Just_Me Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Бащата на Денис свири и със Силвър и Фентъзи Груп. Мислех че е само с Кали в онова нейното "Bmx band" 🤔 Ама нека работи човекът де.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Камелия е започнала да качва песните си в Спотифай. Edit: Оказа се, че вместо Няма шега е качен инструментала на песента 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Супер! 2 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 5 минути, Just_Me каза: Супер! Каква ирония, че последният клип на Теофиков ще е някакъв комичен... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Според мен няма да е комичен, а екшън. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 18 минути, Just_Me каза: Супер! Не издържа счетоводителката. Да беше изчакала поне половин година да мине Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Февруари 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 минута, Wild_Style каза: Не издържа счетоводителката. Да беше изчакала поне половин година да мине Какво значение има дали ще изчака 6 месеца или 4? Според мен е чудесно, че пуска песента сега, дано наистина има и втора и да излезе и тя. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Дано е хубава песента. Иначе дано все пак Ема пусне и самостоятелна песен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Кога е премиерата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 9 минути, Blueberry каза: Какво значение има дали ще изчака 6 месеца или 4? Според мен е чудесно, че пуска песента сега, дано наистина има и втора и да излезе и тя. Да видим как се харчи готовата сирийска кешовица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 2 часа , Just_Me каза: Супер! Супер! Само един дует ли са направили или има още един, че тук, четох, че @Blueberry е видяла подобна информация някъде? Мислех, че е само този дует. Дано песента е хубава. "Акула" ми е по-любимия им дует! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Тръгвай си и Акула бяха точно комични клипове с тази аматьорска игра, с изключение на тази сценa от Акула. Песента имаше слухове че този път е балада. Дали? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 От тая снимка ми прилича на евтина работническа драма а ла Зайка и Таксито. Не че имам някякви очаквания към тая смотла,но всеки път ме изненадва колко е жалка. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час , DevilWish каза: Супер! Само един дует ли са направили или има още един, че тук, четох, че @Blueberry е видяла подобна информация някъде? Мислех, че е само този дует. Дано песента е хубава. "Акула" ми е по-любимия им дует! Зайке ти ли си? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 22 минути, THE IIconic каза: Зайке ти ли си? Голям фен съм й, но за съжаление ще те разочаровам. Ако иска да й подаря акаунта си с удоволствие! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 За Ема и Денис прогнози имаме ли? Аз мисля,чя ще ударят милиона за ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 22 минути, PHILIPP PLEIN каза: За Ема и Денис прогнози имаме ли? Аз мисля,чя ще ударят милиона за ден. Галена и Азис бяха на косъм, а счетоводителката и покойния Денис едва ли ще успеят. Колкото и грубо да прозвучи Денис не е Азис и съответно фенската му маса не е толкова голяма, колкото я изкарват някой хора. Макар и трагедията да беше ужасяваща, хората я забравиха. На дневен ред са други теми. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: За Ема и Денис прогнози имаме ли? Аз мисля,чя ще ударят милиона за ден. Най-вероятно просто ще се доближат, макар че ако обявят дата и час, имат все пак шанс да съберат милион за ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Диона се е върнала в Алфа мюзик. Новата й песен ще бъде качена в техния канал. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 От 19.02.2022 г. от 15:38, DarkChild каза: Колко ли плаща Тотя, за да рекламират нейния боклук? Според мен им подарява карти за финтес, за си акат там от чая на спокойствие. Все пак тя е откривателката на този метод. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 20 минути, Stela каза: Диона се е върнала в Алфа мюзик. Новата й песен ще бъде качена в техния канал. Не се е върнала в Алфа, просто новата песен е дует с Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Току що, Just_Me каза: Не се е върнала в Алфа, просто новата песен е дует с Галин. Така лиии, ти да видиш. Изтървала съм. 😂 Нищо де, така или иначе са в добри отношения, не е невъзможно да се върне. И без друго обикаля като блудния син. Дано е яка песента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 26 минути, Stela каза: Така лиии, ти да видиш. Изтървала съм. 😂 Нищо де, така или иначе са в добри отношения, не е невъзможно да се върне. И без друго обикаля като блудния син. Дано е яка песента. Съвсем нормално, като блудна дъщеря ли да обикаля? Не знам само защо доня Галина и Дион ще възпяват креватните си занимания с дилдо и други играчки в песен ????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 39 минути, Stela каза: Така лиии, ти да видиш. Изтървала съм. 😂 Нищо де, така или иначе са в добри отношения, не е невъзможно да се върне. И без друго обикаля като блудния син. Дано е яка песента. Абсолютно! В Инстаграм някъв я нарича "фурнаджийска лопата" 😄 Фотографчето й скочил да я защити, бая се заяжда с коментиращите под повечето снимки 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 13 минути, Just_Me каза: Абсолютно! В Инстаграм някъв я нарича "фурнаджийска лопата" 😄 Фотографчето й скочил да я защити, бая се заяжда с коментиращите под повечето снимки 😂 Право е фотографчето. 2022 сме, за мъжки род на лопата може да използват бел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари