Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 52 минути, Fast каза: По какъв повод я е пяла? Изглежда много млада тук. Беше на 22-23 през 2001-ва. Имаше предаване "За милион година" където пяха чужди песни, понякога чуждестранни, мяза на Две капки вода, ама без визиите, повече инфо не намирам. Харесва ли ти изпълнението ѝ, знам, че си фен на Гуен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 От 15.03.2022 г. от 2:08, Kriminal каза: Беше на 22-23 през 2001-ва. Имаше предаване "За милион година" където пяха чужди песни, понякога чуждестранни, мяза на Две капки вода, ама без визиите, повече инфо не намирам. Харесва ли ти изпълнението ѝ, знам, че си фен на Гуен? Нямаше ли и Таня Савич участие в нещо подобно 🤔 Ама не се сещам как се казваше предаването. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 2 часа , Just_Me каза: Нямаше ли и Таня Савич участие в нещо подобно 🤔 Ама не се сещам как се казваше предаването. Не помня. Може би "Твоје лице звучи познато"? Тва си беше същото като Капките в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 52 минути, Kriminal каза: Не помня. Може би "Твоје лице звучи познато"? Тва си беше същото като Капките в България. Ох, дааа, това е ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Препоръчвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Продавам зелева чорба и сок от дренки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Украинци ще пътуват безплатно в столичния обществен транспорт - Общество - Новини Бг (novini.bg) А пенсионерите ще плащат. Аре се маха това правителство, не със снежни топки, а със камъни трябва да изпратят Киро педераса. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Украинци ще пътуват безплатно в столичния обществен транспорт - Общество - Новини Бг (novini.bg) А пенсионерите ще плащат. Аре се маха това правителство, не със снежни топки, а със камъни трябва да изпратят Киро педераса. Айде винетки едно на ръка, ама те и синя зона не плащат, а сега и градски.. Евала 🤦♀️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: Украинци ще пътуват безплатно в столичния обществен транспорт - Общество - Новини Бг (novini.bg) А пенсионерите ще плащат. Аре се маха това правителство, не със снежни топки, а със камъни трябва да изпратят Киро педераса. Принципно ми е все тая и за Украинците в София, и за Киро, но в тоя конкретен случай какво общо има правителството с предстоящо решение на общината, която управлява градския транспорт? А предложението е внесено от Герберите в СГС Цитат Това ще стане възможно след като утре (24 март) Столичният общински съвет гласува предложението, внесено с доклад от Екатерина Йорданова, Зафир Зарков, Стефан Марков, Карлос Контрера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 ☹️Напусна ни Любомир Милчев - Денди. Светъл път! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 6 часа , THE IIconic каза: ☹️Напусна ни Любомир Милчев - Денди. Светъл път! От какво е починал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 19 минути, Stela каза: От какво е починал? Преди малко повече от месец го бяха нападнали. Имаше удари в главата. Беше в кома 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 9 минути, THE IIconic каза: Преди малко повече от месец го бяха нападнали. Имаше удари в главата. Беше в кома Тъжно. Дано накажат нападателите, че с нашите закони е съмнително... Никой не заслужава такъв край. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 8 часа , Stela каза: От какво е починал? кой е той? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: кой е той? Понякога си много без сърдечна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 час, THE IIconic каза: Понякога си много без сърдечна! Е кой е той? Наистина не го знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Е кой е той? Наистина не го знам. Пиши в google Любомир Милчев и ще разбереш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 НЕЕЕЕЕЕЕ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Почина певецът Дани от Ice Cream 😔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Много гадно.... имаше жестоки партии в парчетата им. 2:09 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 https://nova.bg/news/view/2022/04/17/365593/безредици-и-сблъсъци-на-антиислямисти-в-швеция-има-ранени-видеоснимки/ @Fast и в Дания си имат Възраждане. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Напомни ми за една бивша колежка от форума… 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари