FikLena Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 ТЕМА НА ГОДИНАТА 2022 ! 1 2 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Old vs Young Нищо не мога да ти кажа. На работа пък имаме едно ново момче на 19 години, но той е за малко, есента си тръгва, защото е студент по физическо в Пловдив. Обаче като дойде първия ден и като го видях викам на шефа тоз много готин- ами той тяло, очи, лице, усмивката му. Ама си има приятелка от 3 години, заедно са завършили миналата година, но не е от Бургас той и затова пътува всеки ден, а тя е от Бургас. Ама приятелката му хич не ме кефи. Аз му викам ще имаш много фенки като станеш даскал. Той знае,че го харесвам, казаха му. Иначе много ми помагаше с чистенето. Аз много не мога да го гледам, защото е толкова готин. Пък станахме приятели с него във фейса и инстаграм. Ама той е на 19, направо съм луда. И докато съм писала тука е минал Рики с Que Rico Fuera в 12:54 по City TV. 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Януари 18 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Зайка и себеподобни Как може някои от чуждите фенове на Рики и Исмаил да мислят,че аз съм Рики и Исмаил. Не четат ли,че е фен страница. Наложи се в в страницата за Рики да го напиша на английски, испанските фенове не разбирали,айде и на испански го написах. За страницата ми за Исмаил добре,че е Гугъл преводача,че го написах и на турски и да го разберат, направих и надпис и казах,че няма да отговарям на лични съобщения като: Здравей,Ismail YK, много те обичам или същото да ми пишат и за Рики,защото днес и това получих за пореден път. С този надпис няма как вече да пишат,че съм Исмаил, още повече,че той има само личен профил в Туитър,а Фейсбук страницата му се поддържа от екипа му: 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 (Още моменти за 19 годишния) Спамърка в Инстаграм: Да, ама са малки. Е сега ще го видя пак като отида. Даже ми вика ти си ми харесала всички снимки като се следваме в инстаграм. Похотливо око: Да, ама много цапа като работи, аз само му се карам и все вървя след него. Наскоро 2 пъти влезе в съблекалнята докато се обличам, забравил да почука и после ми се извинява. Другият колега ми вика той ти е слабост, тъй че му е простено дето цапа. Викам колкото е готин, толкова цапа. Ама като разбрах, че ще ни напуска ми стана тъпо. 8 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 преди 8 минути, xroflx9 каза: Ох,имаше някаква история за някакво устройство,което купил брат й. NAS или нещо подобно го изписваше Кралицата,но прерових всичките коментари на @retr0 понеже си спомням че го коментирахме с него,но не ги намерих. Иначе се троубекнах как ни информираше на всеки час за онлайн дискотеката на Дамян ❤️ За NAS: zai4eto82: Аз го имам клипчето ама е някъде из дисковете или в NAS. retr0: Какво е NAS? Или си искала да напишеш NASA? Работиш в NASA? Я кажи, правиш ли сателитни снимки на Коцето докато е в джакузито си гол, палавнице? zai4eto82: Eй това е NAS: https://bg.wikipedia.org/wiki/Мрежово_прикачено_хранилище Явно сте назад с материала. Благодарение на брат ми го имаме. NAS e една черна кутия, която в нея можеш да си слагаш клипове, филми, снимки, ама през компа става всичко. Ако имаш и инсталирано на телефона, можеш да си влизаш в компа от телефона, ако си навън и да си гледаш каквото имаш качено в NAS. Аз имам 1 терабайт за мен да си качвам каквото искам в NAS, можеш да си ги триеш и пак да си качваш каквото искаш retr0: Аз имам новата версия, казва се VAS. С @Donatella вътре съхраняваме муски, ритуали и надеждни сайтове за купуване на гледания. zai4eto82: Стига глупости. Като не разбираш и не си в час с новите технологии, не се излагай поне. retr0: Ще дойдеш ли в NAS да ми кажеш как се пуска телевизора? zai4eto82: Няма смисъл какво да обяснявам. retr0: Разбрах те де. Общо взето “NAS” е черна кутия дето си препълнила със снимки, клипове и статуси на Коцето, Рики и Райна и брат ти се чуди какво да я прави. 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Нещо, забелязано още през 2007 година. Всяка прилика с хора от форума е случайна: 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 преди 5 минути, GSA каза: Нещо, забелязано още през 2007 година. Всяка прилика с хора от форума е случайна: Аз не схващам. Да няма заек на снимката? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Имаше доста култови коментари и за пицарчето, ама тях май ги изтри, щото бяха стигнали до него и шефовете щяха да я гонят ако продължава да коментира колегите. 6 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Януари 18 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Mood 😎 Отивам при готин мъж също,защото аз при лош мъж няма да отида никога. 1 8 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Последствията след приказен ден: Въпрос от потребител: Русалке как изкара вчера в Приморско? Чакаме подробности. З: Страхотно, чак не ми се прибираше ама ето преди час се прибрах и съм на работа. Даже вчера се напих и днес искам да спа ама няма. Бясна на майката природа: Днес пече, естествено. Когато трябваше, не пече. Природата е срещу мен. Риквием на една мечта: На днешния ден през 2019 бях на концерт на Малума в София и видях Плаза отвън. 9 2 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Виждаме те, зайке! 1 6 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 ох не мога –––––––––– И за оня разбирача дето съм го игнорирала и си мисли,че всичко знае и че косата ми е изтощена и съм го игнорирала ще му кажа,че косата ми няма как да е изтощена като се поддържа с много скъпи продукти през цялото време и отделно ходя от време на време и за терапия на косата. Слама е може би неговата коса, не и моята. Отделно на снимките изобщо не можеш да видиш как е на живо косата ми. Като си харесва изкуствени мумии с изкуствени носове, аз не съм като тях зорлян да се развалям. Даже един ме кани на яхта, въпроса е да приема аз и дали ще приема. Много е заблуден е тоя Иконик отностно мен. Седнал да ми пише глупости за косата ми дето е нито фризьор и не знае нищо. Ай, сиктир. 2 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ами сега? Е може ли сега Коце със 107 дни по Фен Тв и по City TV следва Рики с Que Rico Fuera. Мрънкало Спала съм само 3 часа. Снощи му мрънках, че сложил люта чушка и магданоз в салатата, че си направих отделна салата. Мрънках му за дъжда, за плажа, за времето. Казах му, че имам специални поздрави от Велислав. И сега сме на ранчото и още вали. Sorry, Ники Той Ники ми е казвал,че само за него се правя. и се дразни ама изобщо не ми пука. Един ден е, искам да ме помни Коце, пък и Борето ще идва. Ники иска руса да се правя, казала съм му забрави. Някои казват, че ми отива русо, други не, Аз на руси кичури не можах да се възприема,че изтраях 1 месец само, руса пък изобщо не се харесах. И най- интересното е,че ТРИО БИК идват в Бургас на 20 август срещу 21 август, а ние с Ники имаме годишнина на 21 август и аз ще бъда при Коце. A Ники ще чака в колата,. BTW Забравих да спомена, че от време на време ходя и да подрязваме косата, за да расте още. 1 1 7 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Днес голямо обикаляне му ударих, тъй като Ники от 2 дена боядисва в тях и сам осе чуваме и аз реших да отида при моята познмата в магазина за бельо дето с нея от първуя път като ме видя сме си приятелки може да се каже. И отидох уж да купувам, като се заприказвахме, поне 3 часа седях в магазина. Пъктя много ме хареса още за първи път, когато влязох при нея. Жената и тя много харесва Коце като певец, вика бладите му, гласа му и харесва,че е много естествен. И понеже знаеше,че харесвам Коце и днес искаше да ми види снимките с него й ги показах и тя като ги видя и като каза; Въй, вие все едно сте като влюбени гълъбчета. слабост си му, не си му безразлична, много си подхождате, много сте готини и двамата, страхотна двойка сте вика. И аз й викам как тъй, той си има жена. И тя ми каза,че жена му била от богато семейство и може затова Коце да е с Надя, защото тъщата е икономистка, баща й пък май е лекар. А и Коце колко пъти е казвал,че заради тъщата се е оженил. И тя ми каза същото,че лилавото е моя цвят за коса и не на всеки му отива, а аз съм била различна. Може би за първи път пробвах толкова много сутиени- 9 на брой и жената и тя вика : ах, това Танче , досега толкова сутиени не бях давала. Докато намерим, който да е за мен, да ми харесва, да не ми стяга или да не ми хлабав. Накрая стигнахме до червено черен сутиен с черни прашки. Викам, ей , много секси. Жената вика ти си огън. А и ми каза ще вземеш това, което на теб ти харесва и се чувстваш добре. От всички модели, купих черночервения сутиен с черните прашки, че и 4 лв отстъпка ми направи. ВИка, ти си хубаво дете. Преди пак ми беше направила отстъпка. Само на мен ми прави отстъпки. После ходих до Мола- само боклуци в тези магазини, нищо не си харесах- и в H & M ,и в Zara, Тера Нова, Bershka- само боклуци. Как купуват хората, не знам. Аз много трудно си харесвам дрехи. Ама преди да отида до Мола, кой срещнах само. Вървя си аз и насреща ,ми 2 момчета- гледам Весоу с едно момче. Весоу му приказваше нещо и си гледаше телефона. Не го спрях, неудобно ми беше да го спирам. Той нали в моя комплекс живее и как го засякох, щяхме да се сблъскаме за малко. Тоалет за Коце не можах да си купя, нищо не ми хареса. Ще видя утре в магазините до нас. Бях толкова гладна, че се отбих при бившите ми колеги от Инканто в тяхното заведение, което е до нас и го отвориха преди 2 години след като напуснаха Инканто,че си поръчах една салата Цезар и те ме черпиха и с едно вино Розе, от което се замаих. Сега ми е замаяно. И те също ми направиха отстъпка, че най-накрая се прибрах в 20;00 и нещо. 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Модно гуру А към цялото това нещо, има гривна и едно сърце, Сваровки ли е, какво е- не го знам. Айде, тръгвам вече наистина 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Полиглоти Някакви хора до мен хем говорят на български, хем на гръцки, испански. Приоритети Прибрах се сега от ранчото с Ники, хапнахме, пихме, замаяна съм от пиене и любов, разбих се от секс. И пускам си телефона и гледам съобщение от готиния управител от Инканто писал ми, звънял ми във фейса, да идвам към 17:00 при тях, щял дa ми плати 25 лв. Да,ама Танчето тогава не знаеше къде се намира и дори и за пари, няма да отида. Другият управител ме изгони, тоя с какви очи ме вика за няколко часа. Все опират до мен.. Магнит за мъже В сряда може би ще съм на плаж с Томи. Идеята е Ники да ме остави на плажа с Томи и да отиде на ранчото да пали огън да направи обяда и после да дойде да ме вземе. Обаче е под въпрос да вземем Томи, защото като му казах, че мъжете се въртят около мен заради Томи и вика, че може и да не го вземем. Рекна (и отсекна) Ей, много ме ядоса моят Ники преди малко. Значи вчера като ми се обади след 3 дена като не ми се беше обаждал и каза,че ще ми се обади довечера(вчера) след работа , той не се обади. И сега ми звъни днес преди малко на почивния ми ден да ми каже,че бил със сина си на ранчото пак да оправят там и се връщал и да съм слязла за 5 мин да се видим при положение,че не сме се виждали от почти 2 месеца, И аз като се вбесих още повече и като му се развиках по телефона ; 2 месеца не сме се виждали и да сляза за 5 минути, няма да