Излезте от пясъчника вече, моля! И като казвате съвсем невинно "А, Б", имайте предвид че останалата част от азбуката може да я нареди някой като Iconic. Сиреч, говорете смислени неща, за да няма безсмислен спам! @pechenko Shame on you! Факт е, че @THE IIconic наспами темата, но това не значи че е безмислена или подигравателна към Зайка. Идеята на темата е да запазим всички епични и забавни разкази на Зайчето. Никой не се прави на интересен или прекрачва границата, вдичко е цитати написани от нея и не виждам нищо лошо да се съберат в една тема. Не мисля, че съм направил нещо лошо или нарушил правилата, затова ще продължа да си поствам цитати и нека the shame be on me. п.с Сори, но аз не ти държа сметка какво постваш и не знам защо се възмущаваш. Знам си позицията и нищо нередно не съм направиш. И без това повече чета и се включвам само в кнтересни теми. 3 1 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 И нашите медии са го отразили,че Рики не е загинал. Ако беше умрял, светът щеше да се свърши. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 19 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 Разкъсай пакета Преди от kupicd.com като ми идваха моите пратки дисковете на Рики какво готино куриерче ми пращаха, само него исках да пращат. Астрална карта Потребител: Сатурн навлиза в Козирог до часове. З: А дано моят Ники се осъзнае и се разведе тогава. Семейство? Семейство! Ти като не знаеш, недей приказва. 1000 пъти предпочитам Ники, пред майка ми. Продължението Потребител: Офффф, как така предпочиташ пенсионер пред майка си? З: Aз с пенсионери не ходя. По-готин е от теб. ? Къде се изгуби Рики в Мексико, липсва ми. 9 1 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Author Report Share Публикувано Януари 19 Зайка вече освен че си е скрила постовете във фейсбук,е спряла опцията да й се пращат покани.😔 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 !!! И Арвито, ако живееше досега както аз, досега да си умряла. 5 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Януари 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 И изведнъж откъде ми хрумна да напиша на пясъка "Обичам те, Рики", ама на испански. Обаче морето ме ядосваше, постоянно ми отмиваше написаното. Не знам колко пъти вълните отмиваха надписа. Но аз не се отказах, и бях по-упорита от вълните и дори да идваха големи вълни и да ми разваляха любовта ми към Рики, не можеха да ме откажат да го запечатам на пясъка. И тъкмо да снимам надписа и да му правя клип, и идваше някоя голяма вълна и ми го разваляше. Идваше ми да я изпера тая вълна. И след няколко неуспешни опита в обикаляне на брега да намеря мокър пясък, защото на сухия не става и не си личи, най-накрая успея хем да го напиша, хем да го снимам, хем и да му направя клип. Така,че вече Рики го имам на пясъка и на снимка, и на клип И, ако се бях забавила с няколко секунди, вълните пак щяха да ми развалят надписа, но аз бях-по-бърза от тях 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Като започнат и в Замунда да ми пишат, няма край. Къде да се скрия. @retr0 за устройството на Зайка: НАС - някакво устройство от бъдещето дето като го оставиш на масата, ти дори да си в някой ресторант да миеш чинии по цял ден, то си стои там и записва всичко дето те вълнува. От песни на Коцето до развода на Рич и Стефани в “дързост и красота”. Какво се карате. Ники заминава след 1 час за Гърция за тъпата сватба на племеннницата си. Цял ден ще го мисля докато не се прибере и ще ми липсва. 9 часа е пътя до Гърция гледам. Ники ще пристигне чак в 20:00 часа там, а в 20:30 е сватбата. Ще пристигне там утрепан. В неделя късно вечерта ще се прибере още по-убит. Хич не искаше да тръгва, ще остане без пари. Добре, че горивото ще го делят на три. Тая племенницата му друга работа си няма- да се омъжва за трети път. Тя като има пари, други не са като нея. Ще ми умори Ники с толкова път. Кити, пусни си порно каналите и с ръка и сама можеш да се оправиш. Има и секс магазини за тая работа- варианти, колкото искаш. @Kittyотговаря: Не ми трябват западни глупости и простотии, а нещо истинско. Зайчето: Тогава си стой цял живот незадоволена! Ти се майтапиш, ама косата ми имаше ефекта уау като влязох на работа ме имаха за звезда и даже ми казваха, че съм като певиците, а Коцето така ме гледаше на дансинга тогава, целува ми ръка и каза много си секси, я се завърти да те видя и аз по нататък ше се върна към него. @Kitty Като се сетя за момчетата в гимназията - ужас! Вълнуваха ги или порното, или футбола или клюките, кафенцата и цигарите. Зайчето: Ами какво да ги вълнува. Мен още ме вълнува секса- да не е грях, а. Оооо, Кити оправи се малко. Скучна си, да. Той кога ме е имал, че да ме губи. Ама няма да го забравя в хотела с Ники и ми звъни няколко пъти сутринта в 6;30-6:40 и аз викам на Ники това ще е само Константин и вдигам и Коцето: Здравей, слънце. Тука с моите приятели в хотела си говорим за теб колко готина беше( това като бях патладжанената коса с лилави и розови кичури. Заспивам сега и с мисли за теб. Целувам те, слънце и затвори И не съм зайка. От вчера Ники ми вика вече лъвче заради русото иначе ме наричаше зайче. 1 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 15.06.2020 г. от 0:16, zai4eto82 каза: И тоя готиния беше много надарен , не като този Тръмп. Който казва, че размерът нямало значение, изобщо не е вярно. Значи на този всичко му е перфектно- готин, млад, страшно тяло и и му е много голям и как прави любов само не е истина. На втората среща не можахме да си устоим и двамата. Първият път като се видяхме той вика, ако не си ходим ще стане нещо страшно. Е то наистина стана страшно на втората среща- нещо, което и двамата не сме очаквали. Аз си викам с тоя нищо няма да стане, кой знае секса с него няма да е кой знае какво, а то какво се оказа точно обратното- такова раздаване и от двамата, че бяхме и двамата потни, не е очаквал такова нещо така да бъде, даже вика,че съм го изтощила. Ами Стрелец съм, какво да правиш, пък той Близнаци- много го харесах тоя. После не знаех къде се намирам. Не ми се тръгваше, то ние не можехме да се разделим. 😘 😘 😘 1 6 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.