GriskoBeats Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 Коментираме такива интервенции. Мнения? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Обезобразена и грозна! Хабене на пари... Не знам някой би ли изпитал каквото и да е привличане към такъв урод. Тя Сигорни се мисли за Барби хаха. 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Поне като се стреми да бъде Барби да смъкне килограми и да изглежда добре! Барбитата нямат такива отвратителни усти. Ужас! За такива хора няма ли огледала? Всеки човек трябва да държи на външността си и да се поддържа, а не да се старае външно да прави грозно впечатление! Не стига, че си грозна, ама се стараеш да станеш и по-грозна! Външния вид е много важен, а на тази е отблъскващ, смешен и потресаващ! Купи си Барби, виж как изглежда и направи нещо по въпроса с друг вид операции, мила! 😘 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Това са патологии и емоционални проблеми. На мен пък не ми пречат изобщо такива хора и не разбирам какво толкова има да се възмущаваме. Ако се чувства по-добре така, ако ще и като анус да си направи устата. Същото е като с транссексуалните хора. По-добре е да страда и да не харесва себе си ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Не мое се верва на никой вече | By Донкова Цвети | Facebook FB.WATCH Не мое се верва на никой вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 На 14:40 някой пръдна Излезе ми това видео и викам след ареста да чуя какви ги вършат haha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари