Ciaga Публикувано на Март 6 Report Share Публикувано на Март 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 Прилича ми на мъж тая девойка, отвратително излъчване и супер безлична песен. Нито музика, нито текст, нито видео като хората. При Оцко Боцко май само Лорена имаше силен дебют и то понеже приятелката ѝ Галена се включи в песента. П.П.: Движенията с устата няма да ги коментирам, явно си пада по разни неща. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аууу това е онази противна ромка, която заедно с приятелите си оплюха Галена, след като я махна от отбора си в Гласът 😂 Голяма боза! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Поредната надъхана да отмъщава и да мачка... Аман от едно и също. Чао, чао! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Разбира се, че ще я махне. Отвратителна мангасарка. Движенията с устата що да не ги коментираме? По-скоро си пада по това да яде червеи. Мангечаве, аман, аман. Аман и от теб. Чао, циганче! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Музиката ми е като на Цура и Ищар песента. Клипа в начаото също изтъркан... ПедеЛео тук звучи сякаш е лапнал нещо, много шъшкане много нещо Иначе не е лоша песничката Гадна уста обаче Имам чувството, че е на 12 това ромче Толкоз ли няма бг-та, че събирате само чаветата от гетата да ви правят обороти, после като Оцко го изгони, чавето ще извика цялата махала и ще го пречукат 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не знам вече как трябва да коментирам подобни песни или проекти... От зле на по зле отиват нещата в този стил музика... Тази песен на Сандра ft. Лео – Твоята присъда ни ми хареса. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Прочетох толкова лоши коментари и дори изобщо не я пусках с дни, защото явно се повлиях от коментарите тук. Но вчера я чух за първи път - е, много е добра! Добър дебют на циганесата. Надъхваща и има хитовия заряд! Добре е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.