presi_fen! Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Сега и ма този проект ако намирате кусури ... незнам какво да кажа! Тотален хит! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Забелязах, че липсват логото и плочките на Пайнер - интересно. Досетиха се да не ги добавят вече, отживелица са отдавна. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Определено й се е получила добре песента, но изобщо не е сериозно от певица от ранга на Преслава да предлага песен, която вече е пята и е била хит и то не само от един изпълнител. П.п. не мога да повярвам, че Петя Радева е написала толкова добър текст. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Говорете каквото щете, но Преса е талант и класа. Сега слушах Дете съм и версията на Ина, която не знаех, че съществува. Ами, разликата е огромна. Другите са аматьорки в сравнение. 4 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 часа , DarkChild каза: Говорете каквото щете, но Преса е талант и класа. Сега слушах Дете съм и версията на Ина, която не знаех, че съществува. Ами, разликата е огромна. Другите са аматьорки в сравнение. Дали пък не ти се струва така, защото записите на Ина и Мария са правени преди около 20 години? Виж при клиповете няма никаква разлика в нивото 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Хора, толкова преувеличавате, никога не съм чувал песните на Мара и другата. Страхотна песен, много добро изпълнение и текст, учудващо за Радева. Доволен съм. Клипа е за Добър 4, ама не сме очаквали нещо по-добро там. много е хубава със зелената рокля. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На тези, които омаловажавате "Дете съм" не ви прави чест. Честно казано не помня колко точно беше успешна песента на Мария, но явно хората я помнят, щом веднага се досетиха. Факт е, че парчето вече го имаше на български и то с видео, а не е пълнеж забит в някой албум. Все едно някой да кавърдиса "От добрите момичета" примерно. Какво толкова, нали е забравена. Бихте го/я направили на нищо. Ама защо все още обсъждаме Преса? Жената буквално си оплака кариерата с черна торта за годишнината. Викам да я закриваме вече. Една вечер коментари му стигат на тоя траурен проект. 7 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Обаче по коментарите веднага си пролича кой е 18-20 годишен 😄 (Нищо лошо разбира се) 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 12 минути, Gerganafen каза: На тези, които омаловажавате "Дете съм" не ви прави чест. Честно казано не помня колко точно беше успешна песента на Мария, но явно хората я помнят, щом веднага се досетиха. Факт е, че парчето вече го имаше на български и то с видео, а не е пълнеж забит в някой албум. Все едно някой да кавърдиса "От добрите момичета" примерно. Какво толкова, нали е забравена. Бихте го/я направили на нищо. Ама защо все още обсъждаме Преса? Жената буквално си оплака кариерата с черна торта за годишнината. Викам да я закриваме вече. Една вечер коментари му стигат на тоя траурен проект. Не е същото, От добрите момичета е авторска българска песен. Тогава и Ина и черна овца, че е взела същата песен на Отварачката. Или на Ина е първа, не знам. Много задълбочавате. За тортата дори няма да коментирам. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 23 минути, Mr. Greshen каза: Не е същото, От добрите момичета е авторска българска песен. Тогава и Ина и черна овца, че е взела същата песен на Отварачката. Или на Ина е първа, не знам. Много задълбочавате. За тортата дори няма да коментирам. Дали е български оригиналът или не, не би направило ситуацията много по-различна. Иначе любимата ни новаторка Прес вече го е правила и тоя номер с кавъра на авторска БГ песен. Ина, Мина, Лина - вече не сме в зората на чалгата, хората са много по-информирани и вече не би трябвало да слушаме една песен в кавър версии от 1000 различни изпълнители. Тортата е факт, това, че пуска проекта за професионалната си годишнина - също. Може би жената наистина е решила да се отказва, но вие като не разбирате от намеци... 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Gerganafen каза: Дали е български оригиналът или не, не би направило ситуацията много по-различна. Иначе любимата ни новаторка Прес вече го е правила и тоя номер с кавъра на авторска БГ песен. Ина, Мина, Лина - вече не сме зората на чалгата, хората са много по-информирани и вече не би трябвало да слушаме една песен в кавър версии от 1000 различни изпълнители. Тортата е факт, това, че пуска проекта за професионалната си годишнина - също. Може би жената наистина е решила да се отказва, но вие като не разбирате от намеци... Когато започнат да издават авторски песни тогава ще спрат да се сърдят. Никаква Ина, Мария и другите песента не е тяхна и към днешна дата нямат никакви права над нея. 2 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 8 минути, Brian каза: Когато започнат да издават авторски песни тогава ще спрат да се сърдят. Никаква Ина, Мария и другите песента не е тяхна и към днешна дата нямат никакви права над нея. Не говорим за права, ясно е, че си ги е платила, даже проектът се забави заради това. Става въпрос, че песента вече беше позната в България. Дори и чисто от колегиална гледна точка не е редно, все пак с Мария бяха в една фирма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Току що, Gerganafen каза: Не говорим за права, ясно е, че си ги е платила, даже проектът се забави заради това. Става въпрос, че песента вече беше позната в България. Дори и чисто от колегиална гледна точка не е редно, все пак с Мария бяха в една фирма. Тази на Мария е отдавна забравена. Какво лошо има да се възраждат стари песни? Или защото е Преслава и трябва да я плюем... 2 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 3 минути, Gerganafen каза: Не говорим за права, ясно е, че си ги е платила, даже проектът се забави заради това. Става въпрос, че песента вече беше позната в България. Дори и чисто от колегиална гледна точка не е редно, все пак с Мария бяха в една фирма. Тя Мара не си помни тези песни, нейната кариера започва след Моите задръжки. 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Преслава в ''Пайнер'' ли е изобщо? Защото новите песни и клипове си ги качва вече в своя собствен канал, а не в този на ''Планета''? Текстът на ''От утре'' малко ми наподобява на Соня Немска - ''В сряда се приготви''... Проблемът е, че всичко живо има големи очаквания, когато се каже някое от големите имена. Затова и хейтът е показателен, когато не се оправдават очакванията на публиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 минути, Brian каза: Тази на Мария е отдавна забравена. Какво лошо има да се възраждат стари песни? Или защото е Преслава и трябва да я плюем... преди 9 минути, Mr. Greshen каза: Тя Мара не си помни тези песни, нейната кариера започва след Моите задръжки. Не знам какво да ви отговоря вече - обясних подробно позицията си. Лично мое мнение, не целях да репликирам никого. Това дали всеки един слушащ чалга помни "Дете съм" няма значение, това дали Мара я е хванала деменцията - също. Въпросът е, че на нас ни се предлага сготвена наново манджа отпреди 100 години. И то не кавър по уважителен начин със стария БГ текст и кредит към предишния БГ изпълнител, а все едно с тоя нов текст заличава другите версии. Очаквах кавър на непозната у нас песен след цялото чакане, а получих това. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На мен лично от всички версии на тази песен включително гръцка, сръбска тази на Преслава най ми допада. 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час , fearless` каза: Дали пък не ти се струва така, защото записите на Ина и Мария са правени преди около 20 години? Виж при клиповете няма никаква разлика в нивото Не, разбира се. Говоря за изпяване, фразиране, натъртване на определени думи за по-силен ефект. Айде, Мара звучи като пикла, което се вписва с текста й, но другата е пълна аматьорка. А за клипа е ясно. Тя не обича да снима. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Януари 23 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 23 преди 29 минути, Gerganafen каза: Не говорим за права, ясно е, че си ги е платила, даже проектът се забави заради това. Става въпрос, че песента вече беше позната в България. Дори и чисто от колегиална гледна точка не е редно, все пак с Мария бяха в една фирма. Като са били в една фирма какво? Да не й е сестра? 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Идеен проект, с много добър текст, дори и клипа ми допадна като изключим кадрите с дивана. Изпълнението е просто бетон. Но защо точно тази песен...Малко съм разочарован.Певицата с най-много хитове през годините с пореден кавър. Поне можеше да вземе някоя непозната в България песен. Предполагам, че ще има успех. По-младото поколение изобщо не е чувало нито оригинала, нито кавър версиите. И както казва певицата "Този път толкова, следващия повече". 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час, Brian каза: Тази на Мария е отдавна забравена. Какво лошо има да се възраждат стари песни? Или защото е Преслава и трябва да я плюем... Лошото е, че изкарвате Преслава за най-голямата, а тя не спира с кавърите на песни на колеги, което не се води нова песен, а опит за хит с претоплена манджа. 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 40 минути, GSA каза: Лошото е, че изкарвате Преслава за най-голямата, а тя не спира с кавърите на песни на колеги, което не се води нова песен, а опит за хит с претоплена манджа. Никой нищо не изкарва не сте длъжни да я слушате. 3 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 По-малките фенчета ще й се радват . Но ми се струва, че много бързо ще отшуми . Защото е слушана, слушана в какви ли не версии ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Нямах очаквания и пак съм разочарована. Версията на Мария ми е много любима, няма да ѝ свикна на тази. Поне за пръв път носа на Преса изглежда добре в клип... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Blueberry каза: Нямах очаквания и пак съм разочарована. Версията на Мария ми е много любима, няма да ѝ свикна на тази. Гордея се с теб! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.