Fast Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 Споделете кои са любимите ви държави и градове и защо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Родолюбец съм, за мен България е най! Любимите ми градове са София, защото тук съм роден и отраснал и Пловдив в който малко поживях миналата година и сбъднах една моя мечта. Хасково също ми харесва и други градове, за които не искам да издавам. Но България е красива, с прекрасна природа и избирам да живея тук, макар, че съм имал възможност да живея в Португалия преди време, а също и на други места, но с това не съм правил компромис до сега! Любими - Англия (Лондон) Честно казано и като климат ми харесва Англия, не обичам горещо или твърде студено време. Знам, че е малко крайно, но обичам дъждът и като цяло ми харесва. Франция (Париж) - градът на любовта, може би.... романтичен съм по принцип и ако трябва да избирам къде да живея извън България, това би бил градът! Сигурен съм, че много хора ще споменат Италия, имам познати които живеят и работят и там, но аз никога не съм мислил за това. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Канада Австралия и Нова Зеландия Англия Нова Англия, Среден Атлантик и Западно крайбрежие в САЩ Повечето скандинавски държави Франция Испания Изпитвам чувства съм към: Германия Австрия Нидерландия Швейцария Кракът ми не би стъпил в: Русия Унгария Библейския пояс в САЩ Държави с действащи репресивни режими 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 На първо място ми е Турция. Най-често там ходя и я приемам много близо и в сърцето ми. Любимият ми град там е Истанбул и за мен това е най- красивият град в света. Харесвам също Измир и Чанаккале от тези, в които съм била. От курортите - Фетие, Кушадасъ, Айвалък, Олудениз. В цялата държава има страшно много история и интересни места. Ходила съм в Троя, Ксантос, Летоон, Каякьой - уникални са! Дори Одрин ми харесва и има страхотен дух като град. Много искам да посетя Мардин, Аланя, Мерсин, Адана и още куп места в Турция. Другата ми любима държава е Италия. Всичко ми харесва там. Хората, храната, архитектурата, забележителности, курорти... Много красива и приветлива е. Рим е прекрасен град и буквално на всяка крачка се чувстваш привлечен от нещо, било то сграда, кафене, забележителност. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Одрин мн ясно 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Разбира се, че моят Нови Сад👄. Локалпатриотизмът настрана - Будапеща - най-хубавата столица в Европа без какъвто и да е спор! Също така ме очарова и градът и островът Корфу в Гърция. Прага също е хубав град, но някак си по-сив и с по-извратен вайб. Това са ми любимите места, които съм посещал, а от държавите като политически ентитети са ми любим офкорс Србија, Россия, Джонгхуо, Филастин, Армения, Гърция, Иран... Много харесвам Италия също. Имам голямо желание да пътувам из Близкия Изток, много ме влече 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Русия ми е любимата държава, а градове - Санкт Петербург и Владивосток, там закусват, обядват и вечерят хайвер! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 като туристическа дестинация Истанбул - без спор ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 преди 35 минути, FikLena каза: като туристическа дестинация Истанбул - без спор ! Прекрасен във всяко едно отношение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Обичам Чехия, Португалия, Гибралтар, Словакия, Унгария, Австрия, Гърция, Швеция, Австралия и Нова Зеландия Като градове Будапеща, Висбю, Прага, Братислава, Лисабон, Атина, Мелбърн, един куп малки австрийски и чешки градове, общо взето обичам градове със замъци или стари части. Гибралтар е уникален микс от италианска архитектура, испанско и английско влияние, местните са супер смесени генетично и е интересно. В България най-много до сега са ми харесали Русе, Силистра и Тутракан заради Дунав и виенското влияние, а на морето Варна и курортите около нея, Синеморец и други. Изпитвам чувства към: Малта, части на Испания, Мароко и цяла Латинска Америка, най-вече Аржентина, Мексико, Венецуела и Колумбия. Бразилия също ми харесва с тяхнаха музика най-вече. Не ми допадат: Сърбия, Северна Македония, Русия, Нидерландия, Белгия, Румъния - техните градове изглеждат по-занемарени и от нашите и твърде много соц архитектура, Полша - мн ми е индустриална, големи части от Германия - градовете са били разрушавани през войните Държави с действащи репресивни режими Падам си по градове на реки или море и да имат някаква стара архитектура, не е нужно да е антична, обичам виенски стил. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари