Fast Публикувано на Януари 22 Report Share Публикувано на Януари 22 музика: Fivos Tassopoulos текст: Петя Радева аранжимент: Даниел Ганев режисьор, сценарист: Виктор Антонов - Рик оператор: Радослав Гочев 1 1 6 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ??? 3 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преслава ударно започва новата година. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 ех, нищо нечувано от пепи, може и да ми хареса след време, така че няма да коментирам много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ама тя сериозно ли?! Толкова чакане за още един кавър на тази песен (след като другият ни кавър е хит)?! 😄 Явно иска да върви по схемата на Константин и Софка, със стара гръцка песен, която в БГ вече се знае 😄 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Топ песен! Най-доброто на Преслава от ''Пиян'' насам! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Харесвам Преслава, но какъв е смисъла да направиш кавър версия на чужда песен, която вече има бг кавър? Поне вече си качва видеата без логото на Планета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ако толкова чакане беше за тази песен и клип, който струва 2 лева, направо не знам.... Кавър, който веднага ме върна към Мария и песента "Дете съм".... За име като това на Преслава е излагация. Явно и тя се е изчерпала вече откъм идеи. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много старо и до болка слушано на времето, Пепа тука се изложи все едно пусна Машъп 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Xaxa 1 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Жесток глас, жестоко изпълнение. Просто няма равна в това ❤️ 1 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преслава с кавър на песен която преди години е направила Мария - "Дете съм"? Да, това ми напомня за песента "Проблем" на Софи Маринова и Константин. Доста интересен ход от нейна страна, не го очаквах! Песента обаче ми харесва, текста също! Ще видим какво ще се получи като ефект! По-скоро съм изненадан неочаквано и приятно, песента на Мария много я харесвам, определено ще свикна да я слушам и в тази версия! Интересно обаче дали знае за версията на Мария хиената? ПРЕСООО!!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Смаза! Не писах нищо 7 минути, защото доживях паник атака от чувствата, които тази песен ми събуди! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Егати случайността, онзи ден слушах “Дете съм” на Мария и от любопитство си пуснах и вариантите на Ина и Диана. Малко като “Проблем” на Коцето и Софка се получи, според мен е съвсем търсен ефект, по тяхно подобие. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Сега Преса ще се плюе за това че е направила кавър на песен на Мара ли? Наистина това й е най-силното от "Пиян" насам. Хит! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Смаза, прегази и прекрати кариери. Това ще е най-големият й хит от "Пиян" насам. Клипът и визиите са брутал-ни. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не я мислете за толкова умна. Чула е песента някъде и я е реешила да я кавърдиса, нито е знаела за Мария, нито нищо. Преслава междудругото има ли въобще екип или поне близки хора/фенове, с които да се съветва, обсъжда или работи? С годините май си остана сам самичка, можее и да бъркам. Приятна песен и нищо повеече. Не я виждам нито като хит, нито в дискотеките повече от веднъж на вечер и то първата седмица. От клипа най ми хареса синята рокля и одеалото е ефектно. Добър 4 за проекта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Защо е седнала така 😭 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Дааа известният златен хит Дете съм на Мария и на няква друга натфалинка комеическият хит😂😂😂 нещо не съм видял през тези 4 години, които съм във форума да сте ги качвали и слушали, ама като е Преслава, нека да я плюем, защото е най-добрата и няма какво друго да ѝ оспорим. Спрете се вече 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Как не я е срам? Това е песен на Мария - “Дете съм”. И Ина имаше нейна версия. Ебаси резила е тая. Продължава с кавъри на колеги. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преслава ще възражда кариерата на Марчелис явно, няма лошо има какво да се довземе още. Първо "Спомеен" в маш ъп-а. Сега и "Дете съм". Очакваме следващата песен да е: 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Красива Преслава и това е единствения плюс за мен в това видео. Тотална излагация за такова име е да пуснеш такава песен и видео. Да не говорим, че достатъчно зле беше онова нещо “Шушанита” и сега да поднесеш това.. ами, сори, но няма как. А тази жена може да направи такава балада,че да отвее главите на всички. Талантлива, красива, харизматична, с жестоки песни през годините и да стигнеш до това ниво.. кошмар са ѝ песните през последната година. А по едно време даже и с видеата се стараеше. Тъжно! 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 1 минута, ANGEL каза: Не я мислете за толкова умна. Чула е песента някъде и я е реешила да я кавърдиса, нито е знаела за Мария, нито нищо. Преслава междудругото има ли въобще екип или поне близки хора/фенове, с които да се съветва, обсъжда или работи? С годините май си остана сам самичка, можее и да бъркам. Приятна песен и нищо повеече. Не я виждам нито като хит, нито в дискотеките повече от веднъж на вечер и то първата седмица. От клипа най ми хареса синята рокля и одеалото е ефектно. Добър 4 за проекта. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Хубава песен с ударен припев. Много добре е изпята. Ама тва видео… Май е искала да постигне и естетиката на началото на века… Само сцените с календара ми харесват. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 С първите акорди първично ми излезна песента на Ина - класика!Иначе се радвам,че Преслава е решила да възроди тази песен!И текста, и аранжимента са много на място, за изпълнението да не говорим! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.