petya1 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час , Stela каза: Колко ви е най-дългата връзка? 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час, Willy каза: 3 седмици 😅, днес официално приключи. Убедих се, че явно не съм за връзки, а само за срещи, поне засега, докато си имам други приоритети. 😅 Рекорд, браво на теб! 😂 На човек не винаги му е до връзки наистина. Особено когато си имаш други неща на главата. Аз съм имала моменти кагато не ми е и до срещи и даже ме дразнят покани и ми е било досадно. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 час, Brian каза: Да започна от началото първата ми е детската любов от 4 клас се познавахме. Чак 11 клас май беше като се залюбихме. Тя беше една година по малка съответно 10-ти. Бяхме млади и прости с разделите имаме над 5 години. На 23 приключи. Но си ми остана тръпка не знам дали защото беше първата, но си остана най силната. Втората колежка от летището доста по малка от мен 8 години. Но беше красива и чаровна и така ме гледаше с отворена уста, че нямаше как да не се случат нещата. Третата ми беше безразлична нещо като да не съм сам. Но си беше грешка накрая дори не ме интересуваше къде е с кой се среща и какво прави. Тотално безразличие. После след период на самота уж пак. И дано е за по дълго. 😂 Пък каквото стане Повечето хора казват, че първата любов им остава тръпка. Има нещо вярно в това, може би като първа любов си има специални усещания и емоции, от които ти остава спомен и го изживяваш като се сетиш. И на мен ми остана тръпка от първата. Сега мина много време, години, всеки е по пътя си, но се уважаваме и до днес. Винаги когато го видя изживявам тръпка, но е като хубав спомен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Току що, Stela каза: Рекорд, браво на теб! 😂 На човек не винаги му е до връзки наистина. Особено когато си имаш други неща на главата. Аз съм имала моменти кагато не ми е и до срещи и даже ме дразнят покани и ми е било досадно. Баш рекорд си е, като още на третият ден имаше заплахи и преследвания от toxic ex😃, който опита да се убие, ако бившата му половинка от 3 години намери щастие до друг. Опитах, дори и на лош начин, но днес разбрах че това са много драми, дори и за мен и реших да сложа края, за да може да се срещнем в по-добри времена, защото страшно много си паснахме, но не сега е момента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, Willy каза: Баш рекорд си е, като още на третият ден имаше заплахи и преследвания от toxic ex😃, който опита да се убие, ако бившата му половинка от 3 години намери щастие до друг. Опитах, дори и на лош начин, но днес разбрах че това са много драми, дори и за мен и реших да сложа края, за да може да се срещнем в по-добри времена, защото страшно много си паснахме, но не сега е момента. Чак заплахи? Значи работата е сериозна.. Не се ли притесняваш от реакциите сега? Как прие решението ти да сложиш край? 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, Stela каза: Чак заплахи? Значи работата е сериозна.. Не се ли притесняваш от реакциите сега? Как прие решението ти да сложиш край? 😁 Да, беше дори и в болница. Аз не се притеснявам от нищо, защото нищо лошо не съм правил, чак след време разбрах за този психопат и имам чиста съвест. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 43 минути, Stela каза: Повечето хора казват, че първата любов им остава тръпка. Има нещо вярно в това, може би като първа любов си има специални усещания и емоции, от които ти остава спомен и го изживяваш като се сетиш. И на мен ми остана тръпка от първата. Сега мина много време, години, всеки е по пътя си, но се уважаваме и до днес. Винаги когато го видя изживявам тръпка, но е като хубав спомен. Аз бих повърнала от първата си връзка. Искам да я изтрия от живота си. Първият си кръш обаче не бих го изтрила - 15+ години по-късно все още е як 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 часа , Willy каза: Да, беше дори и в болница. Аз не се притеснявам от нищо, защото нищо лошо не съм правил, чак след време разбрах за този психопат и имам чиста съвест. Да, това е важното, че твоята съвест е чиста. Такива отношения с големи крайности са опасни. преди 1 час, Blueberry каза: Аз бих повърнала от първата си връзка. Искам да я изтрия от живота си. Първият си кръш обаче не бих го изтрила - 15+ години по-късно все още е як Толкова ли е било лошо, че да искаш да го изтриеш? 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, Stela каза: Да, това е важното, че твоята съвест е чиста. Такива отношения с големи крайности са опасни. Толкова ли е било лошо, че да искаш да го изтриеш? 😁 Лошо и било а се е занимавала 😁 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 часа , Stela каза: Повечето хора казват, че първата любов им остава тръпка. Има нещо вярно в това, може би като първа любов си има специални усещания и емоции, от които ти остава спомен и го изживяваш като се сетиш. И на мен ми остана тръпка от първата. Сега мина много време, години, всеки е по пътя си, но се уважаваме и до днес. Винаги когато го видя изживявам тръпка, но е като хубав спомен. Е да първият път не се забравя казват 😂 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, Brian каза: Е да първият път не се забравя казват 😂 Факт е. Ти би ли спал отново с първата си любов? Въпроса нека е към всички. На кой му се иска секс за ден с първата любов? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 6 минути, Stela каза: Факт е. Ти би ли спал отново с първата си любов? Въпроса нека е към всички. На кой му се иска секс за ден с първата любов? Аз не съм сигурен кой ми е пръв! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 7 минути, Stela каза: Факт е. Ти би ли спал отново с първата си любов? Въпроса нека е към всички. На кой му се иска секс за ден с първата любов? Бих ама няма как да стане не и на този етап. Живее си щастливо в Германия с две деца и мъж 😁 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 2 минути, THE IIconic каза: Аз не съм сигурен кой ми е пръв! Горкичкият в несвяст ли беше. Някоя оргия ще е било 😂 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 21 минути, Stela каза: На кой му се иска секс за ден с първата любов? Опазил Господ. А ти? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 часа , fearless` каза: Много ми харесва този клуб. Винаги съм се чувствал така още от много малък ми харесаха и момчета и момичета. Няма нещо което ме е подтикнатило, защото това не е решение, което да съм взел или нещо такова. Просто имам влечение и толкова, нямам контрол да го, избера или да се откажа от него, защото е част от мен. Да влечение е точната дума. Аз го разбрах още в 7 клас. Да стремях се да го подтискам до една пиянска нощ през 2011. После пак до 2019 и вече му изтървах края 😁 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 23 минути, Brian каза: Горкичкият в несвяст ли беше. Някоя оргия ще е било 😂 Толкова много са, че не помня! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 36 минути, THE IIconic каза: Аз не съм сигурен кой ми е пръв! Как така, с няколко ли беше? Знам, че си разпоретина, но и първия път ли беше такъв? 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 31 минути, Kriminal каза: Опазил Господ. А ти? Аз бих. 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 @meleto къде си? Ела да разкажеш за първата любов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, Stela каза: @meleto къде си? Ела да разкажеш за първата любов. Кой е бил отгоре и кой отдолу 😅 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 29 минути, Stela каза: Как така, с няколко ли беше? Знам, че си разпоретина, но и първия път ли беше такъв? 😂😂😂 Найстина не си помня първия път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 29 минути, THE IIconic каза: Найстина не си помня първия път! Сериозно ли написа найстина 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 3 минути, Blueberry каза: Сериозно ли написа найстина Нещо ми се се ебава клавиатурата и ме поправя постоянно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари