Blueberry Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 „Еуфория“ (на английски: Euphoria) е американски тийнейджърски сериал, драма на HBO. Сценарият е адаптация на едноименния израелски сериал. Сюжетът се върти около няколко гимназисти и изследва теми като секс, наркотици, приятелство и любов. Сериалът започва да се излъчва през юни 2019 г. Премиерата на втория сезон е на 9 януари 2022 г. Сериалът официално е подновен за трети сезон. Линк (нужен е HBO GO абонамент): https://hbogo.bg/serial/euforiya/sezon-1 Герои: Ру (изиграна от Зендая) Джулс (изиграна от Хънтър Шафър) Кат (изиграна от Барби Ферейра) Нейт (изигран от Джейкъб Елорди) Мади (изиграна от Алекса Деми) Каси (изиграна от Сидни Суийни) Фез (изигран от Ангъс Клауд) Кал (изигран от Ерик Дейн) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Започвам с темата това, че ако има още един епизод за Ру, ще спра да го гледам сериала Зендая е отвратителна в тая роля, чак не мога да повярвам, че тя я играе. Много е убедителна 😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не бях го и чувал даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Чух, че това е сериалът, в който нищо не се случва, ала мнозина гледат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, meleto каза: Чух, че това е сериалът, в който нищо не се случва, ала мнозина гледат. Случва се - трескат се яко, с бащи, синове, братя, мъже, жени, транссексуални 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Откъм действие - първи сезон бие отвсякъде втори, имаше повече заплетени сюжети, повече секс и тогава беше интересно, защото се запознавахме с героите и те се разгръщаха все повече, като всеки епизод специфично ни даваше някаква персонална информация за някой. Във втори пък заснемането, саундтрака, чисто откъм арт гледна точка е съвършен и това го обожавам. Откъм история – понякога имам усещането, че проследяваме случващото се от главата на Ру, а тя е аутсайдерка и не се социализира, така че действието е оскъдно. Но пък буквално всяка сцена става тотален хит меме във всички социални мрежи, просто младото поколение са абсолютно луди по сериала, вече е подновен и за 3-ти сезон.. да видим какво ще измислят. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не давайте много спойлери,че се каня да го почвам от 2 седмици вече. С нетърпение очаквам теми и за Sex education,Behind her eyes и The end of the fucking world. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 преди 22 минути, Starboy каза: Откъм действие - първи сезон бие отвсякъде втори, имаше повече заплетени сюжети, повече секс и тогава беше интересно, защото се запознавахме с героите и те се разгръщаха все повече, като всеки епизод специфично ни даваше някаква персонална информация за някой. Във втори пък заснемането, саундтрака, чисто откъм арт гледна точка е съвършен и това го обожавам. Откъм история – понякога имам усещането, че проследяваме случващото се от главата на Ру, а тя е аутсайдерка и не се социализира, така че действието е оскъдно. Но пък буквално всяка сцена става тотален хит меме във всички социални мрежи, просто младото поколение са абсолютно луди по сериала, вече е подновен и за 3-ти сезон.. да видим какво ще измислят. На мен втори сезон ми хареса повече (знаеш защо ), но ми липсва отсъствието на кралицата Кат! преди 13 минути, xroflx9 каза: Не давайте много спойлери,че се каня да го почвам от 2 седмици вече. С нетърпение очаквам теми и за Sex education,Behind her eyes и The end of the fucking world. Гледай го, един сезон е 10 епизода, така че бързо ще наваксаш. А за тези сериали можеш да направиш теми, аз не съм ги гледала и няма да съм полезна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 1 час, Blueberry каза: На мен втори сезон ми хареса повече (знаеш защо ), но ми липсва отсъствието на кралицата Кат! Гледай го, един сезон е 10 епизода, така че бързо ще наваксаш. А за тези сериали можеш да направиш теми, аз не съм ги гледала и няма да съм полезна Щом дори ти не ги знаеш значи шанса някой друг да ги е гледал е минимален. А и ме мързи да качвам снимки на главните герои.🥲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 преди 20 минути, xroflx9 каза: Щом дори ти не ги знаеш значи шанса някой друг да ги е гледал е минимален. А и ме мързи да качвам снимки на главните герои.🥲 Не е изискване, аз чаках нещо и нямаше какво да правя, затова се занимавах Освен това в Sex Education актьорите са много грозни, така че е и по-добре да не ги качваш. По темата за Еуфория: аз изглежда гледам различен сериал от хората в Туитър, защото харесвам точно героите, които те мразят и им мразя тъпите любимци ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари