DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Аз съм признал на когото трябва, на никой друг не дължа обяснение и не смятам, че когато двама човека се обичат, нещо се натрапва! По никакъв начин никой не е различен заради едната сексуалност, въпреки, че хората са свикнали да казват различен. За мен всички са хора. Не е нужно да се дели. Всеки човек има право на избор, какъвто и да било стига да не пречи на другия. Много неща мога да споделя уж за някои "големи" мъже и уж се пишат за "хетеро" пък накрая се оказват наранени от отношения с едно момче.... как стана така с един голям уж мъж, много ми е интересно. Едва ли вече след това и той ще е голямо хетеро! Не ми се споделя повече по темата, но не смятам да оставам длъжен на никого с нищо! Всеки е човек, обича и има чувства, а когато те са споделени няма нищо по-прекрасно! Дори такъв тип връзка не пречи да е по-трайна от една хетеро връзка. Има много разделени и нещастни хора, а пък уж те са нормални. Съгласен съм, че нищо не трябва да се натрапва и да се парадира, но не мисля и че някой е длъжен на друг с нещо. Като са в графата "нормални" с какво точно са по-различни или обратното? Всички са хора за мен! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 23 часа , DevilWish каза: Благодаря. Ами истината е, че съм споделил на най-близките и важни хора за мен, но реално погледнато.... би трябвало да са го предполагали, понякога не е лесно, и директно да си кажа - от малък съм играл и с кукли (макар, че това не е признак за тези неща) и даже още колекционирам, вкъщи съм пълен с такива неща, макар, че това вече което ви споделих, знам, че е съвсем шокиращо! Едно от хобитата ми е да рисувам и обичам да излизам сред природата на спокойствие, да съм със семейството и близките си хора и точно защото обичам да си казвам нещата директно, предпочитам да съм с хора, които наистина ме разбират и знаят за това. Отраснах най-вече сред жени и така.... това също е дълга тема. Смелост е точно, че си го споделил с близките си. И не мисля, че това, което казваш е шокиращо. Поне не за всички. Наистина щом близките ти и тези на които държиш те разбират, това е най-важното нещо. Твоето лично спокойствие и това да си щастлив. Това човек да е искрен и директен дава голяма свобода. Няма по-хубаво от това да можеш да бъдеш себе си и да срещаш разбиране от хората около теб. Наистина в последно време тук много хубаво си говорим, споделяме и прекарваме приятно времето си. Аз се разсейвам и разнообразявам покрай вас. Понякога такива разговори в интернет много помагат. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 55 минути, Brian каза: Аз съм би и никой не знае между другото и то защото ме е срам да си го призная. Тези които имат смелостта да го направят са точно оплюти. Какво лошо има да парадираш какво си стига да ти стиска. Да си смел не е лошо, даже напротив. Но аз уважавам както тези, които открито заявяват какви са, така и тези, които по някаква причина се притесняват да го направят. Всеки сам най-добре си знае причините за всичко. На всеки обстоятелствата са различни. Вярно е, че в повечето моменти по-скоро признанието бива повод за оплюване, толерантност трудно се среща. Иска се наистина много смелост за да признаеш. Но никой не и длъжен и не бива да се обвинява, че не е събрал смелост за да го направи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 минути, Stela каза: Смелост е точно, че си го споделил с близките си. И не мисля, че това, което казваш е шокиращо. Поне не за всички. Наистина щом близките ти и тези на които държиш те разбират, това е най-важното нещо. Твоето лично спокойствие и това да си щастлив. Това човек да е искрен и директен дава голяма свобода. Няма по-хубаво от това да можеш да бъдеш себе си и да срещаш разбиране от хората около теб. Наистина в последно време тук много хубаво си говорим, споделяме и прекарваме приятно времето си. Аз се разсейвам и разнообразявам покрай вас. Понякога такива разговори в интернет много помагат. И на мен много ми помагат тези разговори и честно казано ако нещо мисля и го споделя, някак си виждам разбиране повече от теб и повечето потребители. Истината е, че ако толкова не спорим за музика във форума, според мен хората са разбрани и повечето неща не са им чужди. Иначе знаят много малко хора директно, за мен да крия - означаваше донякъде да лъжа, а лъжата е нещо което не обичам, не и към важните за мен хора. За куклите от малък, наистина, то кой ли не ми е купувал. Даже баба ми се беше притеснила, за това и на лекар ме заведе. Лекарката си спомням, че каза "Нищо му няма на детето, не се притеснявайте" свали една голяма кукла от шкафа, забърса я и ми я подари. Това навсякъде го разказваме. То кой ли не ме знаеше мене с тия кукли като си помисля. Ами обичам си ги до ден днешен, слабост са ми. Аз за това и така харесах този последния клип на Галена! ❤️ 3 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 10 минути, DevilWish каза: И на мен много ми помагат тези разговори и честно казано ако нещо мисля и го споделя, някак си виждам разбиране повече от теб и повечето потребители. Истината е, че ако толкова не спорим за музика във форума, според мен хората са разбрани и повечето неща не са им чужди. Иначе знаят много малко хора директно, за мен да крия - означаваше донякъде да лъжа, а лъжата е нещо което не обичам, не и към важните за мен хора. За куклите от малък, наистина, то кой ли не ми е купувал. Даже баба ми се беше притеснила, за това и на лекар ме заведе. Лекарката си спомням, че каза "Нищо му няма на детето, не се притеснявайте" свали една голяма кукла от шкафа, забърса я и ми я подари. Това навсякъде го разказваме. То кой ли не ме знаеше мене с тия кукли като си помисля. Ами обичам си ги до ден днешен, слабост са ми. Аз за това и така харесах този последния клип на Галена! ❤️ Споровете за музика аз ги разграничавам от този тип разговори. Може много да споря с някой, но това в последствие да си остане там и после да си говорим съвсем нормално. Стига да не се обръщат на лична основа тези спорове. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Stela каза: Споровете за музика аз ги разграничавам от този тип разговори. Може много да споря с някой, но това в последствие да си остане там и после да си говорим съвсем нормално. Стига да не се обръщат на лична основа тези спорове. И при мен е така. Отдавна не ми се е случвало да споря на моята любима тема коя песен е хит, коя не е. Винаги съм ги разграничавал, макар, че преди време ми се е случвало да стават и лични нападки заради такива неща или някоя певица например, но бяхме по-малки и честно казано го разбирам. В последно време май не съм засичал толкова крайни нападки между потребители тук. Когато ние се регистрирахме ставаха доста ожесточени спорове. Сигурен съм, че повечето потребители си спомняме които сме тук от по-дълго. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 При мен просто едното не е съвместимо с другото. Няма как да обичаш уж някой и да му изневеряваш същевременно с други от същия пол. Ето това правя. 🤣 Водя уж привидно нормален живот за пред хората. 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Brian каза: При мен просто едното не е съвместимо с другото. Няма как да обичаш уж някой и да му изневеряваш същевременно с други от същия пол. Ето това правя. 🤣 Водя уж привидно нормален живот за пред хората. А всъщност вътрешно какво искаш? Според мен е нормално да имаш влечение и към двата пола, от скоро има един такъв човек който се опитва да се добере до мен, а уж си има приятелка, в моя квартал е, но аз честно казано нямам подобно желание, просто му писах 2-3 пъти. Обичам половинката си и се гордея с това което е. Всъщност ние сме коренна противоположност и точно това ни свързва. 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, DevilWish каза: А всъщност вътрешно какво искаш? Според мен е нормално да имаш влечение и към двата пола, от скоро има един такъв човек който се опитва да се добере до мен, а уж си има приятелка, в моя квартал е, но аз честно казано нямам подобно желание, просто му писах 2-3 пъти. Обичам половинката си и се гордея с това което е. Всъщност ние сме коренна противоположност и точно това ни свързва. Моето повече е на моменти. Когато съм си с някой съм си с него. Просто някои ми досаждат и пишат като съм сам и ме объркват. Бил съм с хора и от двата пола и да влечение си е. Но едното за разлика от другото трябва да остане скрито. Ако не беше жена ми да е толкова настоятелна има чувството, че щях да си остана сам. Без да имам задължения към някой а да правя каквото си искам. Бях се отказал вече. Това и последния ме прокле до края на живота си да бъда само с мъже. 🤣 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 минута, Brian каза: Моето повече е на моменти. Когато съм си с някой съм си с него. Просто някои ми досаждат и пишат като съм сам и ме объркват. Бил съм с хора и от двата пола и да влечение си е. Но едното за разлика от другото трябва да остане скрито. Ако не беше жена ми да е толкова настоятелна има чувството, че щях да си остана сам. Без да имам задължения към някой а да правя каквото си искам. Бях се отказал вече. Това и последния ме прокле до края на живота си да бъда само с мъже. 🤣 Както казваш едното остава скрито или идва момента в който живееш в друг град - сам с половинката си, както правим ние. А и щом сте заедно, предполагам, че се обичате, това е най-важното. В момента просто имаш някой който ти е на сърце. Да, понякога една връзка променя много стилът ти и начинът ти на живот. Особено когато аз направих най-лудото си нещо, както и половинката ми - в друг град, а се познавахме едва от 5-6 месеца. То от любов можеш да направиш супер много глупости, а ние за толкова кратко направихме много.... не ми се беше случвало да напусна родния си град и директно да отидем да живеем на друго място. Още на първата среща като ми каза, че на всяка цена сме щели да живеем заедно и да направи всичко възможно за това, много се стреснах, до сега не бях живял с друг човек освен с родителите си, всъщност е хубаво, независимо от типът връзката, вие си ставате семейство. 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 2 часа , Brian каза: Аз съм би и никой не знае между другото и то защото ме е срам да си го призная. Тези които имат смелостта да го направят са точно оплюти. Какво лошо има да парадираш какво си стига да ти стиска. По-добре е да си признаеш, за да ти олекне. Рано или късно ще се разбере, макар че не знам дали криеш от приятелите си, семейството си или и двете. И все пак ако тези хора наистина държат на теб ще те подкрепят, особено приятелите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Някакъв ме сваля да не е от рамания ей 🤣 1 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, Brian каза: Някакъв ме сваля да не е от рамания ей 🤣 хахахаха, е нали пише Георги? Що Оги? И като почнат с това Братле, много са отблъскващи! От квартала ми пише един както ти споделих и като почне с тоя секс - нимфомания! Спрях да пиша, "да не съм се обидил", при положение, че знае, че имам гадже и не винаги мога да отговарям. Радвам се, че съм с някой който има култура в речника, като ми кажат така и директно ги режа! И другото което мразя, да ми се пише на латиница и неграмотно... 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 6 минути, Brian каза: Някакъв ме сваля да не е от рамания ей 🤣 Да не е Оги секса 🤣 преди 1 минута, DevilWish каза: хахахаха, е нали пише Георги? Що Оги? И като почнат с това Братле, много са отблъскващи! От квартала ми пише един както ти споделих и като почне с тоя секс - нимфомания! Спрях да пиша, "да не съм се обидил", при положение, че знае, че имам гадже и не винаги мога да отговарям. Радвам се, че съм с някой който има култура в речника, като ми кажат така и директно ги режа! И другото което мразя, да ми се пише на латиница и неграмотно... И аз го мразя браааааттт ужас 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, RumyanaFen каза: Да не е Оги секса 🤣 Кой е този 🤣 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, RumyanaFen каза: Да не е Оги секса 🤣 И аз го мразя браааааттт ужас Отвратителни са. И в училище децата го използват да се правят на интересни. Извинявам се, ама е много селяндурско! Не понасям селяни! Не градът е важен, а държанието, културата на човек. Въпреки, че ние често се караме на тая тема и като ми каже, че се държа като кифла..... ами извинявай, по-добре като кифла, отколкото да се правя на нещо което не съм "брат, копеле, братле" отвратително е! Типични селяни! Срам ме хваща! Нямам желание да разговарям с подобен тип хора! Отблъскват ме. Оф, чак се ядосах. Още ги имало такива - брат, братле, манге чаве. Малееееееееееее! Първо се научете на култура и тогава сваляйте! (Чак се ядосах) хахаха 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, Brian каза: Кой е този 🤣 🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Отвратителни са. И в училище децата го използват да се правят на интересни. Извинявам се, ама е много селяндурско! Не понасям селяни! Не градът е важен, а държанието, културата на човек. Въпреки, че ние често се караме на тая тема и като ми каже, че се държа като кифла..... ами извинявай, по-добре като кифла, отколкото да се правя на нещо което не съм "брат, копеле, братле" отвратително е! Типични селяни! Срам ме хваща! Нямам желание да разговарям с подобен тип хора! Отблъскват ме. Оф, чак се ядосах. Още ги имало такива - брат, братле, манге чаве. Малееееееееееее! Първо се научете на култура и тогава сваляйте! (Чак се ядосах) хахаха Е то нормално. Как си. Какво правиш? Свикнал съм вече... Едно и също е междудругото. Снимка може ли? Не, че се крия толкова, но ми е тъпо с непознати. 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, DevilWish каза: Отвратителни са. И в училище децата го използват да се правят на интересни. Извинявам се, ама е много селяндурско! Не понасям селяни! Не градът е важен, а държанието, културата на човек. Въпреки, че ние често се караме на тая тема и като ми каже, че се държа като кифла..... ами извинявай, по-добре като кифла, отколкото да се правя на нещо което не съм "брат, копеле, братле" отвратително е! Типични селяни! Срам ме хваща! Нямам желание да разговарям с подобен тип хора! Отблъскват ме. Оф, чак се ядосах. Още ги имало такива - брат, братле, манге чаве. Малееееееееееее! Първо се научете на култура и тогава сваляйте! (Чак се ядосах) хахаха Пример!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, RumyanaFen каза: 🤣 Какъв е този всъщност? За какво става въпрос? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, DevilWish каза: Какъв е този всъщност? За какво става въпрос? Един шашав къде се прави на голям ебач в тик тока само за да е интересен 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, RumyanaFen каза: Един шашав къде се прави на голям ебач в тик тока само за да е интересен Този е болен аз го знам луд е! 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, Brian каза: Този е болен аз го знам луд е! Ето го другия🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Току що, Brian каза: Е то нормално. Как си. Какво правиш? Свикнал съм вече... Едно и също е междудругото. Снимка може ли? Не, че се крия толкова, но ми е тъпо с непознати. Ами да. Това са нормални неща. Колкото дали ще изпратиш или не, всеки си преценява. Трябва доверие, защото както каза, тук нещата са някак по-дискретни и няма как. Аз отдавна не си бях писал с някого, ние така се запознахме и мога да кажа, че при мен нещата бяха супер културни и възпитани, даже съм възхитен, че човек на тази възраст може да се държи така, така ме спечели. Макар, че в началото нашата случка е малко смешна. Като пишеш от телефона, вместо да ми напише момче е излезнала думата "момиче" и си е казал - край, това беше, обаче аз като видя нещо подобно и ми става любопитно и съм върнал "ами то много хубаво всичко, обаче съм момче" и така се заговорихме и всичко се разви доста бързо, но никой не е нахалствал на никого дали да изпраща нещо или не. Даже в самото начало започнахме да си изпращаме различни неща, може би първия път си говорихме и общи неща, бях си споделил нещо за мен и на следващия ден гледам ми изпраща снимка с това, което обичам "бях в магазина и се сетих за теб", това беше първото. Като цяло, обичам културни и възпитани хора, може би самия жаргон ме дразни. Не съм и от хората които често се смеят, точно това, че от самото начало започна да ме разсмива също ме спечели и даже тогава за първи път чух тази дума "мъде" Това е дълга история, много съм се смял, няколко часа без да спра! Много неща са важни за да успее някой да свали - някого изобщо. Ама подобно поведение както се пее в една песен "НАПРАВО В КОША" 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 6 минути, RumyanaFen каза: Един шашав къде се прави на голям ебач в тик тока само за да е интересен То обикновено такива хора нямат общо с това за което се представят. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари