Brian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Между другото Цветелина е опасна, може да е със замряла кариера обаче 2-3 пъти му ходи на гости. Не знам други имат ли практиката да посещават феновете си. 🤣 2 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 оффф беше уникаленннн филм 10/10 !!!! шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Честит празник на всички дами! 🥳 Нека бъдем винаги здрави, задоволени и обичани! 😍 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Май е паднала руска бомба в двора на Рамания. Тишина и мъртвило 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 @xroflx9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 3 часа , meleto каза: Май е паднала руска бомба в двора на Рамания. Тишина и мъртвило В петък ще се съживи като излезе песента на Денис и Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 преди 6 часа , meleto каза: Май е паднала руска бомба в двора на Рамания. Тишина и мъртвило Не беше руска, а бургаска. Не беше бомба, а форумната гранд дама. И не падна самичка, а и беше изтрит профила много ... покъртително. Пиши и че ще и го възстановиш ако се завърне с гръм и трясък. Трябва да знаем какво става с Рики, и Ники, и Ники, и Ники, и останалите главни герои от "Таня в Бургас", това ми беше любимия сериал в последните ... колко петилетки станаха? Съсипахте и ги тоя форум, и тая държава, и тая планета, и това измерение! /рант @zai4eto82 Здрасти! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 "Трима братя, три сестри" (2022) - Химена 6 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Открила е Faceapp 5 години по-късно? Кефи ме как тъничкото мустаче създава ефект за по-плътни устни Жалко, че аз нямам такива екстри 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 19 часа , Gerganafen каза: "Трима братя, три сестри" (2022) - Химена Вече не е ли Червенокоска? Няма значение, така е точно като Химена, а защо не и Офелия? ❤️ От "приятелки и съпернички" 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 2 часа , DevilWish каза: Вече не е ли Червенокоска? Няма значение, така е точно като Химена, а защо не и Офелия? ❤️ От "приятелки и съпернички" Друг култов и любим сериал! Искам римейк и на него! Лудата Роксана - топ фаворитка и идолка! ❤️ Още не съм гледал втория сезон на Братята и сестрите, разбрах за него от една страница Фейсбук ме издаде, която го превежда и качва. Видях, че повечето актьори почти не са мръднали, тия са с по-пластмасови лица и от нашите чалгарки. Сигурно и те не си знаят бройката лягания под ножа, за да нямат грам промяна след толкова години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 46 минути, Gerganafen каза: Друг култов и любим сериал! Искам римейк и на него! Лудата Роксана - топ фаворитка и идолка! ❤️ Има! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 3 часа , Gerganafen каза: Друг култов и любим сериал! Искам римейк и на него! Лудата Роксана - топ фаворитка и идолка! ❤️ Още не съм гледал втория сезон на Братята и сестрите, разбрах за него от една страница Фейсбук ме издаде, която го превежда и качва. Видях, че повечето актьори почти не са мръднали, тия са с по-пластмасови лица и от нашите чалгарки. Сигурно и те не си знаят бройката лягания под ножа, за да нямат грам промяна след толкова години. И аз много харесвах Роксана! Топ! Скоро се бях сетила за сериала. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 минути, Stela каза: И аз много харесвах Роксана! Топ! Скоро се бях сетила за сериала. 😁 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 13 минути, asylum каза: Какъв поглед вади само... 😂😂😍 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 4 часа , Gerganafen каза: Друг култов и любим сериал! Искам римейк и на него! Лудата Роксана - топ фаворитка и идолка! ❤️ Още не съм гледал втория сезон на Братята и сестрите, разбрах за него от една страница Фейсбук ме издаде, която го превежда и качва. Видях, че повечето актьори почти не са мръднали, тия са с по-пластмасови лица и от нашите чалгарки. Сигурно и те не си знаят бройката лягания под ножа, за да нямат грам промяна след толкова години. О, Роксана беше култова! Върховна! Ха ха ха, много ми беше любим сериала като малък! Излъчвали ли са го скоро? Тук видях, че Fast е дал някакъв клип от финала когато съвсем беше изтрещяла Роксана. Кога е имал римейк този сериал? Излъчвали ли са го по наша телевизия? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Рокса може да е луда, но беше яка мадама и доооста секси. 😍 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 А някой помни ли сериалът "Отмъщението" по БТВ пак с една актриса с огнена коса? Елена умира и духът й влиза в тялото на Валентина. Сещате ли се? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 15 минути, Stela каза: Рокса може да е луда, но беше яка мадама и доооста секси. 😍 Румънка, малко мязаше на Таня Боева с джука, хъхъ преди 21 минути, DevilWish каза: О, Роксана беше култова! Върховна! Ха ха ха, много ми беше любим сериала като малък! Излъчвали ли са го скоро? Тук видях, че Fast е дал някакъв клип от финала когато съвсем беше изтрещяла Роксана. Кога е имал римейк този сериал? Излъчвали ли са го по наша телевизия? Бразилска версия имаше преди около 15 години със също толкоз култова Рокса! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 преди 56 минути, DevilWish каза: А някой помни ли сериалът "Отмъщението" по БТВ пак с една актриса с огнена коса? Елена умира и духът й влиза в тялото на Валентина. Сещате ли се? https://www.imdb.com/title/tt0344744/?ref_=nm_flmg_act_24 Ммм, Габриела Спаник ми беше любимка по това време ❤️ А сега се чудя кой беше един сериал дето гледах като бях в гимназията демек преди 20+ години. Ма не помня нито кой участваше, нито сюжета нито нищо. Някой да предложи заглавия, пък аз ще се сетя? Може би се Джовиста или нещо подобно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Намерих го. Почти съм нацелил името, Джовисна се казвал, на главната героиня Актрисата още е мацка да дрънка, нищо че е на към 50 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 1 час , DevilWish каза: О, Роксана беше култова! Върховна! Ха ха ха, много ми беше любим сериала като малък! Излъчвали ли са го скоро? Тук видях, че Fast е дал някакъв клип от финала когато съвсем беше изтрещяла Роксана. Кога е имал римейк този сериал? Излъчвали ли са го по наша телевизия? Май не са го излъчвали скоро, поне аз не знам. Иначе от главните любимка ми беше Химена - русата, топ мадама! ❤️ Иначе най-главна беше Лаура, дето се гаджоса с богатия брат на Химена. Тя имаше най-много конфликти с Роксана, която също се бореше за въпросния богаташ. Офелия беше диагностицирана със СПИН, и за мое учудване НЕ се оказа, че резултатите са сгрешени, което би било типично за сапунка. Найели беше бедната. преди 1 час , DevilWish каза: А някой помни ли сериалът "Отмъщението" по БТВ пак с една актриса с огнена коса? Елена умира и духът й влиза в тялото на Валентина. Сещате ли се? Също култов! Помня, че като четох сюжета си помислих "Каква е тая глупост", дразнех се, че ще ми замести "Приятелки и съпернички", но в крайна сметка ми хареса доста. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 преди 41 минути, Gerganafen каза: Май не са го излъчвали скоро, поне аз не знам. Иначе от главните любимка ми беше Химена - русата, топ мадама! ❤️ Иначе най-главна беше Лаура, дето се гаджоса с богатия брат на Химена. Тя имаше най-много конфликти с Роксана, която също се бореше за въпросния богаташ. Офелия беше диагностицирана със СПИН, и за мое учудване НЕ се оказа, че резултатите са сгрешени, което би било типично за сапунка. Найели беше бедната. Също култов! Помня, че като четох сюжета си помислих "Каква е тая глупост", дразнех се, че ще ми замести "Приятелки и съпернички", но в крайна сметка ми хареса доста. Тая не се ли гаджоса първо с Бащата преди да стигне до въпросния брат? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 7 минути, Lelqtian каза: Тая не се ли гаджоса първо с Бащата преди да стигне до въпросния брат? Да, точно така. Не помня дали не беше убила съпругата на дъртия, май да. После уби годеницата на младия - Алехандра, за да се събере с него, но той пък се влюби в Лаура. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари