THE IIconic Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 15 часа , Stela каза: @Kriminal @Brian @DevilWish @THE IIconic @Lelqtian Забравихме ли за тази тема? Споделете нещо вкусно... 💕 Аз преди години имах подобна тема с рецепти, ама ти ми я изтри! Помня аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 преди 16 часа , Stela каза: @Kriminal @Brian @DevilWish @THE IIconic @Lelqtian Забравихме ли за тази тема? Споделете нещо вкусно... 💕 Щях да кажа нещо за Броколи точно, че вчера правих ама по-напред някъде каза, че не обичаш! Лично аз на времето се сещам, че като по-малък опитах в едно заведение крем карамел с кроасани, обаче реших да ги заменя с еклери, ставаше по-добре, но отдавна не съм правил, еклерите предпочитам да ги консумирам така. Вкусно за повечето от вас може би ще е рецепта за пица, за която всеки може да импровизира, половинката ме научи да ги правя и често правя, един път направих за себе си сладка, но не ми е по вкуса, не обичам много пица, но ето за тези които обичат, може и без пекарна, иначе я правя така: Тесто за 2 бр. пица (мисля, че беше около 350 гр. брашно, чаена лъжица сол, с.л. зехтин и вода, в книжката на пекарната ни е описано точно как става) за 3 пици например ти е 500 гр. брашното. натискаш си програмата, за 90 мин. е готово. После вадя и разточвам много тънко тесто в специални формички за пица (получават се доста големи, на мен лично ми е трудно да изям толкова но който обича пица няма проблем) Отдолу мажа с лютеница (защото някой много ми обича лютеница и така я иска) редя някакъв колбас, ситно нарязан лук, маслини може (каквото се сетиш) или формаджи с 4 сирена, защото разбрах, че ти например харесваш повече неща в които няма месо, например синьо, топено сирене, краве, това слагаш и печеш на 15 минути предварително загрята фурна 180 градуса, после си стържа кашкавал и вадя пицата, поръсвам я с това нещо и за 2-3 минути пак във фурната. Може да експериментираш също със спанак, сирене, яйце също или пък ако не ядеш много млечни продукти като мен повече зеленчуци, тофу или пък сладък вариант с Нутела, която лично аз предпочитам, макар, че за себе си няма да тръгна да правя втори път. Ами това е, бързо, лесно и за повечето от вас вкусно предполагам! Иначе идеи много, до скоро не бяхме готвили със замразени зеленчуци, има най-различни фиксове и предимно заради мен се правят такива неща, примерно супа или някакъв гювеч, купувам тиквички, гъби, моркови, много лук, вече зависи от сезона, всичко може да се направи със зеленчуци. На скоро взех от LIdl гъби портобело и ги направих по най-прост и обикновен начин, на фурна с чесън, зехтин и копър, разрязах по един резан домат на всяка, разделих една маслинка да направя очички, кръгче морковче за нос и скилидка чесън беше устата! Беше доста ефектно. Иначе стандартните манджи като любимата ми е прясно зеле с домати едва ли има нужда да споменавам, гювеч, зелен фасул, грах постен естествено, който си обича месце обаче знае как може да промени тези неща! 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Малко от сладките, дето съм готвил: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 10 часа , Andrew Cunanan. каза: Малко от сладките, дето съм готвил: Супер! Едното ябълков пай ли е? Това черното прилича на брауни? Първото с пудрата захар ми е като шоколадово суфле, но няма течен център? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари