asylum Публикувано на Февруари 26 Report Share Публикувано на Февруари 26 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не ме кефи! На Мая "Баклава" е един път! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Откровено педофилския текст ми идва в повече. Язък за иначе биващата песен и гениална идея за възпяването на мусаката. преди 1 час , DevilWish каза: Не ме кефи! На Мая "Баклава" е един път! Баклавата си е баклава, мусаката си е мусака. Даже могат да са и вегански да ги нагласиш. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 преди 36 минути, Lelqtian каза: Откровено педофилския текст ми идва в повече. Язък за иначе биващата песен и гениална идея за възпяването на мусаката. Баклавата си е баклава, мусаката си е мусака. Даже могат да са и вегански да ги нагласиш. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Точно когато си помислиш, че нищо вече не може да те изненада, се появява чалга за мусаката. Евала! преди 1 час , Lelqtian каза: Откровено педофилския текст ми идва в повече. Язък за иначе биващата песен и гениална идея за възпяването на мусаката. Баклавата си е баклава, мусаката си е мусака. Даже могат да са и вегански да ги нагласиш. Може и момичето да е на 19 и половина, а Синан да я чака да стане пълнолетна по Хамерикански - на 21 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 На тоя прост мангасар му дайте една мусака със с*ерма в нея и да спре да твари обществото с гадната си музика! Касъмови да се насочат към Столипиново вече наистина, че ми писна от нещастници! Вземете направете цялата циганска махала изпълнители и напълнете клубовете с още повече селяния и салфетки, музиката не е ебавка! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това ще гърми по ромските сватби 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Текста е Въх майко Ужассс... - Муска, Деца, Да му стане жена. Не ми хареса песента му. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нещо се е объркал, много я е чакал... 1 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това цигле с това Л-ъ, много досадно чаве. "МиЛяяя" Дееба мангала ти дееба ЛЯжаааа От 26.02.2022 г. от 15:25, Gerganafen каза: Точно когато си помислиш, че нищо вече не може да те изненада, се появява чалга за мусаката. Евала! Може и момичето да е на 19 и половина, а Синан да я чака да стане пълнолетна по Хамерикански - на 21 Те мангасарите стават педофили редовно ама никой не ги брои от закона, там се женят на по 10 години с 20 годишен срещу подкуп към родителите на булката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.