Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, Arwity каза: А имах 1 гадже преди години, огрооомно. Като се съблече се чесах по главата и чудих кде ще се побере в мен туй чудо. Уви, ужасен секс. Това е факт. И аз преди години правих секс с един пич с наистина огромеен. Беше секс за една нощ, но наистина както казваш първоначално си в шок дали няма да ти е некомфортно от толкова голям. Накрая следва разочарованието и секса е с нулево удоволствие. Със сигурност не зависи само от размера. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, xroflx9 каза: Боже,зайка наистина направи революция. От разни basic bitches,които се карат за гледания сега си споделяме и майчиното мляко :оо Понякога така става. В кавгите се раждат много истински истории. Няма лошо. Раздела е скрит за външни лица, нали? 😁 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да,наистина скрит ли е раздела? Нечие гадже да не се разпознае в историите? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 9 минути, Stela каза: Това е факт. И аз преди години правих секс с един пич с наистина огромеен. Беше секс за една нощ, но наистина както казваш първоначално си в шок дали няма да ти е некомфортно от толкова голям. Накрая следва разочарованието и секса е с нулево удоволствие. Със сигурност не зависи само от размера. Едва ли си преживяла по- голямо разочарование от мен. Чак ме е срам да го разкажа само като се сетя. Позорът за него беше голям. Езък за 22-те му сантиметра. Пууу 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, THE IIconic каза: Едва ли си преживяла по- голямо разочарование от мен. Чак ме е срам да го разкажа само като се сетя. Позорът за него беше голям. Езък за 22-те му сантиметра. Пууу Е като започна разкажи. 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Stela каза: Е като започна разкажи. 😁 Срам ме е 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 @meleto нали не си ни прецакал и гостите да ни четат историите? 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 26 минути, Stela каза: Като се замислииш коя от двете тръпки ти е по-силна? Към нея ли? Колко провокативен въпрос 😁 По принцип да тя е едно а те са съвсем друго. Едното не може да замести другото. Проблема е, че идва момент да ме ревнуват от нея. Единият уж всеки си имаше личен живот и никой няма право да се меси. И в един момент тръгна да ми държи сметка защо не съм му отговарял. Колко време трябвало да ме чака. Другият пък вика. Искам да съм с теб искам всички да научат не ми пука няма да се крия. В такива филми са ме вкарвали. Не че го няма и обратното уж всичко е наред. Аз му пиша гласували и тоя след два часа ме блокира. 🤣 и така без никакво обяснение и до днес. 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 6 минути, Brian каза: Колко провокативен въпрос 😁 По принцип да тя е едно а те са съвсем друго. Едното не може да замести другото. Проблема е, че идва момент да ме ревнуват от нея. Единият уж всеки си имаше личен живот и никой няма право да се меси. И в един момент тръгна да ми държи сметка защо не съм му отговарял. Колко време трябвало да ме чака. Другият пък вика. Искам да съм с теб искам всички да научат не ми пука няма да се крия. В такива филми са ме вкарвали. Не че го няма и обратното уж всичко е наред. Аз му пиша гласували и тоя след два часа ме блокира. 🤣 и така без никакво обяснение и до днес. Драги ми Смехурко, слушай да ти кажа. Това един мъж каква свирка ще ти направи, жена не е сънувала, че може 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 @Starboy няма да си легна докато не разкажеш пиленце сладко. Ако искаш на ЛС, или др път като имам път към София мисли му 😄 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Brian каза: Колко провокативен въпрос 😁 По принцип да тя е едно а те са съвсем друго. Едното не може да замести другото. Проблема е, че идва момент да ме ревнуват от нея. Единият уж всеки си имаше личен живот и никой няма право да се меси. И в един момент тръгна да ми държи сметка защо не съм му отговарял. Колко време трябвало да ме чака. Другият пък вика. Искам да съм с теб искам всички да научат не ми пука няма да се крия. В такива филми са ме вкарвали. Не че го няма и обратното уж всичко е наред. Аз му пиша гласували и тоя след два часа ме блокира. 🤣 и така без никакво обяснение и до днес. Не е провокативен, но ми стана интересно. Винаги когато има намесен трети човек стои този въпрос. Определено тези двамата са луднали по теб и яко са зависими. Поне ти е интересно. 😁 Щом уж сте се изяснили, но те ревнуват, блокират, ясна е работата. Ето ти провокативен въпрос: Секса с жена или с човек от същия пол ти харесва повече? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, THE IIconic каза: Драги ми Смехурко, слушай да ти кажа. Това един мъж каква свирка ще ти направи, жена не е сънувала, че може Не бъди толкова убеден, че не искам да ти разкривам едно гадже как ми викаше заради уменията ми. 🙈 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, Arwity каза: @Starboy няма да си легна докато не разкажеш пиленце сладко. Ако искаш на ЛС, или др път като имам път към София мисли му 😄 Обожавам те, знаеш го! Не мога да кажа всичко наведнъж, имай търпение. Да не стане после да се създаде тема Спомени и бисери на Starboy... 9 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Stela каза: Не бъди толкова убеден, че не искам да ти разкривам едно гадже как ми викаше заради уменията ми. 🙈 Свирчулина? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, THE IIconic каза: Свирчулина? Неее, оприличи ме на нещо, което ползваме в ежедневието си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Stela каза: Неее, оприличи ме на нещо, което ползваме в ежедневието си. ПрахоСМУКАЧКА? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, Starboy каза: Обожавам те, знаеш го! Не мога да кажа всичко наведнъж, имай търпение. Да не стане после да се създаде тема Спомени и бисери на Starboy... След години ще има теми и за нас.. Кой знае кой прави скрийншоти сега в темата и чака момента... Току що, THE IIconic каза: ПрахоСМУКАЧКА? Нещо по-голямо дето стои на стената. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Stela каза: След години ще има теми и за нас.. Кой знае кой прави скрийншоти сега в темата и чака момента... Нещо по-голямо дето стои на стената. Климатик??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 6 минути, Stela каза: Не бъди толкова убеден, че не искам да ти разкривам едно гадже как ми викаше заради уменията ми. 🙈 Те в момента издирват една Стела да не си ти 🤣 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, xroflx9 каза: Климатик??? Печелиш! Позна 😂 🙊🙈 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Stela каза: След години ще има теми и за нас.. Кой знае кой прави скрийншоти сега в темата и чака момента... Нещо по-голямо дето стои на стената. Телевизор? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Brian каза: Те в момента издирват една Стела да не си ти 🤣 Не ме издавай, моля те! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 14 минути, Stela каза: Не е провокативен, но ми стана интересно. Винаги когато има намесен трети човек стои този въпрос. Определено тези двамата са луднали по теб и яко са зависими. Поне ти е интересно. 😁 Щом уж сте се изяснили, но те ревнуват, блокират, ясна е работата. Ето ти провокативен въпрос: Секса с жена или с човек от същия пол ти харесва повече? На такъв въпрос не отговарям. Ако не ми харесваше щях ли да го правя. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Я кажете вие на какъв предмет бихте се оприличили в уменията си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Леля зайка дали се е регнала пак? Няма ли как по ип или нещо подобно да се види? @Starboyще чакам да знаеш. Тамън малко да се разсея от моите любовни драми. И дайте идея как да се свържа с някой дето ме блокнал отвсякъде. Дори да трябва да платя Току що, Stela каза: Я кажете вие на какъв предмет бихте се оприличили в уменията си? На дърво разбира се 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари