Kriminal Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 Оригинал: Слоба Радановић - Коцка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много добре се е получило и видеото и песента! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Иронията е, че Лорена, колкото и слаба певица да е, предлага по-качествена и разнообразна продукция от 90% от т. нар "топ имена". Песента е приятна, макар че едва ли ще я слушам колкото "Грозен край" например. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ама много прилича на “Сърце”. Да не кажа 1:1. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Клипът седя доста време готов, добре е че го пуснаха 👏 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тази песен е страхотна на Лорена харесва ми. Но определено трябва да се правят повече такива песни като тази на Лорена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дали понеже е кавър не е качена в канала на Хит Микс или и тя вече ще качва песните си в собствен канал? Иначе стойностна песен, по принцип през последните 2-3 години повечето кавъри са неслушаеми, но Лорена си я харесвам и не ме разочарова за пореден път! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Оцко, Оцко... яхнал си Ганевата вълна и скоро няма да слизаш, то се е видяло 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Тоя клип си е готов от преди короната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Наистина много прилича на "Сърце". На определени места много се усеща. Иначе песента не е лоша, клипа ми харесва, но е по слаба от "Черна орхидея". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.