Brian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 11 минути, THE IIconic каза: Дано да е истина❤️ Истината Чука на вратата 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Пародия на Снежанка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 17 минути, RumyanaFen каза: Пародия на Снежанка ЧЕП НА ПРАСЕ - ДА Й ГО НАЧУКАМ! Има ли с любимото ми "Красавицата и звяра" ? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 7 минути, DevilWish каза: ЧЕП НА ПРАСЕ - ДА Й ГО НАЧУКАМ! Има ли с любимото ми "Красавицата и звяра" ? https://vm.tiktok.com/ZML8H9R39/ Ето му го профила 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час, RumyanaFen каза: Пародия на Снежанка Снежанка е на 12-13 в тоя филм, а Злата Кралица е яката милф-ка 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Наско е починал😔 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 14 минути, Lelqtian каза: Снежанка е на 12-13 в тоя филм, а Злата Кралица е яката милф-ка Любимата ми принцеса е БЕЛ от "Красавицата и звяра", най-красива са я направили! ❤️ 😘 И Жасмин от "Аладин", Снежанка е като надрусана - такъв поглед вади и какви бузи е отпрала като на прасе, буквално! Ха ха ха Най-красива била - друг път! В обора при прасетата! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 11 минути, DevilWish каза: Любимата ми принцеса е БЕЛ от "Красавицата и звяра", най-красива са я направили! ❤️ 😘 И Жасмин от "Аладин", Снежанка е като надрусана - такъв поглед вади и какви бузи е отпрала като на прасе, буквално! Ха ха ха Най-красива била - друг път! В обора при прасетата! Бел и Жасмин, че и почти всички други са поне на 16, какво ги сравняваш с някво пред-пубертетно лапе? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 17 минути, Lelqtian каза: Бел и Жасмин, че и почти всички други са поне на 16, какво ги сравняваш с някво пред-пубертетно лапе? Което изяло отровната ябълка..... Дали после е опитвала от ябълките на принца? Хммм.. колко сладко, ще й дойдат две захаросани ябълки с един банан. Дано не се изплаши само, че пак ще се задави! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 часа , DevilWish каза: Което изяло отровната ябълка..... Дали после е опитвала от ябълките на принца? Хммм.. колко сладко, ще й дойдат две захаросани ябълки с един банан. Дано не се изплаши само, че пак ще се задави! Сигурно е опитвала, все пак принца явно е бая перверзник - нормален ще търси ли из горите умрели тийнейджърки за да се надяваме само да ги целува Атропо, за всички желаещи 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 16 минути, Lelqtian каза: Сигурно е опитвала, все пак принца явно е бая перверзник - нормален ще търси ли из горите умрели тийнейджърки за да се надяваме само да ги целува Атропо, за всички желаещи Жестока идея! Веднага се присъединявам! Внимание: Еклерите са едно от любимите ми неща, но внимавайте когато пишете за еклери и еклерови торти, защото Рени може да ни чете! 1 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 часа , RumyanaFen каза: Наско е починал😔 На доста места пишат, че е аутопсията е показала, че е починал от проблем на белите дробове, който се появявал след боледуване от Ковид. Доста хора го снимаха (Татяна в свой клип, "Светът на Ванката", минувачи и тн), смяха му се, даваха му пари и храна, но така и не можаха да му намерят дом. Макар че доста медии пишат, че сам е отказвал да го настанят в общински приют.. Да почива в мир.. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Току що, Just_Me каза: На доста места пишат, че е аутопсията е показала, че е починал от проблем на белите дробове, който се появявал след боледуване от Ковид. Доста хора го снимаха (Татяна в свой клип, "Светът на Ванката", минувачи и тн), смяха му се, даваха му пари и храна, но така и не можаха да му намерят дом. Макар че доста медии пишат, че сам е отказвал да го настанят в общински приют.. Да почива в мир.. Мисля, че се сещам. В "Малко коте" на Татяна ли участваше? Иначе, да почива в мир 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 25 минути, DevilWish каза: Мисля, че се сещам. В "Малко коте" на Татяна ли участваше? Иначе, да почива в мир Да 😔 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Just_Me каза: Да 😔 Много неприятно. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Дълго време се канех да направя тези тема. Очаквам ви. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 19 минути, Fast каза: Дълго време се канех да направя тези тема. Очаквам ви. Винаги ми е било забавно и интересно да попълвам подобни въпросници, тестове и изобщо. Темата е интересна, харесва ми! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Специално за Гранд дамата на Меден Рудник и всичките и фенове @zai4eto82 Здрасти! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Кой тръпне в очакване? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, Lelqtian каза: Кой тръпне в очакване? Предполагам, че всички ние. Лошото е, че сега няма кой да ни даде точна информация относно новите шедьовари! 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, DevilWish каза: Предполагам, че всички ние. Лошото е, че сега няма кой да ни даде точна информация относно новите шедьовари! Щом казват 6 вечерта щатско време (ийст коуст), тва май е 1 след полунощ българско. Знаем кой няма да спи в Меден Рудник да гледа премиерата 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, Lelqtian каза: Щом казват 6 вечерта щатско време (ийст коуст), тва май е 1 след полунощ българско. Знаем кой няма да спи в Меден Рудник да гледа премиерата Нашето любимо zai4eto82 , което изключително много ни липсва! А можехме такава хубава тема да си завържем тази нощ тук с нея.... Много загубихме и ние и тя! :X 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ама наистина вече минаха 10 дена без Зайка. Някой от по-старите потребители да каже колко дълго е било най-продължителното й "напускане" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, xroflx9 каза: Ама наистина вече минаха 10 дена без Зайка. Някой от по-старите потребители да каже колко дълго е било най-продължителното й "напускане" Мисля, че не е имало такова. Аз не съм забелязал. Ако друг е видял нещо подобно, може да сподели. До сега не е имало такова нещо по мои наблюдения, а и профила й е вече изтрит. Това не се е случвало! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час, DevilWish каза: Мисля, че не е имало такова. Аз не съм забелязал. Ако друг е видял нещо подобно, може да сподели. До сега не е имало такова нещо по мои наблюдения, а и профила й е вече изтрит. Това не се е случвало! Абе казвала беше и друг път как напуска завинаги, и после се появи и пак си почне нейните - Рики, Наркобос, и прочее, но досега не беше трила профила 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари