Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 3 часа , meleto каза: Зависи как ще е най-изгодно Но ми харесва, че 1 човек все пак видя уловката И аз я видях, но реших, че е грешка 😂значи съм в безопасност 🤩 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 5. @Arwity 4. @GSA 3. @omline 2. @SG 1. @RumyanaFen Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 7 Author Report Share Публикувано Февруари 7 преди 9 часа , Blueberry каза: И аз я видях, но реших, че е грешка 😂значи съм в безопасност 🤩 Не си. Организаторът решава. Може накрая Топ 5 да се изпържат едновременно 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 34 минути, FikLena каза: 5. @Arwity 4. @GSA 3. @omline 2. @SG 1. @RumyanaFen Мали, това ако аз съм на стола край. Трябва да ме местите в темата 18+. На зайка аматьорските истории пасти да ядат. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 4 минути, GSA каза: Мали, това ако аз съм на стола край. Трябва да ме местите в темата 18+. На зайка аматьорските истории пасти да ядат. Скъпа, няма нужда да чакаме. Сега богинята като си замина, а регистрация та спомина сме гладни за истории. Сега ти е момента, не си изпускай шанса като в чалгата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 13 Author Report Share Публикувано Март 13 Кака @Blueberry твърди, че това са резултатите. Идеи как да протече задаването на въпроси? По един на тема? Няколко в тема? И най-важното трима ли да бъдат? Давайте идеи, обични, мои! Ето ги резултатите: Name Final result Blueberry 5 5 5 4 4 1 24 Starboy 4 3 4 2 2 4 19 asylum 3 1 3 4 2 2 15 meleto 5 2 3 5 15 pechenko 4 5 4 13 Lelqtian 1 2 2 2 3 1 11 Stela 3 5 3 11 Brian 5 5 10 Gerganafen 1 5 3 9 Willy 5 1 1 7 Fiklena 2 2 2 6 WindWalkerMonk 4 1 1 6 The Iiconic 4 1 5 Arwity 5 5 Danger. 1 3 4 FolkEmpire 4 4 GSA 4 4 penakavalli 3 3 omline 3 3 SG 2 2 RumyanaFen 1 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Кога започва? Имам адски много въпроси към всички. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 58 минути, Putin каза: Кога започва? Имам адски много въпроси към всички. Как е тръгнало на есен в сряда се готви! Добре дошъл 💋💋💋 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари