SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 10 часа , Lelqtian каза: И Лунчето беше добре, макар и в шоуто да я пренебрегваха заради имиджа й. И все пак Софка си е ненадмината в това отношение, дори и самата Кралица я признава. Възмутен съм, че още не са имитирали имена като Глория, Ивана, Десислава, Клеа, Мая Нури и Ваня Великова. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 2021 топ 10 най-гледани поп-фолк видеоклипове, след 3 месеца в новата година. 1. Емилия, Флорин Салам и Кости - Турболенция - 41,347,000 2. Галена и Азис - А+Г=ВНЛ - 26,033,000 3. Галена - Ти не си за мен - 17,984,000 4. Галена и Меди - Скандал - 17,482,000 5. Малката и Александър Робов - Аномалия - 15,247,000 6. Лидия ft. Константин - Грешници - 14,972,000 7. Азис - Точно в 3 - 13,865,000 8. Теди Александрова и Илиян - Автомата - 13,605,000 9. Галена - Къде беше ти - 11,908,000 10. Галена и Криско - Тръпката - 11,218,000 Топ 10 вкл. аудио клипове, както и клипове над 100к. от други канали: 1. Турболенция - 43,968,000 2. А+Г=ВНЛ - 29,350,000 3. Къде беше ти - 22,471,000 4. Ти не си за мен - 20,163,000 5. Скандал - 17,958,000 6. Аномалия - 17,626,000 7. Грешници - 16,264,000 8. Автомата - 15,710,000 9. Точно в 3 - 13,865,000 10. Един на милион - 12,800,000 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час , SG каза: И Лунчето беше добре, макар и в шоуто да я пренебрегваха заради имиджа й. И все пак Софка си е ненадмината в това отношение, дори и самата Кралица я признава. Възмутен съм, че още не са имитирали имена като Глория, Ивана, Десислава, Клеа, Мая Нури и Ваня Великова. Глория е невъзможна за имитация. Не знам кой би успял да докара тези чупки, муцуни, физиономии.. Трудна работа. 😄 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 47 минути, Willy каза: 2021 топ 10 най-гледани поп-фолк видеоклипове, след 3 месеца в новата година. 1. Емилия, Флорин Салам и Кости - Турболенция - 41,347,000 2. Галена и Азис - А+Г=ВНЛ - 26,033,000 3. Галена - Ти не си за мен - 17,984,000 4. Галена и Меди - Скандал - 17,482,000 5. Малката и Александър Робов - Аномалия - 15,247,000 6. Лидия ft. Константин - Грешници - 14,972,000 7. Азис - Точно в 3 - 13,865,000 8. Теди Александрова и Илиян - Автомата - 13,605,000 9. Галена - Къде беше ти - 11,908,000 10. Галена и Криско - Тръпката - 11,218,000 Топ 10 вкл. аудио клипове, както и клипове над 100к. от други канали: 1. Турболенция - 43,968,000 2. А+Г=ВНЛ - 29,350,000 3. Къде беше ти - 22,471,000 4. Ти не си за мен - 20,163,000 5. Скандал - 17,958,000 6. Аномалия - 17,626,000 7. Грешници - 16,264,000 8. Автомата - 15,710,000 9. Точно в 3 - 13,865,000 10. Един на милион - 12,800,000 В първата класация 5 от 10 клипа с Галена. А Преслава я няма... Браво за "Един на милион". Почти 13 милиона си е успех. "Ти не си за мен" мачкааа. 😍 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , SG каза: И Лунчето беше добре, макар и в шоуто да я пренебрегваха заради имиджа й. И все пак Софка си е ненадмината в това отношение, дори и самата Кралица я признава. Възмутен съм, че още не са имитирали имена като Глория, Ивана, Десислава, Клеа, Мая Нури и Ваня Великова. Деси Слава и Глория ги има в дует с Азис на бутона, със сигурност ще се падне поне едната двойка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 42 минути, Stela каза: В първата класация 5 от 10 клипа с Галена. А Преслава я няма... Браво за "Един на милион". Почти 13 милиона си е успех. "Ти не си за мен" мачкааа. 😍 В твоето легло е на 13-то място. Рана и Вендета също може да я минат скоро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 55 минути, Stela каза: Глория е невъзможна за имитация. Не знам кой би успял да докара тези чупки, муцуни, физиономии.. Трудна работа. 😄 На Гло половината й фен база беше усвоила това поведение навремето. Явно не е чак толкова трудно. преди 47 минути, BobiTo каза: Деси Слава и Глория ги има в дует с Азис на бутона, със сигурност ще се падне поне едната двойка. Деси съм я виждал и самостоятелно. За жалост не мисля, че ако се падне тя ще е с някоя от романтичните песни тип Две сърца, Бели нощи, Птица-скитница, Мила моя и т.н. а по-скоро Мъжете всичко искат или нещо друго като за сеира. Същото ще е и ако е двоен образ с Азис- няма да е Жадувам, а ще е Казваш, че ме обичаш с леопардовите дрехи и ковренските визии, за да стане пак подигравката с чалгата. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 В Капките всеки сам си избира какво да пее,това с мятането на салфетките и тн,с което се осмива чалгата си е режисьорско решение очевидно. Между другото май вече всички топ имена в чалгата са били имитирани там. Само Галена-не. Поредното доказателство,че е най-слабия лидер в чалгата евър. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Като чета текста, ми прилошава... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 11 минути, xroflx9 каза: В Капките всеки сам си избира какво да пее,това с мятането на салфетките и тн,с което се осмива чалгата си е режисьорско решение очевидно. Между другото май вече всички топ имена в чалгата са били имитирани там. Само Галена-не. Поредното доказателство,че е най-слабия лидер в чалгата евър. Кой знае колко пъти е отказала да участва. Гледам че въртят едни и същи образи, а от българските само близки на продуцентите или тези които имат договори с телевизията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 минута, lucellent каза: Като чета текста, ми прилошава... Поне да не е поредната мазнотия. С Оцко може да направи нещо като Токсичен или На всички като тебе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Какво творение на изкуството, а била класна певица и текстовете й били важни ... За мъж не плача грам, мъже милиарди знам! В сълзи платих предсрочно, или ще ме цениш, или ще си ми бивш, след 5 секунди точно! Аз ще те подлудя и ще те нараня, ти си го заслужаваш! За лудницата си, за болницата си, с други да ме сравняваш. Първи куплет: Влизам в тоя beat, да! Сърцето ми на feat, да! Да съм разбита, и днес какво изпита? И казвам ‘Лека’, а ми е тежко, т’ва к’ва любов е? Не е човешко! Влизам в тоя beat, да! Сърцето ми на feat, да! Лош го играеш! Давай, но да знаеш: Лошите в ада, а пък добрите, на бившите отиват в сълзите! Втори куплет: Нещата ти — бензин, колата ти — пирон. Сърце те сви ли? Бъзикам се бе, Уили! На теб ти стига - мен да изгубиш. Успех в по-добра да се влюбиш. Влизам в тоя beat, да! Сърцето ми на feat, да! Ся’ то говори, а ти ще слушаш! Оу, да! За теб от болка и да изгарям, ще стискам зъби и ще повтарям: Давай, давай, давай, давай още! Давай, давай — дразни ме още! Давай, давай, давай, давай още, дразни ме още! Т’ва мойта нощ е! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 12 минути, lucellent каза: Като чета текста, ми прилошава... Тая жена съвсем е превъртяла играта. Нито “Тоскичен”; нито там другите, които пусна, са и на нивото и претенциите. Но какво да се очаква от въргаляща се по пода на участия, “дама”. Яд ме е за нея много… 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 12 минути, Willy каза: Кой знае колко пъти е отказала да участва. Гледам че въртят едни и същи образи, а от българските само близки на продуцентите или тези които имат договори с телевизията. Не е вярно,че от българските се имитират такива,които са близки с продуцентите. Ето един пияндурник от естрадата са имитирали,отделно Трифонов също докато беше скаран с Халваджиян. Просто в образа й няма нищо специфично,а песните й не са познати извън чалга таргета. Евала на Деса,освен че рециклира басейнчето от Започваме на чисто,за втори път в клипа й че има кадри от Bitch better have my money на Рири. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 18 минути, Willy каза: Кой знае колко пъти е отказала да участва. Гледам че въртят едни и същи образи, а от българските само близки на продуцентите или тези които имат договори с телевизията. За предни сезони кой знае нали колко им е отказвала, но в момента е лице на конкуренцията, и вероятно има клауза в договора за Галсът забраняваща участието и в предавания на НоваТВ. Наште телевизии обичат да си връзват водещите лица с такива договори. преди 3 часа , SG каза: И Лунчето беше добре, макар и в шоуто да я пренебрегваха заради имиджа й. И все пак Софка си е ненадмината в това отношение, дори и самата Кралица я признава. Възмутен съм, че още не са имитирали имена като Глория, Ивана, Десислава, Клеа, Мая Нури и Ваня Великова. Пепел ти на клавиатурата, като гледам досегашните изпълнения тия нито могат, нито заслужават. Може да ги поканят да журират, със сигурност ще са по-интересни от настоящата пародия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Едвам дочака Емилия и Денис да слязат от първо място в Тренда и веднага го обяви... кралицата ми.❤️ И е избрала чудесна дата, тъй като на следващия ден ще може спокойно да си купи към 1.5М от Индия, Сингапур, Етиопия, Мадагаскар и т.н. и да разбие всички рекорди, а като я обвинят в измама ще се оправдае с Деня на лъжата.❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 12 минути, Lelqtian каза: За предни сезони кой знае нали колко им е отказвала, но в момента е лице на конкуренцията, и вероятно има клауза в договора за Галсът забраняваща участието и в предавания на НоваТВ. Наште телевизии обичат да си връзват водещите лица с такива договори. На концертите на Пайнер, докато ги имаше нали, важеше за изпълнител който винаги се стараеше да има перформънс, така че едва ли не е била канена. Това все едно да кажем, че не е получавала през годините и покани за предавания като брадъра. Най-малко 2007/8 около скандала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , BobiTo каза: Деси Слава и Глория ги има в дует с Азис на бутона, със сигурност ще се падне поне едната двойка. Дано. Би било интересно да ги видим. Ама ако си изберат да имитарат Азис и пак ще им се размине. Трябва да се имитират и двамата в дуета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час , xroflx9 каза: В Капките всеки сам си избира какво да пее,това с мятането на салфетките и тн,с което се осмива чалгата си е режисьорско решение очевидно. Между другото май вече всички топ имена в чалгата са били имитирани там. Само Галена-не. Поредното доказателство,че е най-слабия лидер в чалгата евър. Не е вярно това. Кои са тези всички? Преслава и Азис... Зависи какво разбираш под топ имена. Повечето чалга образи са на по-старите имена и предимно се падат такива, на които да направят пародия. Падат се Луна, Милко, Софка и компания. Не се сещам сега за всички, които са се падали, но със сигурност не са само лидери, нито пък причината да не се пада Галена е, че е слаб лидер. Като гледам общо от всички жанрове, също и от световната сцена какви се падат и не всички от тях са лидери или са били такива. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 1 час, xroflx9 каза: Не е вярно,че от българските се имитират такива,които са близки с продуцентите. Ето един пияндурник от естрадата са имитирали,отделно Трифонов също докато беше скаран с Халваджиян. Просто в образа й няма нищо специфично,а песните й не са познати извън чалга таргета. Евала на Деса,освен че рециклира басейнчето от Започваме на чисто,за втори път в клипа й че има кадри от Bitch better have my money на Рири. Точно пък Галена е един от най-познатите изпълнители от хора, които не слушат чалга. Може да не слушат този стил и песните й, но я разпознават. 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 48 минути, Willy каза: На концертите на Пайнер, докато ги имаше нали, важеше за изпълнител който винаги се стараеше да има перформънс, така че едва ли не е била канена. Това все едно да кажем, че не е получавала през годините и покани за предавания като брадъра. Най-малко 2007/8 около скандала. Канили са я в Капките със сигурност. Миналата година даже бяха пуснали допитване на сторита в инста, кои изпълнители искаме да поканят и бяха включили Галена в анкетата. Отделно имаше постове в които доста хора в коментарите я искаха. Друг е въпроса, че тя не обича да се изявява по такива предавания и е отказала. Участието в Гласът е достатъчен показател, че се цени името и. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 26 минути, Stela каза: Канили са я в Капките със сигурност. Миналата година даже бяха пуснали допитване на сторита в инста, кои изпълнители искаме да поканят и бяха включили Галена в анкетата. Отделно имаше постове в които доста хора в коментарите я искаха. Друг е въпроса, че тя не обича да се изявява по такива предавания и е отказала. Участието в Гласът е достатъчен показател, че се цени името и. 🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 29 минути, Stela каза: Не е вярно това. Кои са тези всички? Преслава и Азис... Зависи какво разбираш под топ имена. Повечето чалга образи са на по-старите имена и предимно се падат такива, на които да направят пародия. Падат се Луна, Милко, Софка и компания. Не се сещам сега за всички, които са се падали, но със сигурност не са само лидери, нито пък причината да не се пада Галена е, че е слаб лидер. Като гледам общо от всички жанрове, също и от световната сцена какви се падат и не всички от тях са лидери или са били такива. Е,Софка не е ли от топ имената на чалгата? Имитирали са Анелия,Слави,Камелия,Тони Стораро,Фики предполагам че някой ще си е избрал и Алисия и за тези се сещам на прима виста. Може и да не са били лидери тези от световната сцена,но са поне one hit wonder. Не е нужно веднага да оправдавате Смядово,отдавна е пределно ясно че "лидерството" й се крепи единствено на гледания в Ютюб и пълни участия в дискотеки. Все временни неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 32 минути, Stela каза: Канили са я в Капките със сигурност. Миналата година даже бяха пуснали допитване на сторита в инста, кои изпълнители искаме да поканят и бяха включили Галена в анкетата. Отделно имаше постове в които доста хора в коментарите я искаха. Друг е въпроса, че тя не обича да се изявява по такива предавания и е отказала. Участието в Гласът е достатъчен показател, че се цени името и. В какво тая пачавра 3 All stars? Да не даваш примера с ваната. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , xroflx9 каза: Просто в образа й няма нищо специфично,а песните й не са познати извън чалга таргета. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари