Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 В Лидъл има едно сладко от люти чушки, много е яко. 😁😁😁 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 5 минути, Stela каза: 🤣🤣🤣🤣🤣 Е тя е кулинарка. Значи ще си купя да го опитам. Стана ми интересно. Едва ли е взимала съвети от баба ви "Как да си направя миш- маш" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 8 часа , Blueberry каза: Ама е с всички приложения - ФБ, Месинджър, Инстаграм, разни игрички. Ще пробвам да изчистя до 10 ГБ и ако продължава, ще го мисля. Някои други неща които може да проваш, ако имаш желание и ти се занимава/не си ги пробвала вече, но вероятно не е лошо като идея да направиш бекъп и да го фактори рисетнеш. https://www.ikream.com/iphone-xr-apps-that-keep-freezing-closing-randomly-30254#:~:text=First solution%3A End all background,or used but not closed.&text=Swipe right or left to,preview to close apps individually. Това всички апове така да ти крашват, ако изобщо е проблем в сторидж паметта, е по-скоро нещо е коръпнато или самата памет някъде дава фира по някъв повод, отколкото липсата на свободно място. По-скоро може да е проблем с оперативната памет, ако държиш твърде много приложения отворени едновременно. ПС - от друга страна не ме слушай, оказах се много пишман разбирач. Бях убеден че лаптопа ми има проблем с драйвери затова полвината ми екран е черен, та си играх седмици наред в тая посока, а той просто имал нужда от смяна. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, Stela каза: В едни малки кутии ли е салатата? Те са няколко вида, ако си мисля за същата. Има я постоянно. Вкусна е, харесва ми. Даа, имаше и една с киноа, къри, сладък картоф и морков - интересни са 😊 Хубави са им повечето салати в кутии. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Just_Me каза: Даа, имаше и една с киноа, къри, сладък картоф и морков - интересни са 😊 Хубави са им повечето салати в кутии. Даа, точно те са! Те се водят веган салати. Аз си взимам често от тях. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 5 минути, Stela каза: Даа, точно те са! Те се водят веган салати. Аз си взимам често от тях. Яж ориз и картофи същото е 🤣 4 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, Just_Me каза: В Лидл наскоро имаха салата от булгур с леща, чушки, къри и тн иии доста ми хареса 😋 Не знам дали е от постоянният асортимент или беше някаква определена седмица. Иначе най-лесно е да се наготви като ориз - сварен със зеленчуци. И аз ги гледах, тази също май се казваше ливанска салата, взехме една кутийка да я опитаме, но магданоза ни беше в повече, бяха прекалили. Някак си натръсва. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, DevilWish каза: И аз ги гледах, тази също май се казваше ливанска салата, взехме една кутийка да я опитаме, но магданоза ни беше в повече, бяха прекалили. Някак си натръсва. Толкова натурални за сезона има ряпа с морков. Може ряпа, морков и червено цвекло. Или зеле с морков аз и слагам и копър вместо целина. Свежо и полезно 6 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, THE IIconic каза: Аз от Лидл харесвам Шоколадови бонбони трюфели тирамисуто! Мога да ям ден и нощ, И аз съм пробвал тирамисуто, там най много ми харесва. Един път направо се напих с него, понеже по много сладко ям и доста добре го бяха напоили, но и бонбоните им също са разкошни. Определено има избор там. На мен и Моцарт много ми харесват. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Brian каза: Толкова натурални за сезона има ряпа с морков. Може ряпа, морков и червено цвекло. Или зеле с морков аз и слагам и копър вместо целина. Свежо и полезно Витамина с морков, червено цвекло е уникална 5 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Каква хубава кулинарна тематика си заформихме. Много е добре така, ще си даваме идеи за такива неща. 😁 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, Stela каза: Каква хубава кулинарна тематика си заформихме. Много е добре така, ще си даваме идеи за такива неща. 😁 То такава тема нямаше ли? 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: Каква хубава кулинарна тематика си заформихме. Много е добре така, ще си даваме идеи за такива неща. 😁 Идеята ми допада на мен. Вкъщи рядко се готви, но пък може да споделяме идеи. 😍 Макар да не личи, на тема сладко съм чревоугодник😁 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, Brian каза: То такава тема нямаше ли? Аз не се сещам. На времето имаше някаква какво последно сме яли, сега ако всеки ден пускам по един пост то почти всичко ми е сладко и тестено😁 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, DevilWish каза: Идеята ми допада на мен. Вкъщи рядко се готви, но пък може да споделяме идеи. 😍 Макар да не личи, на тема сладко съм чревоугодник😁 Мед обичаш ли? Има едно сладко не му знам името със стафиди и какао. Нещо като кекс става но се пече в тава и се маже с мед докато е горещо и той попива. Става разкошно 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 9 минути, Brian каза: Мед обичаш ли? Има едно сладко не му знам името със стафиди и какао. Нещо като кекс става но се пече в тава и се маже с мед докато е горещо и той попива. Става разкошно Обожавам мед. Иначе видях, че е ставало дума за сладко с люти чушки, за пръв път това лято опитах. Тази година в пекарната ни има опция за сладко, направих от джанки и от круши също. Любимото ми сладко е от круши, на времето баба правеше, страхотно е 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Няма такава тема мисля. Ако искате да си направим. 😁 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, DevilWish каза: Обожавам мед. Иначе видях, че е ставало дума за сладко с люти чушки, за пръв път това лято опитах. Тази година в пекарната ни има опция за сладко, направих от джанки и от круши също. Любимото ми сладко е от круши, на времето баба правеше, страхотно е На мен любимото ми сладко е от малини, череши или боровинки. В Турция опитах от портокал, не бях яла преди, но е уникално. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: На мен любимото ми сладко е от малини, череши или боровинки. В Турция опитах от портокал, не бях яла преди, но е уникално. И аз харесвам от портокали, но и боровинки е страхотно . Тук ми остана обаче едно купешко с праскови, на три пъти опитах да го ям, но не ми харесва нещо. С бели череши също много ми харесва, тия дни с майка си изядохме обаче цял буркан с череши. Бяха ми донесли най различни сладка и компоти, но това с праскови никой не го иска май , измъчих се с него направо. Днес даже майка вика, хвърли го ако не ти харесва, но някак и с помощ от баба ще се изяде. 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ако на някого му е интересено да чуе разсъждения по темата с напрежението между Русия и Украйна...според прогнозата на този човечец Путин се готви за действия в дните след края на зимните олимийски игри в Пекин. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 9 минути, Stela каза: Няма такава тема мисля. Ако искате да си направим. 😁 Аз съм за. Извинявайте ако правя грешки при писане, в момента съм от телефона и понякога сам решава да поправи някои думи😆 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 4 минути, omline каза: Ако на някого му е интересено да чуе разсъждения по темата с напрежението между Русия и Украйна...според прогнозата на този човечец Путин се готви за действия в дните след края на зимните олимийски игри в Пекин. След като американците са нахални ще има напрежение разбира се. Русия там е в свой води 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Коментирано ли е? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 8 минути, pechenko каза: Коментирано ли е? Надявам се да е фейк ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час, pechenko каза: Коментирано ли е? Дано да е истина❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари