Blueberry Публикувано на Февруари 18 Report Share Публикувано на Февруари 18 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 И на мен ми е жал, че я чух тази песен! Няма да я пусна пак! Съжалявам, Сабя! 2 1 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Поредния мангал с отвратителни вокали .... Брех кво нещо едно време мангалите нямаха пари сега обратното и се надпреварват кой да пее първи 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Дали не е братът на Меди това? Иначе песента е тъпа. Псевдонимът също. Саби, какви саби, какви мечове По-ромско не можаха ли да намерят. Иначе глас и визия има, но с подобни предъвквани песни... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Супер слаб идва лейбъла на Меди засега... но пък и силни песни по това време рядко се пускат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 преди 16 часа , meleto каза: Дали не е братът на Меди това? Иначе песента е тъпа. Псевдонимът също. Саби, какви саби, какви мечове По-ромско не можаха ли да намерят. Иначе глас и визия има, но с подобни предъвквани песни... Брат му е, да. Казва се Сабатин, явно не са искали да е с цялото име. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 17 часа , FolkEmpire каза: Поредния мангал с отвратителни вокали .... Брех кво нещо едно време мангалите нямаха пари сега обратното и се надпреварват кой да пее първи само че за разлика от МЕди изобщо не му личи 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Тук все едно съм си пуснал песен на Меди. Много са ми еднакви и знам че са братя но и вокално да са толкова еднакви малко ме съмнява. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Не знаех, че са братя и щях да го наредя, че имитира Меди. Доста сходни гласове имат. Песента не е лоша, но текста е изтъркан и слушан до болка. Наранявам, мачкам, чупя сърца наред... нищо ново, не знам как не им писна да пеят едно и също. Иначе момчето има талат. Пожелавам му успех. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 За мен трябваше да си наблегне на друг стил. Тук гласът му звучи по-различно от този на Меди: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Т'ва майтап ли е, бе? К'ва е тая диария, бе? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 От 18.02.2022 г. от 18:27, Blueberry каза: Това е братът на Меди и първата му песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 поредния мангал 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Слабо парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.