DevilWish Публикувано на Февруари 24 Report Share Публикувано на Февруари 24 Lyrics: Tsvetina / Текст: Цветина Music: Tsvetina / Музика: Цветина Arrangement: Galin Marinov / Аранжимент: Галин Маринов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Доста странна ми идва тази песен, самият текст е хубав, но не мога да я възприема. Клипът до някъде е хубав, ако не са фасоните на Цветина! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 12 минути, DevilWish каза: Доста странна ми идва тази песен, самият текст е хубав, но не мога да я възприема. Клипът до някъде е хубав, ако не са фасоните на Цветина! Котича е професионалист, имам честта да го познавам лично от почти 3 години и смея да твърдя, че това е един от най-добрите режисьори на видеоклипове у нас. Песента не е мойто. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Песента им е доста страдна чух я и неми хареса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Музиката и текстът са хубави, но сякаш изпяването не е моето, за да ме грабне. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Изпяването дразни на макс. Слаб аранжимент и много яко наблъскан текст. Можело е да се получи нещо стойностно, но за съжаление, не е изпипано както трябва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Кресливия гълъб пак направила няква тъпотия, анадолски звуци, барабаните и пианото само стават и гаден запис на гласа й, все едно са я записвали под леглото "Боли", може би й беше единственото попадения след първата й балада. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.