Just_Me Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 2 минути, DevilWish каза: На Преслава и Галена мисля, че има как да си ги набавиш от там. Мисля, че и в emag имат. Сега проверявам Ето албумите на Преслава ги има тук, но не всички. Първия. https://www.emag.bg/search/преслава?ref=autosuggest_keyword1%2Csearch_bar_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0 Като по-малък си спомням, че си набавих "Дяволско желание" точно от Т-маркет, тогава имаха и "Интрига", но сега не знам изобщо може ли да се открие нещо такова. В по-големите супермаркети като "Кауфланд", "Фантастико" също не е лошо да се погледне. Понякога и от там съм се сдобивал с такива албуми като например "Влюбена в живота" Благодаря ❤️ Аз супер много се издразних на тия в софийския магазин на Пайнер - как ще имат компилация от времето на Илия Загоров, а няма да имат 1-2 диска на Вероника в някой склад или пък на Магда, която до оня ден си беше в компанията 😒 Вярно е и че търся стари дискове, ама... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 7 минути, Just_Me каза: Благодаря ❤️ Аз супер много се издразних на тия в софийския магазин на Пайнер - как ще имат компилация от времето на Илия Загоров, а няма да имат 1-2 диска на Вероника в някой склад или пък на Магда, която до оня ден си беше в компанията 😒 Вярно е и че търся стари дискове, ама... Няма проблем. Тук ако имаш нужда от диск на определен изпълнител може и да го има. (просто напиши в търсачката примерно Магда и ще видиш какво предлагат, смятам и аз сега да проверя какво е налично) Аз също имам албумите на Магда и Вероника. Глупаво е, причината навярно е, че вече не са в компанията. И аз харесвам много техни песни и още си пазя албумите им. Преди 10 години доста по-лесно можеха да се открият, но сега явно, че не е така. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 15 минути, DevilWish каза: Няма проблем. Тук ако имаш нужда от диск на определен изпълнител може и да го има. (просто напиши в търсачката примерно Магда и ще видиш какво предлагат, смятам и аз сега да проверя какво е налично) Аз също имам албумите на Магда и Вероника. Глупаво е, причината навярно е, че вече не са в компанията. И аз харесвам много техни песни и още си пазя албумите им. Преди 10 години доста по-лесно можеха да се открият, но сега явно, че не е така. Аз имам "13" на диск..ама ако решиш някой ден да продадеш "Искам те завинаги" (ако е диск) - пиши ми 😂 В базар бг ги има всичките й албуми на касетки, за по 120лв всеки 🙄 и за по-малко има, ама касетките не ме греят 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 6 часа , Just_Me каза: Сладури, имам въпрос - случайно някой да знае откъде мога да си купя стари поп-фолк албуми? Говоря за такива от 2004та, 2005та примерно.. В нета не намирам, а от магазините на Пайнер в София и Варна ме режат 😄 Може и втора ръка в краен случай 😕 Имам касетки, а искам дисковете.. https://www.facebook.com/groups/249533891806525/?ref=share 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 преди 21 минути, asylum каза: https://www.facebook.com/groups/249533891806525/?ref=share Олиииии, златен си! Благодаря ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 2 Author Report Share Публикувано Март 2 преди 53 минути, asylum каза: https://www.facebook.com/groups/249533891806525/?ref=share БСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНА ЗОНА ЗА ГАЛЕНА, АНДРЕА, ДЖЕНА, ЯНИЦА, ЕМАНУЕЛА, ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА, АНИ ХОАНГ, КЕРА, КИКЕРА, ФИКИ, ЧИКИ РИКИ И БАБА ЧУРА ОТ КВ."ТРИТЕ ЧУЧУРА". ВСИЧКИ НОВИ ПЕСНИ, КОИТО СЕ КАЧВАТ СЕ ПОДБИРАТ ОТ АДМИНИСТРАТОРИТЕ! See less @zai4eto82 не харесва това. А аз искам албума на Баба Чура. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Освиркаха премиера Петков на Шипка, замеряха го със снежни топки https://btvnovinite.bg/bulgaria/na-shipka-petkov-prizova-da-ne-se-delim-otvarnaha-mu-sas-snezhna-topka.html 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 минута, FikLena каза: Освиркаха премиера Петков на Шипка, замеряха го със снежни топки https://btvnovinite.bg/bulgaria/na-shipka-petkov-prizova-da-ne-se-delim-otvarnaha-mu-sas-snezhna-topka.html хомофоби 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 19 часа , Just_Me каза: Аз имам "13" на диск..ама ако решиш някой ден да продадеш "Искам те завинаги" (ако е диск) - пиши ми 😂 В базар бг ги има всичките й албуми на касетки, за по 120лв всеки 🙄 и за по-малко има, ама касетките не ме греят Аз имам "Адреналин", но "Искам те завинаги" го нямам за съжаление. Надявам се да го намериш и на мен този албум ми е много любим! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 1 минута, DevilWish каза: Аз имам "Адреналин", но "Искам те завинаги" го нямам за съжаление. Надявам се да го намериш и на мен този албум ми е много любим! Направо се допълваме - аз имам "13" 😂 Мерсиии, дано изскочи от някъде 😇 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 4 часа , FikLena каза: Лудостта ходи по хората. 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 20 часа , Lelqtian каза: БСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНА ЗОНА ЗА ГАЛЕНА, АНДРЕА, ДЖЕНА, ЯНИЦА, ЕМАНУЕЛА, ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА, АНИ ХОАНГ, КЕРА, КИКЕРА, ФИКИ, ЧИКИ РИКИ И БАБА ЧУРА ОТ КВ."ТРИТЕ ЧУЧУРА". ВСИЧКИ НОВИ ПЕСНИ, КОИТО СЕ КАЧВАТ СЕ ПОДБИРАТ ОТ АДМИНИСТРАТОРИТЕ! See less @zai4eto82 не харесва това. А аз искам албума на Баба Чура. Това са думи на Марко Димов! Смешка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 4 часа , THE IIconic каза: Това са думи на Марко Димов! Смешка. Фен на оная бездарница Цена(сестрата на Екстра)! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 11 часа , THE IIconic каза: Фен на оная бездарница Цена(сестрата на Екстра)! Цура ли? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 14 часа , THE IIconic каза: Фен на оная бездарница Цена(сестрата на Екстра)! Тоз не го знам, обаче има един Александър, който постоянно ми изскача във Фейсбук и друго освен снимки с Цвети няма 😅 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 32 минути, Just_Me каза: Тоз не го знам, обаче има един Александър, който постоянно ми изскача във Фейсбук и друго освен снимки с Цвети няма 😅 Маниакалници! (rofl) ЦветиФетиш 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 39 минути, Just_Me каза: Тоз не го знам, обаче има един Александър, който постоянно ми изскача във Фейсбук и друго освен снимки с Цвети няма 😅 Да не е комшията ми 🤣 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 22 минути, Brian каза: Да не е комшията ми 🤣 Ако фамилията му е Стефанов - значи да 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 7 минути, Just_Me каза: Ако фамилията му е Стефанов - значи да 😂 Ама тя Цветелина има ли още фенове? :O 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 минути, DevilWish каза: Ама тя Цветелина има ли още фенове? 😮 Нейните фенове гледам, че са по-запалени и от тези на Преслава и Галена 😅 Ходят на какви ли не участия/концерти/изяви, с букети, бутилки с вино и тн 😅 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Току що, Just_Me каза: Нейните фенове гледам, че са по-запалени и от тези на Преслава и Галена 😅 Ходят на какви ли не участия/концерти/изяви, с букети, бутилки с вино и тн 😅 Тия са си уредили по-добре живота от тях значи. Хит нямат от 100 години, но луди фенове не липсват. Поне няма да й се налага да си купува вино! За завист си е направо! :X 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , DevilWish каза: Тия са си уредили по-добре живота от тях значи. Хит нямат от 100 години, но луди фенове не липсват. Поне няма да й се налага да си купува вино! За завист си е направо! :X Абсолютно! 😂 От друга страна евала, че са останали верни и след толкова години. При сегашните певици след 10 години виждам да си остане само Петя Киронова - винаги на първа линия на всяко участие 😅 Тя нали чак кредит била теглила, за да ходи на участията на Преслава из страната хахх 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Смениха програмата, шоуто продължава...никой не се и усети Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 18 часа , Just_Me каза: Тоз не го знам, обаче има един Александър, който постоянно ми изскача във Фейсбук и друго освен снимки с Цвети няма 😅 Александър харесва Галена, но топа му е Цена. Има една група във фейса на Марко "Искам си старите хитове". И аз членувак ама пуснах песента на Янева и ме изгониха. Дъртата кранта Цена и тя в тая група и какво ли не правят за малко внимание. Има един Краси Маджарски фен на Фатме, с него и този Александър държехме ръка. През 2016 лятото като бачках в Несебър един ден Краси ми пише, че били там на море и да се видим. Бях 2ра смяна и преди работа викам ще отида до квартирата(беше ми много близко). И като вляза, какво заварвам 4ма видимо женствени педала стоят в една стая дето въздух няма и вътре мирише на пръдня и пот. Лошо ми стана пък и тоя Краси беше прекрасен. Все едно гледах убийците от "Погрешен завой". Седнах на един стол и те ми предложиха диня, но отказах. Седях 5 минути и казах, че закъснявам за работа. Като излезнах първата ми работа беше да ги блокирам и така до ден днешен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари