Bibime Публикувано на Януари 24 Report Share Публикувано на Януари 24 Някой вкъщи е разкодирал онези канали.Токак да кажа, че са след 12 като разни се праскат денонощно. Как се слага парол?Преди не можех да ги видя, а сега светън ми се преобръна. Срам ме е като минавам през тях.Ами ако някой вкъщи чуе как пъшкат Ужас!!! Помощ!!! А1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 51 минути, Bibime каза: Някой вкъщи е разкодирал онези канали.Токак да кажа, че са след 12 като разни се праскат денонощно. Как се слага парол?Преди не можех да ги видя, а сега светън ми се преобръна. Срам ме е като минавам през тях.Ами ако някой вкъщи чуе как пъшкат Ужас!!! Помощ!!! А1 Тя паролата е 4 нули хаха то големия код 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Brian каза: Тя паролата е 4 нули хаха то големия код Да ама сега не иска код и се пускат. Няма парола, сега разбра ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Bibime каза: Да ама сега не иска код и се пускат. Няма парола, сега разбра ли? Ами не ги гледай 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Току що, Brian каза: Ами не ги гледай Не ги гледам,но като прескачам каналите и ако копчето на дистанционното заяде и пъшкането им ме влудява. Докато се оправи и кой знае кой ще влезе в стаята и ще чуе 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Боже а ако някой види. Онзи ден видях един дръпнат дето се въртеше като пумпало върху жената, която си беше разперила краката настрани Срам срам срам ами ако някой беше влязъл 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 За по лесно режи кабела другия път, че ако те хванат... 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ха ха ха точно в Зона рамания вчера разказвах една подобна ситуация с тези реклами които пускат непрекъснато секс шоповете, иначе аз не разбирам много от тези пароли, вкъщи нямаме подобни канали, но сигурно има начин да се сложи парола. Разбирам те, напълно, миналата събота точно разказах една такава случка у дома и тогава ме напуши много смях. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 От настройките на тв може да се кодира всеки един канал с каквато парора искаш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 12 часа , Bibime каза: Някой вкъщи е разкодирал онези канали.Токак да кажа, че са след 12 като разни се праскат денонощно. Как се слага парол?Преди не можех да ги видя, а сега светън ми се преобръна. Срам ме е като минавам през тях.Ами ако някой вкъщи чуе как пъшкат Ужас!!! Помощ!!! А1 И аз съм на А1 и тези канали за да ги гледаш трябва да си платиш! Не минаваш пред мен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, THE IIconic каза: И аз съм на А1 и тези канали за да ги гледаш трябва да си платиш! Не минаваш пред мен. Ти такива канали ли гледаш? 😮 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 6 минути, THE IIconic каза: И аз съм на А1 и тези канали за да ги гледаш трябва да си платиш! Не минаваш пред мен. Всъщност да! И аз съм на А1, сега се замислих, че те са от платените пакети, както Диема екстра и другите... 😁😁😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 минута, Stela каза: Всъщност да! И аз съм на А1, сега се замислих, че те са от платените пакети, както Диема екстра и другите... 😁😁😁 Ще ме карате да проверявам. Мисля, че единия е пуснат то зависи от плана 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 3 минути, Brian каза: Ти такива канали ли гледаш? 😮 Не съм чикиджия! Каналите по- принцип за заключени и не само те. Стартовия пакет ни беше 40 канала. Доблатихме 4 лв и ни пуснаха още 70. Също така има видео тека. За да си пуснеш филм се плаща 5 леа! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 4 минути, Stela каза: Всъщност да! И аз съм на А1, сега се замислих, че те са от платените пакети, както Диема екстра и другите... 😁😁😁 Имаме си лъжец /лъжкиня във форума. Биби 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 5 минути, THE IIconic каза: Имаме си лъжец /лъжкиня във форума. Биби Не закачай Биби! Чакаме я да се наспи и да ни разкаже 😅 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Като бях малък веднъж реших да изпортя баща ми на майка ми, защото го хванах да гледа... такоз, как се казваше, да де. Майка ми му се скара и реши да го тролне, бяхме още на старият доставчик и докато майка ми се караше на баща ми тя изкрещя паролата за тези канали и след това понякога тайно си ги пусках, когато бях още лапе. Иначе преди години баба ми и дядо ми бяха сменили кода за меренге каналите, но понякога от масово натискане на случайни копчета съм ги отключвал, даже с една от бившите ми компании сме се събирали само пръчове и съм го правил. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Абе като имаш интернет кой гледа вече такива канали при положение, че повечето са платени. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари