Jouey Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Браво, че сам си е писал текста и е участвал в измислянето на музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
romanibbyx Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 🤮🤮 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Този видеоклип не е на лице? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много добре се е получило! Харесва ми за момента какви проекти представя Емрах! Получава се! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мале, каква тъпня 😄 Текст - като писан от някой пубер, музика - боза, видеоклип - нищо особено. Очаквах повече 🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xarax Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 5 часа , Jouey каза: няма го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Губи ми се баса, но парчето е мнооооого яко! Нищо общо с чалгата, повече такива песни да прави, Ганев няма равен просто! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Този видеоклип не е налице Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много ме кефи инструментала. Но Сторарови не ми понася да ги слушам постоянно. Много добре се е получило парчето, браво на Ганев. Тези расти грам не му тичат, сетих се и на кого ми заприлича - на негъра от клипа на Камелия отпреди 4-5 години.😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Скука .... циганин се прави на негър и рекламира вафли .... Само заглавието ми харесва ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 преди 20 минути, pacho каза: Много ме кефи инструментала. Но Сторарови не ми понася да ги слушам постоянно. Много добре се е получило парчето, браво на Ганев. Тези расти грам не му тичат, сетих се и на кого ми заприлича - на негъра от клипа на Камелия отпреди 4-5 години.😁 6 години са всъщност. преди 41 минути, FikLena каза: Този видеоклип не е налице По-нагоре го бяха постнали отново. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мен ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Малко странна ми е, но ми харесва. Визията на Емрах обаче е потрес, както и малоумното продуктово позициониране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тоя Лайнах защо така изговаря думите като смачкана мравка Добре, че Ганев му е правил аранжимента, че не го виждам с това мучене "Тя нйе йе с тйебйееее" Ш ко прайш бе младежж 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.