стане. Оная вече нали не работи и той вече ми звъни чак след няколко дена- толкова рядко. И аз повече се ядосвам. Не може цяла седмица не звъниш и после се сеща за мен и аз хоп да скоча при него- няма как да стане. И му го рекнах; Когато решиш да се видим нормално, тогава ми звъни. А не да кажеш, че ще звъннеш ,а никакъв не се обаждаш. А той: утре какво ще правиш. Отвърнах му: Нищо. Ще съм в нас и после на работа. Пък той вика що не дойдеш вкъщи. И аз му отговорих: Не, няма да дойда. И му казах: айде затварям ти, щото само ме ядосваш и му затворих. Колко е нагъл само. Не стига,че 2 месеца не сме се виждали ами и да сляза за 5 мин. Ами не е познал. Пълен кретен! (това последното явно и тя го е забравила, та така ни се разсърди като ѝ казахме истината ) 2 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Скромността краси човека Нямааааааааааааааааааааааааааааааааааааа и не съм никаква звезда-звездите са на небето. Ами за какво ми викаш звезда- най-обикновен човек съм си. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Взето от Чат мания zai4eto82: "Я си трай. На Рики винаги ще е най-яката. На Шакира не ми харесва как й изглежда пъпа в клипа- някакво топче." п. с. @meletoможе ли да качваме снимков материал вече? 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Някакъв непознат днес ми пише във фейса, че съм била различна, с;адка, не съм била кифла и съм била реална. Днес сервитзорът на работа ме изнерви. Аз носих чинии надолу по стълбите много повече от него. И като слизах надолу по стълбите едва не ги изтървах, вече в кухнята в миялното за малко щях да ги изтърва. Счупих една кафена малка чиниийка само. Шефът като ме видя и ме пита добре ли съм, да не съм нарязала нещо. Викам не, обаче м исе зави свят и ми стана лошо от носенето на тежките чинии, че си купих кола и шоколад. И после му казах на сервитьора, че нося много повече от него и за пореден път му казах, че не е никакъв мъж. Като си тръгвах си казахме на испанки с шефката лека нощ и чао тъй като пак беше пуснала испанска музика. Утре пицарчето се завръща от 2 дена почивка на Банско с монахинята. Като дойде сутринта ще има бая топки с шефа да прави за пици, че всичкото тесто свърши днес- много ядаха. Шефът само ще дойде да му помогне и заминава за София по работа. Утре съм първа смяна, сигурно пицарчето ще ми надуе главата за оная и почивката им и ще го отнесе както съм изморена тези дни и няма да го изтрая. Като го няма, едно спокойно, не ми надува главата. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Хана Монтана Довършвам пъзела на брат ми. Трябва да се получи Хана Монтана. Отдавна не бях редила. (снимка) 1 7 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Неее, тази жена сериозно заслужава сериал. АЛО НЕТФЛИКС?! 3 5 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Дотук бях с тъпия пицар днес. Блокирах му номера, изтрих го и във вайбър. И за рождения ден на тоя няма да дам и 1 лв както миналата година не стига, че дадох 5 лв ами и му купих мартеница на Манчестър специално му я избирах, защото има рожден ден на 1 март. Той се завърна след 2 дена почивка и аз изморена и бях забравила да сменя станцията, защото всеки божи ден се слуша БГ радио и на мен ми писна. И кото реших да сменя станцията той ми вика, че съм никоя в кухнята и съм нямала право и думата какво искам. Викам тъй ли. Блокипах го в телефона и вайбъра и той не можа да повярва. Той си мисли, че го ревнувам от оная и се мисли за голямата работа и красавец и сваляч. Само дето много пъти ме е питал дали бил хубав, дали съм му харесвала дрехите. Забраних му и да се базика. Не се вижда какъв дребен е, а се има за плейбой .Никога не ми е харесвал като мъж. И днес не му говопих, той ми каза чао, Танче, аз не. Сега сме квит. Той ме беше блокирал във фейса заради едно чухалче, сега той е блокиран в телефона ми и вайбър. Такива приятели-не, мерси. А и да спомена, че днес никой не се сети на работа да ми честити именния ден, а бивши колежки от Инканто ми звъннаха и ми честитиха. Даже и майка ми ме изненада преди малко с гривна- ръчно изработена от нейна колежка. Коце също ми честити като ми написа честито, много здраве и късмет. Коце за пореден път ми показва, че е човек. Е дано ти изгори компютруто Брей, ти голяма завист и злоба. Каквото пожелаеш и на теб може да ти се върне. 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Като пребита съм. Всичко ме боли. Вчера си купих кафе, кола, шоколад, сокче, десертчета, ядене. Ами то още в 11;00 часа ми стана лошо. Да не спреш от 8:00 до 11:00 и после и обяда като почна. Пицарчето ми сваляше чинии, качваше, защото и аз свалях и качвах, ама то вече всичко започва да те боли. Пицарчето 2 пъти ми разтрива гърба. Към 22:45 си тръгнах ама преди това пицарчето ми дава една картичка със стихотворение, което купил за монахнията и ме караше да го прочета. Аз едва го прочетох, погледът ми се премрежваше от умора. Шефът измете и изми цялата кухня- златен шеф имам. Днес се завръща готвачката за 2-ра смяна. Не знам как днес ще отида за 2-ра смяна. И другият колега ми я показа монахинята във фейса й и аз се чудя пицарчето сляп ли, луд ли е, не знам. И сега шефката ми прати новия график по вайбър. И монахинята му забранила да ходи вече не дисктотека, защото според нея бил много готин и момичетата щели да му се нахвърлят. Още отсега затворник стана. Ще забрави за Емануела. От Емануела скочи на монахиня. Тая монахинята ми прилича на Кити 2. 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 4 минути, pechenko каза: Като пребита съм. Всичко ме боли. Вчера си купих кафе, кола, шоколад, сокче, десертчета, ядене. Ами то още в 11;00 часа ми стана лошо. Да не спреш от 8:00 до 11:00 и после и обяда като почна. Пицарчето ми сваляше чинии, качваше, защото и аз свалях и качвах, ама то вече всичко започва да те боли. Пицарчето 2 пъти ми разтрива гърба. Към 22:45 си тръгнах ама преди това пицарчето ми дава една картичка със стихотворение, което купил за монахнията и ме караше да го прочета. Аз едва го прочетох, погледът ми се премрежваше от умора. Шефът измете и изми цялата кухня- златен шеф имам. Днес се завръща готвачката за 2-ра смяна. Не знам как днес ще отида за 2-ра смяна. И другият колега ми я показа монахинята във фейса й и аз се чудя пицарчето сляп ли, луд ли е, не знам. И сега шефката ми прати новия график по вайбър. И монахинята му забранила да ходи вече не дисктотека, защото според нея бил много готин и момичетата щели да му се нахвърлят. Още отсега затворник стана. Ще забрави за Емануела. От Емануела скочи на монахиня. Тая монахинята ми прилича на Кити 2. Само не помня дали това за златния шеф го е писала преди или след другата история за шефа, като и налетя 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 18 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 18 Господарка Звъни жената на шефа и го пита дали имаме работа и му вика като се прибере да украси елхата. Той вика аз ще се прибера в 22:00, други желания? И тя му казва и други задачи, той й казва тоя път ме жалиш нещо. И моят Ники тъй ме пита други желанив да имам, какво желая. Семейна идилия Гледа брат ми сега Андреа в "Папараци" и казва: Колко красива беше, сега е подпухнала и напълняла, как може Венета Райкова да й казва, че й били хубави устните- тя изглежда като скъпо платена проститутка. Изобщо не прилича на годините си, много е погрозняла. А преди той я харесваше. България на три морета Божееее, фен на Рики от Иран ми иска нови песни на Татяна. Тръгвам на работа. 10 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.