Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 2 минути, Ciaga каза: Още не. Събираш смелост ли? 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 3 минути, Stela каза: Който го е гледал да каже дали пак си показва зърното или този път нещо друго. То вече не е интересно показвано е 1 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 13 минути, Stela каза: Събираш смелост ли? 😂 Щях да кажа, че винаги имам смелост да гледам милфки, ама Кама май не е милфка. :Д 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 2 часа , Ciaga каза: Щях да кажа, че винаги имам смелост да гледам милфки, ама Кама май не е милфка. :Д Еми не е. Ама е чанта. Лачена чанта. Вече и ремонтирана и позашита. 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 преди 5 часа , Brian каза: Накрая ще излезе как в тия ваксини само ни лъжат че имат чипове да ни облъчват по лесно и по-отделно по 5джито, а всъщност са ГМО!!!!!!!!! и като те боцнат те пръскат по-лесно с кемтрейлисте. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Пиша рапсодия за една богиня, липсва МИ!!!: О, Туце, Туце, миеш ли кажи? Миеш ли кажи, яздиш ли ги ти? Липсваш ни много тук в Рамания, но препускаш в Таксито на бакшиша с разкаяние. Не му вярваме ние на него, но ти не преглътна своето его, сега отново той те пере, а тук всеки иска нова история от теб да чете. И 30 годишния сигурно за теб реве, Ники готвача за Туци пуйка ще изпече, шефката е готова бонус да ти даде, а шефа на задна да те изоре, Липсваш ни Туце от Бургас, затова върни се с пълна гас. Историите отново започни, и Рамания от смъртта ти измъкни. 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Пиша рапсодия за една богиня, липсва МИ!!!: О, Туце, Туце, миеш ли кажи? Миеш ли кажи, яздиш ли ги ти? Липсваш ни много тук в Рамания, но препускаш в Таксито на бакшиша с разкаяние. Не му вярваме ние на него, но ти не преглътна своето его, сега отново той те пере, а тук всеки иска нова история от теб да чете. И 30 годишния сигурно за теб реве, Ники готвача за Туци пуйка ще изпече, шефката е готова бонус да ти даде, а шефа на задна да те изоре, Липсваш ни Туце от Бургас, затова върни се с пълна гас. Историите отново започни, и Рамания от смъртта ти измъкни. Жестока рапсодия! Ще може ли да измислиш още нещо за нея? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 @Kriminal на мнение съм, че ураганките трябваше да пазят това за Евровизия. Далеч по-силно от Локо локо и Хаста ла виста. Най-доброто им предложение от Фаворито насам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 От 1.02.2022 г. от 11:26, WindWalkerMonk каза: Top! И е страшна путка. Мега яката! Точно за 15-годишната ли намери да го кажеш? Това да не ти е Сузанита? А това изпълнение ѝ беше най-слабото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: Пиша рапсодия за една богиня, липсва МИ!!!: О, Туце, Туце, миеш ли кажи? Миеш ли кажи, яздиш ли ги ти? Липсваш ни много тук в Рамания, но препускаш в Таксито на бакшиша с разкаяние. Не му вярваме ние на него, но ти не преглътна своето его, сега отново той те пере, а тук всеки иска нова история от теб да чете. И 30 годишния сигурно за теб реве, Ники готвача за Туци пуйка ще изпече, шефката е готова бонус да ти даде, а шефа на задна да те изоре, Липсваш ни Туце от Бургас, затова върни се с пълна гас. Историите отново започни, и Рамания от смъртта ти измъкни. Има още десет дни до 14-ти, не губи вяра 💋 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 @meleto на кой имейл трябва да изпратя официално и нотариално заверено писмо за триене на профила? 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 21 минути, Starboy каза: @meleto на кой имейл трябва да изпратя официално и нотариално заверено писмо за триене на профила? Не знам, не помня 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 1 час, Starboy каза: @meleto на кой имейл трябва да изпратя официално и нотариално заверено писмо за триене на профила? armenskiyat.pop@ramania-bg.com 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 19 минути, Blueberry каза: armenskiyat.pop@ramania-bg.com В Рамания нервите на всички са много опънати! Тук се пушат цигари и то не какви да е, а жълт кантарион и прочие. Ядът се сорови картофи. Вътре положението не е толкова красиво, колкото изглежда отвън, разбираш ли ме? 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 10 часа , Starboy каза: В Рамания нервите на всички са много опънати! Тук се пушат цигари и то не какви да е, а жълт кантарион и прочие. Ядът се сорови картофи. Вътре положението не е толкова красиво, колкото изглежда отвън, разбираш ли ме? А ти какво яде и пуши, че си такъв? 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Петков: От Брюксел изпратиха скрийншота с Grindr, не знаех какво е; На съветника по външните работи в Министерския съвет, неин познат от Брюксел ѝ е изпратил скрийншота с Grindr. Аз не знаех какво е това. Било дейтинг приложение за гей двойки - няма нищо лошо в това. Това заяви премиерът Кирил Петков в ЕвроДикоФ на Тв Евроком. “Казват, че имам 100 любовници, а жена ми била не знам какво си. Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”, добави той. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 2 1 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 3 часа , Brian каза: Да го спират има си други приложения не са единствени! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 преди 13 часа , Brian каза: Би било твърде хубаво, така че няма да стане, явно само ни дразни 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 11 часа , Lelqtian каза: Би било твърде хубаво, така че няма да стане, явно само ни дразни Снощи гледах реклама, в Тази сутрин по БТВ са обсъждали, освен за въпросните вафли, че може в България да спрат Фейсбук и Инстаграм. Честно казано, не вярвам това да стане! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не в България, а в ЕС. Но това е само в случай, че не се споразумеят с Мета, а те ще се 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 2 часа , Blueberry каза: Не в България, а в ЕС. Но това е само в случай, че не се споразумеят с Мета, а те ще се Дано! Че като знам какви откачалки има..ще си теглят ножа заради едни тъпи апликации! (освен инфлуенскърките ни де 😄) 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари