Ergeni Публикувано на Февруари 2 Report Share Публикувано на Февруари 2 Горещ стол 2022 се завръща. В продължение на 10 дни ще номинирате 5 любими форумни личности, които искате да изпържите на горещия стол. Избирайте най-енигматичните и потайни форумци, чиито "кирливи" ризи искате да изперете. Рано или късно всеки ще мине под електрическия стол, а на него пари! Всяка номинация получава съответно 5,4,3,2,1 точка. Тримата форумци с най-малко гласове, последователно ще седнат на горещия стол. На него ще се задават въпроси от всякакво естество. Въпросите също ще бъдат гласувани. Тези с най-много реакции ще бъдат зададени. Как да номинирате? Задължително със споменаване @. 5 точки - @Blueberry 4 точки - @Starboy 3 точки - @asylum 2 точки - @FikLena 1 точка - @Lelqtian Можете да пишете и въпроси. По един въпрос на пост. Идеята е съответният пост да трупа реакции. Най-популярните 30 въпроса ще бъдат разпределени и зададени на тримата, седнали на горещия стол. Всеки минал през горещия стол получава участие в група Респект. Ако е модератор или администратор - получава ... ъъъ.. нищо Ако някой от тримата откаже да отговори - получава едноседмичен бан! Правилото не важи за модератори и администратор, ако им се наложи да седнат на горещия стол! На тях ще им се отнемат правата за модериране завинаги 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Харесва ми идеята! Време беше! Аз съм се "Пържил" на това! Ами.... ако не ми се разсърдят ще избера най-любимите си форумци? МоЗе ли? Така..... 5 точки - @Brian 4 точки - @THE IIconic 3 точки - @Stela 2 точки - @Lelqtian 1 точки - @asylum Исках да гласувам още за @Blueberry и @FikLena защото много ги харесвам, но знам, че и тях ще изпържим! 2 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Току що, DevilWish каза: Харесва ми идеята! Време беше! Аз съм се "Пържил" на това! Ами.... ако не ми се разсърдят ще избера най-любимите си форумци? МоЗе ли? Така..... 5 точки - @Brian 4 точки - @THE IIconic 3 точки - @Stela 2 точки - @Lelqtian 1 точки - @asylum Исках да гласувам още за @Blueberry и @FikLena защото много ги харесвам, но знам, че и тях ще изпържим! Абе добре, че не си 😅 5 точки - @meleto 4 точки - @WindWalkerMonk 3 точки - @asylum 2 точки - @Lelqtian 1 точка - @Gerganafen 1 1 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 преди 9 минути, DevilWish каза: Харесва ми идеята! Време беше! Аз съм се "Пържил" на това! Ами.... ако не ми се разсърдят ще избера най-любимите си форумци? МоЗе ли? Така..... 5 точки - @Brian 4 точки - @THE IIconic 3 точки - @Stela 2 точки - @Lelqtian 1 точки - @asylum Исках да гласувам още за @Blueberry и @FikLena защото много ги харесвам, но знам, че и тях ще изпържим! Преди беше със записване, сега е насила! преди 7 минути, Blueberry каза: Абе добре, че не си 😅 5 точки - @meleto 4 точки - @WindWalkerMonk 3 точки - @asylum 2 точки - @Lelqtian 1 точка - @Gerganafen Ауч 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Blueberry - 5 точки @pechenko - 4 точки @Starboy - 3 точки @FikLena - 2 точки @THE IIconic - 1 точка 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Blueberry @Starboy @asylum @Lelqtian @WindWalkerMonk Не ме псувайте много! 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Номинирам само момчето @asylum и @DevilWish защото е добър Другите не ви познавам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Willy - 5 точки @asylum - 4 точки @Lelqtian - 3 точки @meleto - 2 точки @Danger. - 1 точка 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ооо искаммм, браво много яка идея! @Stela - 5 точки @Blueberry - 4 точки @penakavalli - 3 точки @Starboy - 2 точки @Lelqtian - 1 точка 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 @Gerganafen@pechenko @meleto@asylum @WindWalkerMonk @Ciaga Блокира ми нещо, че и не мога да ги наредя. Станаха 6 🤣🤣🤣 4 2 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 @pechenko @Blueberry @Danger. @Starboy @Willy 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Който не е посочил 5+ души, не му се брои гласа. От пет нататък все едно не ги броим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 7 часа , meleto каза: Който не е посочил 5+ души, не му се брои гласа. От пет нататък все едно не ги броим. Чакай, ве, ти ко написа, луд, аз се обърках. Писал съм 6 човека, ако може махнете Ilconic, щото не мога да си редактирам мнението. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 3 минути, Ciaga каза: Чакай, ве, ти ко написа, луд, аз се обърках. Писал съм 6 човека, ако може махнете Ilconic, щото не мога да си редактирам мнението. А не първият е с предимство 😅 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 преди 1 час, Ciaga каза: Чакай, ве, ти ко написа, луд, аз се обърках. Писал съм 6 човека, ако може махнете Ilconic, щото не мога да си редактирам мнението. <5 >5 =5 Ако и с картинки не става? Да пробвам с емотикони 👨🦰 - НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰-ВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰-ВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰 ... - НЕ СЕ ЗАЧИТАТ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 2 минути, meleto каза: <5 >5 =5 Ако и с картинки не става? Да пробвам с емотикони 👨🦰 - НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰- НАВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰-ВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰-ВАЛИДЕН 👨🦰👨🦰👨🦰👨🦰 ... - НЕ СЕ ЗАЧИТАТ Хуу, ай ши го напиша пак и ши променя нещата малко: @Brian - 5 точки @FolkEmpire - 4 точки @Stela - 3 точки @asylum - 2 точки @Blueberry - 1 точка Сига окей ли ье? 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Това ли е ? 7 дни остават, драги, не се свенете, а ми тук се поспрете и за пържене заговорете. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Умишлено не ги номинирах, но може би искат да изкажат своите номинации @Starboy@-A. @xroflx9 @adorable@FikLena 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Цитат Тримата форумци с най-малко гласове, с най малко или най много ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Аз ще се пържа то се вижда пу с 10 точки съм 😁 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 47 минути, Blueberry каза: Умишлено не ги номинирах, но може би искат да изкажат своите номинации @Starboy@-A. @xroflx9 @adorable@FikLena Всички знаем че си мръсница и палавница затова номинирам 1 @meleto 2. @Starboy 3. @Gerganafen 4 @FikLena 5 @Willy 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час, FikLena каза: с най малко или най много ? Зависи как ще е най-изгодно Но ми харесва, че 1 човек все пак видя уловката 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 преди 44 минути, xroflx9 каза: Всички знаем че си мръсница и палавница затова номинирам 1 @meleto 2. @Starboy 3. @Gerganafen 4 @FikLena 5 @Willy Това точки ли са или булети? Тоест 5 точки на Уили ли даваш или 1 точка - щото е в края на списъка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 19 минути, meleto каза: Това точки ли са или булети? Тоест 5 точки на Уили ли даваш или 1 точка - щото е в края на списъка? Опа,май ти докладвах коментара без да искам.😂 На уили 1 точка. Първото място е за 5 точки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Току що, xroflx9 каза: Опа,май ти докладвах коментара без да искам.😂 На уили 1 точка. Първото място е за 5 точки Треперя Но беше важно да се уточни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари