Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Arwity каза: Леля зайка дали се е регнала пак? Няма ли как по ип или нещо подобно да се види? @Starboyще чакам да знаеш. Тамън малко да се разсея от моите любовни драми. И дайте идея как да се свържа с някой дето ме блокнал отвсякъде. Дори да трябва да платя Леля Зайка се чука в момента и хич не и пука, евала и правя обаче. Може да е всякаква, но си живее живота и е щастлива. Пък какво и пука, че примерно колегите ѝ и говорят саркастично? 3 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Arwity каза: На дърво разбира се Това не го вярвам. Шегуваш се за да засилиш любопитните ни мисли. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Starboy каза: Леля Зайка се чука в момента и хич не и пука, евала и правя обаче. Може да е всякаква, но си живее живота и е щастлива. Пък какво и пука, че примерно колегите ѝ и говорят саркастично? То па един живот.. Но да иначе. Макар да мисля, че тя грам не вдява като и говорят с ирония, а го взема насериозно 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Stela каза: Това не го вярвам. Шегуваш се за да засилиш любопитните ни мисли. 😁 Честно. Хич ме няма. А мн малка уста имам. Свирки грам не мога да правя 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Току що, Arwity каза: То па един живот.. Но да иначе. Макар да мисля, че тя грам не вдява като и говорят с ирония, а го взема насериозно Изцяло на сериозно го приема, да. Не знам на мен ми изглежда щастлива, честно казано, така четейки отстрани нещата ѝ. Не я измъчват някакви ментални проблеми и т.н., просто да си има работа, Ники да си я боцка и Рики да звучи е = достатъчно. 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Arwity каза: Честно. Хич ме няма. А мн малка уста имам. Свирки грам не мога да правя Пу.... Как можа да го кажеш изобщо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 С риск мелето пак да ми се разкрещи и унизи, че не правя нова тема, ще задам един въпрос.. имате ли фетиши и какви са те? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, THE IIconic каза: Пу.... Как можа да го кажеш изобщо? Е ко да се прая на секс тигрица 😀 Не съм като зайка. Обикновенна скучна леличка съм 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Arwity каза: Е ко да се прая на секс тигрица 😀 Не съм като зайка. Обикновенна скучна леличка съм Обрасла шушона, свирки не можеш да правиш! Жив дзян си 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 7 минути, Arwity каза: Честно. Хич ме няма. А мн малка уста имам. Свирки грам не мога да правя Ще те научим! 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Януари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 21 Пишете, развратници, аз само ще чета и ще мляскам пуканки! 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, penakavalli каза: Пишете, развратници, аз само ще чета и ще мляскам пуканки! Гледай да не ти приседне някоя пуканка ако не се включиш и ти! 😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тази година открих че ме възбужда дим и мирис на цигари, на което ми беше казано, че най-странните неща ме палят.😭 Права беше @Arwity за зодия рак в леглото, днес не знам защо е решила да се подценява! for the record, аз не пуша...вече...от две години! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мастурбирали ли сте някога на работа? Мастурбирате ли пред жените/мъжете, с които правите секс? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, FikLena каза: Мастурбирали ли сте някога на работа? Мастурбирате ли пред жените, с които правите секс? На работа съм го правил, но пред жена никога. Ако изключим два три пъти с разни на камера 🤣 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Обаче тва чудо не е скрито от гости, а трябва.. @Brian да хванеш да си смениш името във фейса, че само ти си ми връзката водеща към тук. 😄 или ще те махна, или нищо няма да ми лайкваш 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, Arwity каза: Обаче тва чудо не е скрито от гости, а трябва.. wtf... @meleto що не направим и раздел в който да си качваме голи снимки. После може и една реклама по мрежите да му ударим. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Willy каза: wtf... @meleto що не направим и раздел в който да си качваме голи снимки. После може и една реклама по мрежите да му ударим. Ми не е, сега пробвах и влязох от друг браузер като гост и всичко се вижда 😄 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, Willy каза: wtf... @meleto що не направим и раздел в който да си качваме голи снимки. После може и една реклама по мрежите да му ударим. Мойте из фейса се въртят по разни чатове в което съм убеден, но не ми пука. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 използвате ли пенис рингове ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1240 преглеждания вече има темата 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, FikLena каза: използвате ли пенис рингове ? Какво е това? И каква му е идеята? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, FikLena каза: използвате ли пенис рингове ? Не никога не съм си взимал 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 17 минути, FikLena каза: Мастурбирали ли сте някога на работа? Мастурбирате ли пред жените/мъжете, с които правите секс? Даже съм ебал на работното място! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, meleto каза: Какво е това? И каква му е идеята? Задържаш по дълго за по продължителен секс 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари