Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 26 минути, Hurricane каза: Охх, да, що ли забравихме, че Преса разчита на “хитовете” на колежки?! Ама то май тя им направи “хитовете” хитове или се бъркам? Глупости в този форум колкото искаш… И кои точно хитове е направила, от тия които ... представяше по участия? Тук там? Изпий си кафето? Шушана? Крадливата мумия нямаше да ги "пее" ако не бяха вече хитове, и второ, нямаше да ги пее, ако от нейните си не бяха флопове. Така че не на нас тия с първи места в измислен трендинг за музика, който не излиза никъде по нормален начин Явно ви е яд как Савекс ще има истинска певица за рекламно лице която може да пуска Центрофуга! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , pacho каза: Прилича на Цеца. Иначе се справи страхотно. И пя, и танцува. Много по-добре от Анелия. Ася е загубила сериозно муза, дано след Капките да завърне с бясна сила. Софка си изглежда чудесно, дори не е известно да си е правила нещо по фейса. Сравнения с пришити лица и извънземни от кастинг за следващия Пришелец са неуместни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ана що шъшка така като Пеньо? Да няма нови зъби като Галя? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 4 часа , pacho каза: Прилича на Цеца. Иначе се справи страхотно. И пя, и танцува. Много по-добре от Анелия. Ася е загубила сериозно муза, дано след Капките да завърне с бясна сила. Отначало ми мязаше на Яница-баница трътлата от Таратайка ама после заприлича на извънземното в собствен сос преди 1 час , Lelqtian каза: Поздрав за Галя центрофугата(скуърта)! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 9 часа , Hurricane каза: Охх, да, що ли забравихме, че Преса разчита на “хитовете” на колежки?! Ама то май тя им направи “хитовете” хитове или се бъркам? Глупости в този форум колкото искаш… Да, тя Преса е толкова добра душа, че помага на колежките си по този начин. Не го прави за своя слава. Милата мисли само за другите да имат хитове. ❤ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Магърдич като пак прави Капки със все познати физиономии, дето сме ги гледали из неговите бози 1000 пъти, защо не е викнал пак г-жа Президента? Хората искат да гледат панаири, а не тая скука? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 21 минути, Lelqtian каза: Магърдич като пак прави Капки със все познати физиономии, дето сме ги гледали из неговите бози 1000 пъти, защо не е викнал пак г-жа Президента? Хората искат да гледат панаири, а не тая скука? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Днес засякох по Планета клипове от някви промоции на Гергана. Толкова е сладка и лъчезарна,защо приключи с кариерата.. можеше да продължи с по 1-2 клипа на година и да си ходи по участия, а и песните й са някви приятни.Явно или си мелачка и оцеляваш в тоя жанр или изпадаш… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 12 часа , Hurricane каза: Охх, да, що ли забравихме, че Преса разчита на “хитовете” на колежки?! Ама то май тя им направи “хитовете” хитове или се бъркам? Глупости в този форум колкото искаш… Няма проблем, щом ви кефи да ви пробутва претоплени ЧУЖДИ манджи, дано продължава с Гавърите и през тази година. То пък не е нормално чак толкова една дума накриво да не казвате за вашата светица, никаква критика, тя затова и продължава да се гаври. Една "Откакто те познавам" примерно носи горе-долу същото настроение като "От утре", защо не възроди нея? Чуждото й е по-сладко, а нейните собствени песни събират прах. Машъп певиците от YouTube като Невена Пейкова и Габриела се стараят да градят собствена кариера, а "най-голямата" ги замести редейки гавър след гавър. Супер. И не, не е само един машъп, след който всички я били изкопирали. Машуп 1 + Машуп 2 + Шушана + Шушанита + От утре + За да те забравя + Жените след мен. Изброявам само студийно записаните и пуснати в интернет, без тези които изпълнява само по участия. Не е ли "леко" прекалена вече употребата й на чуждо творчество? 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 45 минути, Gerganafen каза: Няма проблем, щом ви кефи да ви пробутва претоплени ЧУЖДИ манджи, дано продължава с Гавърите и през тази година. То пък не е нормално чак толкова една дума накриво да не казвате за вашата светица, никаква критика, тя затова и продължава да се гаври. Една "Откакто те познавам" примерно носи горе-долу същото настроение като "От утре", защо не възроди нея? Чуждото й е по-сладко, а нейните собствени песни събират прах. Машъп певиците от YouTube като Невена Пейкова и Габриела се стараят да градят собствена кариера, а "най-голямата" ги замести редейки гавър след гавър. Супер. И не, не е само един машъп, след който всички я били изкопирали. Машуп 1 + Машуп 2 + Шушана + Шушанита + От утре + За да те забравя + Жените след мен. Изброявам само студийно записаните и пуснати в интернет, без тези които изпълнява само по участия. Не е ли "леко" прекалена вече употребата й на чуждо творчество? А като го знаем Косьо къв е мързелив и той - сто процента дуетът им ще е някой гръцки или сръбски кавър! 😅 Е тогава ще припадна от смях! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Да не се е махнала от Пайнер 🤔 Не че има нужда от тях де 😄 А някой знае ли защо ХарМоника Валериева си е изтрила Инстаграм профила? Вчера изненадващо не е била с Меди на участието му за празника на влюбените, дали не са скъсали пак 😄 ма чак да си маха профила... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Анелия отнася страшен хейт в капките. Докато Алисия и Есил - точно обратното! Мисля че Анелия сама си подписа финала на кариерата или ще се наложи да се възстановява месеци наред. Как можа да пее Елена Папаризу - с тоя изтормозен глас и да "танцува". Наистина беше адски дървена. Облеклото беше абсурдно. Все едно гледам лелката на село дето продава на битака, през 2004. Не знам какво е очаквала, но по физиономията й си личеше, че усети колко не става за това предаване. Просто видях как в ума й се четеше "боже, тия от журито трябва да ги черпя, че не ме наквасиха здраво за това фиаско". 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 минута, meleto каза: Анелия отнася страшен хейт в капките. Докато Алисия и Есил - точно обратното! Мисля че Анелия сама си подписа финала на кариерата или ще се наложи да се възстановява месеци наред. Как можа да пее Елена Папаризу - с тоя изтормозен глас и да "танцува". Наистина беше адски дървена. Облеклото беше абсурдно. Все едно гледам лелката на село дето продава на битака, през 2004. Не знам какво е очаквала, но по физиономията й си личеше, че усети колко не става за това предаване. Просто видях как в ума й се четеше "боже, тия от журито трябва да ги черпя, че не ме наквасиха здраво за това фиаско". Тя и Алисия беше на плейбек ама айде. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Айде махнали са Фики от сайта на Пайнер https://payner.bg/Artists R.I.P. Payner music 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 14 минути, meleto каза: Анелия отнася страшен хейт в капките. Докато Алисия и Есил - точно обратното! Мисля че Анелия сама си подписа финала на кариерата или ще се наложи да се възстановява месеци наред. Как можа да пее Елена Папаризу - с тоя изтормозен глас и да "танцува". Наистина беше адски дървена. Облеклото беше абсурдно. Все едно гледам лелката на село дето продава на битака, през 2004. Не знам какво е очаквала, но по физиономията й си личеше, че усети колко не става за това предаване. Просто видях как в ума й се четеше "боже, тия от журито трябва да ги черпя, че не ме наквасиха здраво за това фиаско". И аз щях да кажа същото. Сега ще се види колко струват боготворените като кралици в чалгата Анелия и Алисия, пред вечно ощетяванията Есил. Е, последната ги изяде каро звяр вчера. Ася беше на пълен запис - как не ги е срам продуцентите да лъжат по този долен начин? Много маски ще падат този сезон и то заслужено. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 минути, GSA каза: И аз щях да кажа същото. Сега ще се види колко струват боготворените като кралици в чалгата Анелия и Алисия, пред вечно ощетяванията Есил. Е, последната ги изяде каро звяр вчера. Ася беше на пълен запис - как не ги е срам продуцентите да лъжат по този долен начин? Много маски ще падат този сезон и то заслужено. Че и от това нагоре и високи оценки получиха от журито Ася и Ана. После Рачков се шегува наляво и надясно еми нагласено си е предаването и тва е! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Добре, че спечели поне Есил та да не ме яд толкова а Крисия която се справи блестящо с малко точки от журито! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Есил беше брутална! Бях за нея! Просто нямаше по-добра вчера в "Капките", гледах го. Анелия ми се струва доста притеснена и не се учудвам за хейта който отнася. Дано за напред се справя по-добре! Руслан и Алисия също ми харесаха! Участниците се справиха добре, за сега Есил е най-добра, ще видим за напред! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 21 минути, z_o_ каза: Айде махнали са Фики от сайта на Пайнер https://payner.bg/Artists R.I.P. Payner music Да, махнаха го от хонорарите наскоро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 18 часа , Lelqtian каза: Преслава ако имаше собствени хитове, щеше да ги събере в мушамата, а не да включва всички златни хитове, за които не я е примързяло да се сети, като всички драпащи да стават тепърва певици. За пропяла памперс инфлуенцърка обаче е напълно нормално. За кавъри, да напомняме ли пак как нагло беше гепила готов хит от немска реклама? Твърде се интересуваш от разни, които дори нямат зачислен номер Преслава има собствени хитове и то много повече от другите, доста са във времето, това, че е направила машъп с чужди песни не променя този факт. Ако нямаше такива, нямаше разни певачици наистина да взимат и да правят машъпи с нейни песни. Записала е песни които й харесват на нея и машъпа й се получи! Тази изпълнителка има доста MashUp-и, има и други с песни на Преслава, Анелия, а тук е направила такъв специално и само с нейни песни. Глупаво е да твърдим, че точно Преслава нямала собствени хитове. Да не говорим, че песните в нейно изпълнение звучат много по-добре в този mashup. Но е време да направи и Mashup с нейни хитове! Преслава ако няма хитове, то не знам коя е тази която има и е оставила нещо във времето... Изпълнители като Преслава, Глория, Ивана, Камелия, Десислава определено са дали много за този жанр! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Наистина Есмагюл снощи ги сцепи всички. Ася незнаех, че има записан лайв запис предварително баси наглото Звучеше доста добре. Ана се чуваше, че пее върху PB с доста ниска тоналност, едва и се чуваше гласа. Даже май залитна при колата Доста неурентирана жена, винаги като някое малко дете се държи, чуди се какво да каже, мълчи, тук се усмихваше постоянно, чак Рачков я пита да не му се подигвара нещо. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , meleto каза: Просто видях как в ума й се четеше "боже, тия от журито трябва да ги черпя, че не ме наквасиха здраво за това фиаско". Тази мисъл в кавичките е голяма хапка за нейните мозъчни клетки и речник. Според мен няма нужните килобайти, че да завърти такава констатация. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Минавам да оставя това тук и да питам Галош кога? Сестрата на Рашия няма да я коментирам. Видяхме я! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 9 минути, THE IIconic каза: Минавам да оставя това тук и да питам Галош кога? Сестрата на Рашия няма да я коментирам. Видяхме я! Който си е талант и е артистичен заслужава уважение. В случая Есил. Преса я видяхме, а на въпроса ти с отговор! Защото Есил наистина е страшно талантлива и избра най-сложната задача! Не изглеждаше като себе си. Категорично тя беше най-добрата за вечерта, тия зрители които са я поставили на трето място показва само колко прости, елементарни и некомпетентни са (ако изобщо не е било нагласено) Преди също е имало такива гафове, но заслужено Есил Дюран беше с най-много точки! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 18 минути, THE IIconic каза: Минавам да оставя това тук и да питам Галош кога? Сестрата на Рашия няма да я коментирам. Видяхме я! А Камелия кога? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари