GriskoBeats Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 Как да откажа на ... кучето ми ... разходка? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 16 часа , meleto каза: Как да откажа на ... кучето ми ... разходка? Е как майка ми го разходи вместо мен днес. То голямо викане беше 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 37 минути, Brian каза: Е как майка ми го разходи вместо мен днес. То голямо викане беше Аз куче нямам - само грижи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, meleto каза: Аз куче нямам - само грижи Ангажимент си е, но пък и разтоварва в ежедневието. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 17 часа , meleto каза: Как да откажа на ... кучето ми ... разходка? Има 3 и два декара двор. Сами се разхождат! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, Brian каза: Ангажимент си е, но пък и разтоварва в ежедневието. Зависи дали е хлъзгаво 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Имам огромно желание да се включа в тази тема, но изобщо не разбирам за какво става въпрос. @meleto не сме толкова интелигентни, моля свали нивото или поне дай някакъв анонс. 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, Starboy каза: Имам огромно желание да се включа в тази тема, но изобщо не разбирам за какво става въпрос. @meleto не сме толкова интелигентни, моля свали нивото или поне дай някакъв анонс. Беше ме срам да попитам за какво става дума тук. Мерси, че го направи вместо мен. 😂 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, Starboy каза: Имам огромно желание да се включа в тази тема, но изобщо не разбирам за какво става въпрос. @meleto не сме толкова интелигентни, моля свали нивото или поне дай някакъв анонс. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 10 минути, meleto каза: Как да откажа на... Зайка Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 часа , meleto каза: на ФИСТИНГ С АНАНАС! С АТАНАС КОЛЕВ!!! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Как да откажа на любовта! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ами не отказвай дай на всички! 😂 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 18 часа , Brian каза: Ами не отказвай дай на всички! 😂 Добре дошъл в клуба тогава! Както пее любимката - На тебе не отказвам! Как да откажа на... Кекса? (за ядене хора, правя разкошен) Това е любимото ми! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 минути, DevilWish каза: Добре дошъл в клуба тогава! Както пее любимката - На тебе не отказвам! Как да откажа на... Кекса? (за ядене хора, правя разкошен) Това е любимото ми! Аз наистина рядко отказвам лоша черта 😅 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 4 минути, Brian каза: Аз наистина рядко отказвам лоша черта 😅 Познато ми е! Виж, за храна ми е лесно да откажа, защото обичам на 95% сладки неща, за алкохол също отказвам, не съм голям пияч, но за любов кой е луд да откаже? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари