DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 16 часа , Brian каза: Май спиш вече. Виното приспива 😂 О, не.... Не ме приспа, два дни подред и имах главоболие. Вчера още на гладно започнах с виното, днес реанимирам направо! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 13 часа , Stela каза: И аз си пийнах тази вечер. Червено вино, домашно. Иначе обичам бяло вино и уиски. През лятото мента със спрайт и джин с тоник. И аз предпочитам бяло, иначе розето ми е любимо. Това нашето също беше домашно. Чичо ми беше донесъл сигурно 6 бутилки от 1л. по него, като изкарахме вируса и не се усетихме, кога всичко се е изпило вчера последно! И аз обичам уиски, но ставам много агресивен и не смея да пия, май ми действа доста зле. Майка ми също обича уиски. А мента обожавам, най-вече пък облак, обаче това е коварно питие! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 4 часа , DevilWish каза: О, не.... Не ме приспа, два дни подред и имах главоболие. Вчера още на гладно започнах с виното, днес реанимирам направо! Аз си сипвам чашка вино докато готвя. Много обичам така. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 39 минути, Stela каза: Аз си сипвам чашка вино докато готвя. Много обичам така. Весела готвачка! 😂 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 45 минути, Stela каза: Аз си сипвам чашка вино докато готвя. Много обичам така. И аз съм го правил, но признавам рядко. Сега точно пържих картофи доста добро количество и се умирисах, но вместо с вино..... този път си пийнах просто едно степче с пъпеш! По наше време много се купуваха и напоследък започнах да пия много степчета, виното вкъщи свърши и остана само домашна ракийка, но аз не близвам даже.... мисля, че майка ми ще си я пие когато й дойде музата! Сега бяхме на сокче и пържени картофки с лютеничка! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 19 минути, Brian каза: Весела готвачка! 😂 Така се получават по-вкусни манджички. 😂 преди 12 минути, DevilWish каза: И аз съм го правил, но признавам рядко. Сега точно пържих картофи доста добро количество и се умирисах, но вместо с вино..... този път си пийнах просто едно степче с пъпеш! По наше време много се купуваха и напоследък започнах да пия много степчета, виното вкъщи свърши и остана само домашна ракийка, но аз не близвам даже.... мисля, че майка ми ще си я пие когато й дойде музата! Сега бяхме на сокче и пържени картофки с лютеничка! И аз не пия ракия. Нито домашна, нито никаква. Само от миризмата ми става лошо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Току що, Stela каза: Така се получават по-вкусни манджички. 😂 И аз не пия ракия. Нито домашна, нито никаква. Само от миризмата ми става лошо. Това е единственото нещо за което някога съм казвал - никога! Обаче хората покрай мен пият, а това се пиело с тежки мезета, само като се сетя, че сигурно ще са ми най-ужасните комбинации ракия с мръвки.... ужас! Истината е, че и бира не съм пил от години може би. :O Но тя поне се понася, де. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ракия пия рядко. Не е моето много ми е гадна. Но като няма нищо в къщи някой път си наливам 😁 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 1 минута, DevilWish каза: Това е единственото нещо за което някога съм казвал - никога! Обаче хората покрай мен пият, а това се пиело с тежки мезета, само като се сетя, че сигурно ще са ми най-ужасните комбинации ракия с мръвки.... ужас! Истината е, че и бира не съм пил от години може би. 😮 Но тя поне се понася, де. Аз съм пробвала да пия ракия, но просто не мога. После ме сцепва глава от нея. Бира обичам, но лятото. Любимата ми е Ефес. преди 1 минута, Brian каза: Ракия пия рядко. Не е моето много ми е гадна. Но като няма нищо в къщи някой път си наливам 😁 Баща ми и чичо си правят домашна. Само като я помириша се напивам, бляяяк 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 3 минути, Stela каза: Аз съм пробвала да пия ракия, но просто не мога. После ме сцепва глава от нея. Бира обичам, но лятото. Любимата ми е Ефес. Баща ми и чичо си правят домашна. Само като я помириша се напивам, бляяяк 😂😂😂 Тя и нашата е домашна по един месец я държат да се измирисва. Цялата къща фунти на ракия затова може би толкова я мразя. После я правят силна около 50 градуса. То само от една глътка ми изгаря всичко. По често я смесвам с безалкохолно или сок и така я пия. 😁 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 5 минути, Stela каза: Аз съм пробвала да пия ракия, но просто не мога. После ме сцепва глава от нея. Бира обичам, но лятото. Любимата ми е Ефес. Баща ми и чичо си правят домашна. Само като я помириша се напивам, бляяяк 😂😂😂 Аз признавам Ариана! На времето като ходех да си взимам бележки от лекарката ми (живееше над нас) и тя винаги черпеше с Ариана, бях си дете, но от тогава като съм я запомнил тази Ариана и само нея. Иначе имам ужасни гафове покрай бирата.... Ефес не съм я пробвал, но съм сигурен, че все някога ще ми се допие и смятам да опитам. 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 1 минута, Brian каза: Тя и нашата е домашна по един месец я държат да се измирисва. Цялата къща фунти на ракия затова може би толкова я мразя. После я правят силна около 50 градуса. То само от една глътка ми изгаря всичко. По често я смесвам с безалкохолно или сок и така я пия. 😁 Ужас! Гаджето ми прави с баща си домашна ракия и почти нямаше ден в който да не го пие това.... Обаче има тренинг, не се напива от малко. Докато при мен е много лесно, не само заради малкото килограми, но и нямам тренинг честно казано. Не пия често, не съм по алкохола. Имало е периоди в които година-две не съм пил. Лесно се пристрастявам обаче.... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 2 минути, DevilWish каза: Аз признавам Ариана! На времето като ходех да си взимам бележки от лекарката ми (живееше над нас) и тя винаги черпеше с Ариана, бях си дете, но от тогава като съм я запомнил тази Ариана и само нея. Иначе имам ужасни гафове покрай бирата.... Ефес не съм я пробвал, но съм сигурен, че все някога ще ми се допие и смятам да опитам. Бира всякаква вече мога да пия. Преди си признавам, че ми горчеше. Два литра на ден си ги изпивам, проблема е че от нея става корем. 😁 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 3 часа , DevilWish каза: Аз признавам Ариана! На времето като ходех да си взимам бележки от лекарката ми (живееше над нас) и тя винаги черпеше с Ариана, бях си дете, но от тогава като съм я запомнил тази Ариана и само нея. Иначе имам ужасни гафове покрай бирата.... Ефес не съм я пробвал, но съм сигурен, че все някога ще ми се допие и смятам да опитам. Каква е тази лекарка, дето плющи бира по време на работа, че и на деца дава да пият..😲 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 23 минути, Stela каза: Каква е тази лекарка, дето плющи бира по време на работа, че и на деца дава да пият..😲 Тя беше приятелка на майка ми и на мен. Не беше по време на работа, но живееше в нашия вход и аз се кача и винаги имаше бира, пиеше си. Интересното е, че повечето лекари си пийват, до колкото знам. Но тя биричка. Оттам може би ако пия биричка предпочитам Ариана. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари