Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 Първо бях на фризьор от 9:30 до 14:30 часа. Салонът отвори за мен рано. И сега съм с патладжанен цвят с малко лилави и розови кичури, получи се много яко и ефектно и с преса. Оттам се прибрах в нас да хапна и в 15:00 тръгнах за работа. Като пристигнах на работа така ме гледаха и ми казваха: Ооо, колко си яка, готина, като принцеса съм била, като попфолк певиците, звезда съм била. А шефът ми и той много ме хареса и през повечето време на смяната ми казваше: Танче, малко остана, скоро ще си при Коцето. Колегите ме мислиха как ще дойда на работа след Коцето, защото бях днес първа смяна. И не бях сама, отидох с една приятелка благодарение, на която имам телефона на Коцето. И аз й викам като стигнахме входа на Планета Пайнер сега как ще влезем толкова мъже има от охраната, ще има да ме гледат, защото нали бях гримирана, с направена коса, с пола, токчета и още като влязохме да плащаме и един кретен от охраната дето на миналото му участие от миналата година ме запомнил и ми вика; Ей, секси. После ми каза за Коцето: Той не ги помни бившите след като е правил секс с тях. Аз му казах да не ми приказва глупости, че с Коцето се знаем, пишем си и си говорим по телефона. И влизаме в дискотеката, настаниха ни този път на вътрешния бар, а насреща както си мислих си беше определена масата за Коцето като дойде. И докато дойде Коцето, аз му пиша по вайбър, че вече сме влезли и го чакаме. А той ме питаше дали се събират хора, аз му викам, ами че как, винаги има. Питах го какво мисли за косата ми, бях му пратила снимки и той я хареса. после да диска като му писах дали ще го разпише и ми вика мда. И както и предполагах, той дойде в 2:00 часа и го настаниха на масата, която смятах, че ще бъде. Този път само в мъжка компания беше на масата. И разбира се имаше охрана пред масата му- единият от охраната беше кретенът дето много ме дразни. И аз се чудех как да отида при Коцето. Викам на приятелката ми каквото ще да става отивам при него. И фотографът беше наблизо и му викам на момчето да ни снима с Коцето на масата му, оня вика забранено му било да снима там. Викам си егати идиота дето е тоя фотограф. Накрая отидох при кретена от охраната и го питам дали може да отида при Коцето. Оня ми вика вече да не го занимавам, да правя каквото искам и ме пусна, явно ме помни колко много си харесвам Коцето от декември миналата година участието му. И аз отивам до масата на Коцето да се кача при него, ама там пак имаше пречка- отново седи един кретен- охрана. Обаче аз през охраната махам на Коцето до масата му, той веднага ме позна като ме видя и махна на охраната да ме пуснат. Коце ми подаде ръка да се кача при него на неговата маса и ми каза: Здравей, хубавице. Каза ми, че после ще се снимаме, че след 2 минути трябваше да излиза да пее, започваше му участието. Той дойде в 2:00, започна в 2:30 часа да пее. Настаниха на точно тази маса,която предполагах. Още като дойде се здрависа с няколко души. Започна с "Болка в минути", после и другите си песни, някои ги повтори. Пя и руската песен, откъс от песен на Васил Найденов, БТР, Сигнал, сръбско. Все ме питаше какво да пее и който казва, че Коце не пее на живо, не е вярно пее си на жияо и то доста добре. Страхотно я изпя на Сашо Роман "Мой ангеле", пя и дуета с Алисия, малко от дуета с Преслава, с Емануела дуетите. В 3:00 имаше почивка, после в 3:30 продължи до към 4:00 часа. Странното е, че този път имаше и празни места диваните с масите до вътрешния бар, на дансинга никой не се качи този път при Коцето, само той си седеше с танцьорките и си пееше и казваше какво дупе имала ,какво хубаво момиче била, като Бритни била, ама бил женен- очи пълми, ръце празни. Дали заради охраната, не знам, но като си спомня на 21 декември как беше фул навсякъде и всичко беше на дансинга при Коцето и се снимаха, а сега повечето се снимаха така с приятели, фотографът ги снимаше, с Коцето никой не се снима тоя път да искаше фотографът да снима, някои 2-3-ма с телефоните си се снимаха с Коцето, много странно ми е все още. По едно време отидох пак при Коцето и му казах да се снимаме и той каза на момчето 2 снимки да ни направи, тоя ни снима. Сега са качили албума със снимки, по нищо не личи, че е било участие на Коце- има само снимки с хората, а нито една снимка на Коцето с хората да са се снимали и нашите снимки с Коцето не са качени, не мога да си ги видя сега, а беше ме прегърнал. После като му свърши участието, аз отидох при Коце без проблем на друга маса беше той, охраната вече да ме пуска. Ей 5 часа не можем да се разберем с него от тая музика. Нося му диска и маркер и му соча да ми ги разпише и че искам да седна при него да се снимаме. Той все ми вика после, после на другата маса като отиде. Разписа ми диска като ми написа: На Таня с обич без да ме е питал за името, помни ме. Обаче да седна при него на масата беше голям проблем. Той ми вика да седна при него, хубаво ама, за да стигна до него при него има седнали няколко мъже и ме гледат само с тази къса пола дето бях. Трябваше да прескоча 2-ма мъже, които бяха седнали до Коце, за да стигна до него да седна при него. Коце ми помогна, пак ми подаде ръка и най-накрая седнах при него, ама едва не седнах в него. И един там от компанията ни снима с телефона, ама тези снимки нищо не стана, тоя не ни снимал в цял ръст, а Коцето ме беше прегърнал ,после аз бях така си сложила главата на рамото му, след това се гледахме очи в очи, ама тоя нищо не е снимал, само глави снимал. Щяха да бъдат страшни снимки, ако беше ни снимал фотограф. 2 пъти го целунах Коце, оставих му май отпечатък. След като свършихме със снимането, той ми говореше нещо на ухо почти, но аз музиката много не го чувах. Първо чувах, че ми говори, че бил в хотел, а пък той май, че в понеделник снимал новия си клип. Не знам защо си помислих за хотел. Ама ме държеше за ръката и ми говореше. После ми помогна да сляза и си тръгнах. След това моят Ники дойде да ни прибере с приятелката ми, аз звъннах на Коцето после да го питам за нов клип ми е говорил, но даваше свободно. Почти нямах батерия на телефона. Ники много се дразнеше като само му говорех за Коцето. Прибрахме се в 5:00, в 7:00 станах за първа смяна. Добре, че пих кафе, че цяла вечер не бях яла. Отидох днес замаяна на работа от недоспиване, емоции от Коцето. На работа ми викат, че са очаквали да съм зле, а съм изглеждала толкова свежа като за само 2 часа сън. Викат явно любовта към Коцето те държи будна. И по едно време чак на обяд днес аз виждам по вайбър, че Коцето ми писал сутринта в 8:30 въздушна целувка, кво става, и после в 8:42 писал Къде сиии. За какво ли ме е търсил, пък аз някъде съм чистила на работа в 8:30. Дали не е бил още в Бургас. Той хубаво искаше да остана след участието му като отиде на другата маса, ама аз му казах, че не мога да го чакам, защото след 2 часа трябваше да ходя на работа. Как ме издирва. На работа ми казват, който те види и го омайваш, какво им правиш на мъжете. Та така приключва историята с Коцето. Спи ми се, ама за Коцето какво ли не правя. Ако някой ми беше казал, че някой ден аз ще си пиша с Коцето навсякъде и че той ще ми харесва коментари в инстаграм, фейс, в моя фейс, че ще си пишем по вайбър и ще си говорим по телефона и чак и да ме търси, нямаше да му повярвам. 7 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 20 Ники когато разбере, че Коце пак ще има участие в Бургас: 12 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А дори не присъствала Е, не- колегата Ники е бил облечен като поп на Коледното парти на персонала. Направо тоз човек като го видя и ми оправя настроението. Откъде го измисли така да се облече. И управителката вика и да спечели голямата награда да пее с поп, кога друг път ще ви се случи това. Управителката вика : Нека започнем с песен номер 1 и колежката-студена кухня дето се завърна попфолк фенката вика на Ники: Шушана и всичко се смее. Ей, колежката-студена кухня вика: Шушана е кръчмарки хит на Наско Ментата и всичко се хили и после я подкараха в ремикса и всичко пее. Управителката вика: Така, това е лирично отклонение. Ей няма да се спрат да се делят кой слушал попфолк и кой не- музиката е една. Освен Снежанка, мога да бъда и Леа Не знам защо управителката си е помислила, че Ники е бил като поп облечен. По- напред е бил маскиран и облечен като от "Междузвездни войни" и с едни пръстени на ръцете. Много готин е бил. HBD И ето, че денят дойде. На днешният ден, преди 46 години в тази празнична нощ се роди едно сладко бебе, което години по-късно радва хората с песните си по целия свят и помага на хората. Честит 46-ти рожден ден на най-любимия ми певец Рики Мартин! ❤ 8 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Коя е вампира? Не, секс изобщо не ми трябва точно сега. След 3 дена може,ама не и сега. Това, който го е измислил при жените е за трепане- божа работа. Всеки месец болки, главоболие, лошо ти е, можеш и да си припаднеш, можеш и кръвоизлив да получиш И понеже миналия месец беше 30, да го чакам и 2-ри път в края на месеца- голям късмет. И вампирът се появи и пак изчезна без да каже нещо. И тая barbara и тя му подражава 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Когато водиш спорове със себе си: 7 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Предстои да се запозная с жената на колегата Ники днес май в 19:00, ужас. Не в 19:00, сега дойде с колегата Ники. Мина през мен тая и по физиономията я познах, че е жена му, защото съм я виждала на снимки. Край с разговорите с Ники, погледите. Убийте я. Не съм предполагала, че някога ще работя с нея. Няма да мога да ходя при него и заедно ще се прибират. Кошмарно работно лято ще е. Не искам да я виждам, не искам да я чувам 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 21 Дай боже Да ви имам разсъжденията на повечето. Моят Ники като стана на 50 миналата година си е все така готин и младолик. ДВамата му приятели,които са на 40 и нещо също са страхотни мъже. Дай Боже всички да са като тях. Huh? Другата седмица ще се снима новия клип в рая. Just... Ники Ще кажеш, че съм абонирана за Никитата. Вчера в Замунда юи писал някой след като видял коментара ми за индийския филм "Половин приятелка". Писал ми, че филма е страхотен и е, с аз съм го гледала. И после ми писал, че съм красиво момиче и ми препоръчал друг нов индийски филм и ми пожелал приятно гледане. Аз днес му благодарих и му писах, че ще го гледам и че ми трябва за Версаче бг субтитри, той вика ще потърси и също ми писал, че се казва НИКИ и ми дал скайпа си, ако искам да си пишем. Какво е това нещо, все Никита. 1 9 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 zai4eto82 каза: Как може някои от чуждите фенове на Рики и Исмаил да мислят,че аз съм Рики и Исмаил. Не четат ли,че е фен страница. Наложи се в в страницата за Рики да го напиша на английски, испанските фенове не разбирали,айде и на испански го написах. За страницата ми за Исмаил добре,че е Гугъл преводача,че го написах и на турски и да го разберат, направих и надпис и казах,че няма да отговарям на лични съобщения като: Здравей,Ismail YK, много те обичам или същото да ми пишат и за Рики,защото днес и това получих за пореден път. С този надпис няма как вече да пишат,че съм Исмаил, още повече,че той има само личен профил в Туитър,а Фейсбук страницата му се поддържа от екипа му: http://www.prikachi.com/images/926/6083926b.jpg zai4eto82 каза: Права ми е косата, тъмна- всеки ми го е казвал,ама са ми казвали много хора,че ми е много хубава косата. 1 1 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 zai4eto82 каза: Току-що пристигна едно младо момче- куриер да донесе нещо за брат ми,че химикала му беше свършил,че трябваше да му услужа с химикал. 5 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 zai4eto82 каза: Ей затова сте като конска пац, харесвате всичко, което ви се предложи. Затова изпълнителите ще правят тъпи песни. zai4eto82 каза: Уау, каква целувка- Рики с фенка в ИбиЦа, Испания- 6.09. 2016: 6 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 zai4eto82 каза: Райна си качила участията до края на годината. Викам й Бургас за теб вече е мираж........... А тя ми отвърна участието й в Бургас минало- да мина на майната си в едно село Рудник при циганите, ама не й го казах това, де. Казах й, че знам, но че не идва в дискотеките в Бургас от години, че откакто откриха Планета Пайнер клуб не е дошла изобщо, не е идвала в Плаза, Астория от години, затова е мираж за мен вече да я видя от години. Тя ходи все в някакво село Рудник в Бургас дето дори не го знам. 5 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 15.02.2022 Завръщането на zaicheto82 и реакцията на @Blueberry@Arwity & @FikLena 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 19 минути, Gerganafen каза: 15.02.2022 Завръщането на zaicheto82 и реакцията на @Blueberry@Arwity & @FikLena По скоро 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час , Gerganafen каза: 15.02.2022 Завръщането на zaicheto82 и реакцията на @Blueberry@Arwity & @FikLena image not found ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, FikLena каза: image not found ? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Абе, к'во стана, Зайчето върна ли се? 🙄 Като казах да ѝ напишем писмо, бях сериозен. Баси, без нея форумът е по-скучен... Та, кой ще се заеме с писането? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 часа , ice_hot_sm каза: Абе, к'во стана, Зайчето върна ли се? 🙄 Като казах да ѝ напишем писмо, бях сериозен. Баси, без нея форумът е по-скучен... Та, кой ще се заеме с писането? Ами, сядай и пиши. Въпреки, че тя от поезия не се впечатлява. Простащини в стил Кокаин и Дебелислав ѝ егото. 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ох, бе, хораааа.... Заглавието на тази тема ми звучи възпоменателно.... Все едно Зайка е умряла и си спомняме за нея... То пак си е така де. Загина геройски пребиваването и във форума. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 11 часа , ice_hot_sm каза: Абе, к'во стана, Зайчето върна ли се? 🙄 Като казах да ѝ напишем писмо, бях сериозен. Баси, без нея форумът е по-скучен... Та, кой ще се заеме с писането? Смятам, че предостатъчно се молехме и унижавахме. Особено в последните дни преди изтриването - тя четеше, а изобщо не ни отрази, едно последно "чао" не ни каза. Айде стига, не е пък ЧАК толкова спеиална. Ето, колко страници изписахме в тази тема със смях на неин гръб, а тя нали е много умна, се изтри и изгуби възможността евентуално да се защити, като й е толкова неприятно. Интелигентните хора имат чувство за самоирония, каквото при нея тотално липсва. И все пак, както вече прогнозирах, в един момент Зайчето ще се завърне само с подвита опашка. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 8 часа , Gerganafen каза: Интелигентните хора имат чувство за самоирония, каквото при нея тотално липсва. Интелигентните хора имат и чувство за мярка и граници. Какво общо имат те с нея? 1 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 5 минути, DarkChild каза: Интелигентните хора имат и чувство за мярка и граници. Какво общо имат те с нея? Абсолютно, по-късно се сетих, че й липсват тези качества също, но беше вече късно да редактирам. Иначе имах предвид, че нормалните хора биха се самоиронизирали и реагирали със смях на закачките, а не да се мръщят и сърдят. Но тя май няма чувство за хумор изобщо, аз не помня някога да се е шегувала. Ние излязохме лошите, че я бъзикаме, а тя с години ни даваше поводи с изповедите си как не може да бъде само с един мъж, ляга си с когото й хареса и то все обвързани. Защо се обижда от истината? Опитвахме със съвети, но тя не иска да се промени и това е. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Танита Константина, търсейки червените прашки да ги простирВа, за да й изсъхнат за довечера. Дано намери начин да ни подари история утре! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.