DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Bibime каза: Аааа. Щом казваш Значи на всички на моето положение им викат чираци Ама що за име е чирак. До вчера или онзи ден и аз бях чирак и другите съфорумци които по-често пишат, с времето като попишем повече ти се трупат точки, ако не се лъжа при един пост (като пишеш) получаваш 5 т. и се издига. А иначе като нов потребител, виждаш ли например темите за линкове на песни? Преди когато се регистрирахме, аз поне - отдавна, пак трябваше да направиш определен брой постове. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Току що, DevilWish каза: До вчера или онзи ден и аз бях чирак и другите съфорумци които по-често пишат, с времето като попишем повече ти се трупат точки, ако не се лъжа при един пост (като пишеш) получаваш 5 т. и се издига. А иначе като нов потребител, виждаш ли например темите за линкове на песни? Преди когато се регистрирахме, аз поне - отдавна, пак трябваше да направиш определен брой постове. Не знам къде да гледам. Ама досига не съм виждала да пише линк 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Bibime каза: Не знам къде да гледам. Ама досига не съм виждала да пише линк Например в поп-фолк раздела, има си линкове за песни, видеоклипове, раздел - чалгавизия? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 4 минути, Bibime каза: Аааа. Щом казваш Значи на всички на моето положение им викат чираци Ама що за име е чирак. Чирак или още слуга 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Brian каза: Чирак или още слуга Да не съм тутка, че ще ме пишат слуга? преди 2 минути, DevilWish каза: Например в поп-фолк раздела, има си линкове за песни, видеоклипове, раздел - чалгавизия? Нищо от това не виждам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 17 минути, Bibime каза: Не знам да не обвинявам. А тази Фиклена защо е синя. Само аз съм курсивна и бледа. Каква си Курислива ли 😂 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Bibime каза: Да не съм тутка, че ще ме пишат слуга? Няма повод да се ядосваш, при всички е така в началото. Това са просто измислени рангове, за да ни бъде по-интересно на форумците, да ни бъде забавно, като игра. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, DevilWish каза: Няма повод да се ядосваш, при всички е така в началото. Това са просто измислени рангове, за да ни бъде по-интересно на форумците, да ни бъде забавно, като игра. Ще видим 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, Bibime каза: Да не съм тутка, че ще ме пишат слуга? Нищо от това не виждам Иначе забелязах, че в темата за новият клип на Преслава - "От утре" можеш да влизаш в този раздел? Значи раздела за клипове го виждаш? Под него има и такъв за линкове, но не знам дали важи като се регистрираш скоро, след известно време ще можеш да виждаш и линковете към песните. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Току що, DevilWish каза: Иначе забелязах, че в темата за новият клип на Преслава - "От утре" можеш да влизаш в този раздел? Значи раздела за клипове го виждаш? Под него има и такъв за линкове, но не знам дали важи като се регистрираш скоро, след известно време ще можеш да виждаш и линковете към песните. Аз писах, но Преси изчезна. Няма я. Откакто онзи написа че е Петя темата за новата песен изчезна. Аааа линкове за песни. Че то кой тегли, не е ли отживелица? преди 2 минути, Bibime каза: Ще видим Първо да стана поне зелена, а после синя. Може ли червена? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Bibime каза: Аз писах, но Преси изчезна. Няма я. Откакто онзи написа че е Петя темата за новата песен изчезна. Аааа линкове за песни. Че то кой тегли, не е ли отживелица? Аз например все още предпочитам да слушам така песните, май сме все по-малко, повечето хора си слушат от youtube. Тегля предимно или ако трябва да се запише диск с музика или защото все още имам този навик да слушам от winamp. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Bibime каза: Аз писах, но Преси изчезна. Няма я. Откакто онзи написа че е Петя темата за новата песен изчезна. Аааа линкове за песни. Че то кой тегли, не е ли отживелица? Първо да стана поне зелена, а после синя. Може ли червена? Ти нали каза, че обичаш да си червена 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз например все още предпочитам да слушам така песните, май сме все по-малко, повечето хора си слушат от youtube. Тегля предимно или ако трябва да се запише диск с музика или защото все още имам този навик да слушам от winamp. Боже това Уинамп го бях забравила. още ли го има? имаше и едно десе++ или нещо от сорта. Ютуб и Спотифай. Тия от а1 се опитаха да ми пробутат дизър ама не им го ща преди 1 минута, Brian каза: Ти нали каза, че обичаш да си червена Само когато съм в банята и кървя 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Bibime каза: Боже това Уинамп го бях забравила. още ли го има? имаше и едно десе++ или нещо от сорта. Ютуб и Спотифай. Тия от а1 се опитаха да ми пробутат дизър ама не им го ща Аз на компютъра още го използвам, също имам jetaudio и да си кажа честно съм малко назад с новите технологии, още си слушам на уинамп, да. Има го. Преди години пък слушахме от медиа плеар. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, DevilWish каза: Аз на компютъра още го използвам, също имам jetaudio и да си кажа честно съм малко назад с новите технологии, още си слушам на уинамп, да. Има го. Преди години пък слушахме от медиа плеар. И аз не съм програмистка, но бб не го знам това джетаудио и медиа плеар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, Bibime каза: И аз не съм програмистка, но бб не го знам това джетаудио и медиа плеар. Медиа плеар е адски старо и не знам дали Windows XP или каквото беше там, не се поддържаше. Наскоро даже един човек ми обясни, че и Windows 7 не се поддържа, а аз изобщо не разбирам също от това, кое и как трябва да се направи. А джетаудио си е обикновена програма и с нея можеш да слушаш песни, да гледаш филми. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, DevilWish каза: Медиа плеар е адски старо и не знам дали Windows XP или каквото беше там, не се поддържаше. Наскоро даже един човек ми обясни, че и Windows 7 не се поддържа, а аз изобщо не разбирам също от това, кое и как трябва да се направи. А джетаудио си е обикновена програма и с нея можеш да слушаш песни, да гледаш филми. А като VLC. Аз само на нея разбирам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Bibime каза: А като VLC. Аз само на нея разбирам. Да. И аз преди използвах VLC, за филми сега съм KMPlayer 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 2 минути, Bibime каза: А като VLC. Аз само на нея разбирам. Там ли ги гледаш? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари