plambata Публикувано на Януари 25 Report Share Публикувано на Януари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Хареса ми песента и видеото! Получило се е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Въпреки, че оригиналът ми е изключително любим, харесвам и версията на Лорена! Не виждам да я налагат обаче, явно не залага на тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Много виеш на умряла вълчица ма уродлено "уиии уииии уъъъаАааАа", не стига, че имаш скафандара на пришълеца ми и тоя умопомрачителен глас защо си развалила хубавата песничка, хубав аранжимент 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 От 28.01.2022 г. от 2:52, FolkEmpire каза: Много виеш на умряла вълчица ма уродлено "уиии уииии уъъъаАааАа", не стига, че имаш скафандара на пришълеца ми и тоя умопомрачителен глас защо си развалила хубавата песничка, хубав аранжимент Никога не ми е харесвала. Тя като травестит 1 2 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.