Blueberry Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 The Tinder Swindler (Измамникът от Тиндър) е филм, разказващ за реалните събития от 2019 година, в който мъж, представящ се за наследник на голяма диамантена компания успешно успява да заблуди десетки жени от всички краища на Европа, че е влюбен в тях и го примамва да му преведат милиони долари, за да поддържа луксозния си начин на живот и да мами още жени. Главните героини Сесили (Норвегия), Пернила (Швеция) и Айлийн (Холандия) разказват за интимните си истории с Шимон Хают, представил се пред тях като Симон Левиев и за това как умело ги е заблуждавал в продължение на месеци. Любопитен факт е, че в началото на филма Симон лети до София, казвайки, че има бизнес среща, но ако проследите събитията на филма, ще забележите, че той ходи на места, на които се среща с дадени жени. С други думи, една от измамените вероятно е българка или поне се е намирала на територията на България. Трейлър: Измамникът: Линк (нужен е абонамент за Нетфликс): https://www.netflix.com/title/81254340 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Кют е филма, но абсолютно чак за 2 часа времетраене не е. Сюжета го виждам как се побира в Инстаграм описание перфектно, но пък нека се даде гласност, че явно има доста простакеси в Тиндър. 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 преди 17 минути, Starboy каза: Кют е филма, но абсолютно чак за 2 часа времетраене не е. Сюжета го виждам как се побира в Инстаграм описание перфектно, но пък нека се даде гласност, че явно има доста простакеси в Тиндър. Е тъкмо почна да става скучен и кралицата разби всички Екстра си беше. Тиндър наскоро излязоха с изявление, че банват Симон, но според мен може да си намери начини да си продължи схемите особено в Израел... колкото и гласност да има, все ще има балами. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ама и те бяха бая тъпи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Когато мъж реши да направи подарък, даде пари или демострира положение пред жена за да тя да му обърне внимание, той го прави доброволно с ясното съзнание за какво си дава парите и няма никакви очаквания да ги получи обратно. Има жени, които търсят точно такъв тип мъже и не зависимо как бихте определили поведението им едно е факт, а именно те не крадът нищо от никого. И коментарите, които чета в интернет, че едва ли не можем да оправдаем Саймън, защото имало определена група жени, които правят същото са нелепи, защото господинът е взел пари от тези момичета с измама. Те не са искали да му подаряват нищо, а са били подведени да мислят, че дават заем на приятел/гадже. Вероятно има негови жертви, които ще трябва да изплащат заеми цял живот, а тяхните пари Саймън е прахосвал за една вечер. Това е гнусно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 10 часа , fearless` каза: Когато мъж реши да направи подарък, даде пари или демострира положение пред жена за да тя да му обърне внимание, той го прави доброволно с ясното съзнание за какво си дава парите и няма никакви очаквания да ги получи обратно. Има жени, които търсят точно такъв тип мъже и не зависимо как бихте определили поведението им едно е факт, а именно те не крадът нищо от никого. И коментарите, които чета в интернет, че едва ли не можем да оправдаем Саймън, защото имало определена група жени, които правят същото са нелепи, защото господинът е взел пари от тези момичета с измама. Те не са искали да му подаряват нищо, а са били подведени да мислят, че дават заем на приятел/гадже. Вероятно има негови жертви, които ще трябва да изплащат заеми цял живот, а тяхните пари Саймън е прахосвал за една вечер. Това е гнусно. Ми задръстени са, аз ако бех щех да изтегля още 10 бона и да го пречукам. Даже не, тва ще е милост. Да платя да го скопят. Така и така ме е набутал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: Ми задръстени са, аз ако бех щех да изтегля още 10 бона и да го пречукам. Даже не, тва ще е милост. Да платя да го скопят. Така и така ме е набутал. Във филма е много добре обяснено защо те са му вярвали и как са склонили да му дават заеми, но признавам, че и на мен ми е леко странно как момичето с 9 заема не се е спряло след първия или втория, но наивноста или дори глупоста и не оправдават Саймън. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Author Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час , fearless` каза: Във филма е много добре обяснено защо те са му вярвали и как са склонили да му дават заеми, но признавам, че и на мен ми е леко странно как момичето с 9 заема не се е спряло след първия или втория, но наивноста или дори глупоста и не оправдават Саймън. Той в началото ѝ върна парите, дори мисля, че ѝ преведе повече. Нормално да продължи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари