DevilWish Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 музика и текст: Павлин Петков аранжимент: Павлин Петков и Пламен Станчев режисьор, сценарист, оператор: Тенчо Янчев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Джулиана ме изненада, че участва в негов клип. Песента не е толкова зле, но е прекалено ретро. По-добре все пак такива песни да прави отколкото последните му простотии. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Бараво този път песента му е добра на Милко Хареса ми... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Тоя път нацели песента, бравос! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Най ми хареса синтезаторчето браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Големият въпрос е защо са му нарисували мини брада и защо е крива?! 🤣 + на места е по-светла или по-тъмна 😆 Песента е хубава иначе. А тая шаврантия Джулияна не я понасям 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Песента е яка! Кефи ме! Гани не я понасям, но заради скандалите около нея, появата и в клипа е сигурно с такава цел. Да пишат коментари в тубата, да я плюят, а Милко да върви нагоре в гледанията. Но, определено е направил опит да запише "За да те забравя" част 2. Много наподобява на нея. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.