Gerganafen Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Определено пее момчето, добре му се е получило, въпреки клиширания текст! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 На мен доста ми допадна - качествен проект, доказващ, че с минимални средства може да се направи нещо ефектно и въздействащо. Пайнерските мъже да се учат. Още от дуета с Цветина ми направи впечатление, че пее: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В интерес на истината колкото и да ми е антипатичен и гнусен като личност мога да кажа, че този път му се е получило. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Музика : Благовест Василев , RED BRODIE Окей, даа .. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Текст : RED BRODIE 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 тоя па и той къв ли не беше... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Съсипа хубавия гръцки оригинал + на Аца Лукас версията....по-добри от тях няма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Определено може да пее но тази не е за него. По добре да беше пуснал авторка песен от колкото този кавър... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Айде сега гръцките автори да се активизират и да докладват Писали са за автори тоя Благовест дето прави на Амет новите цигании и някви рапъри. Пее там нещо момчето, но не е кой знае какво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.