Ciaga Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 97mb WAV ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 37 минути, ribaton каза: 97mb WAV ! Давай го! Дъртия стържещ паркета с гласа си резак и Коцьо безгласните струни реве ли пее ли, ужъъъъс 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Тонката - окей, ама Косьо мега зле и на студийния запис! 🙄 Аз на мястото на Тонката нямаше да му дам да ми разваля така хубавите песни 😄 И така се е вживял в клипа, сякаш на живо може да изкара един верен тон 😂 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Коце наистина е видимо останал без глас и за съжаление му личи. Стораро си бучи, както обикновено. Нищо съществено. С носталгия към миналото.... Има и готини песни в машъпа все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Неслушаемо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Очаквах да ми хареса. Старите песни са си стари песни и звучат по-добре на тях. Просто се губи смисълът от този машъп. Преди ги харесвах и двамата, слушах техни песни, но в този вариант не ми допада. И в началото Христо Стоичков, чак и клип направили. Прекалено се вживява Константин, а другия както винаги подскача като гламав! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 14 часа , FolkEmpire каза: Давай го! Дъртия стържещ паркета с гласа си резак и Коцьо безгласните струни реве ли пее ли, ужъъъъс Минимум 5 човека от Групата го имат Парчето но си траят .... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 1 час , ribaton каза: Минимум 5 човека от Групата го имат Парчето но си траят .... Коя тая група? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 И Двамата пеят горе долу добре... За машъпа явно това е новият вариант за модерен ретро фолк днешно време. Но определено няма да стане хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 1 час, FolkEmpire каза: Коя тая група? -за сайта говоря .... ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 ЗА ТУК ГОВОРЕХ ....за РАМАНИЯ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 Честно казано очаквах повече, но що-годе бива. Константин от толкова бЕло и Виски вече едвам пее и как така не са включили Фънки във видеото, а са взели басиста на Цитиридис? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 И аз очаквах повече. Липсва ми още заряд в машъпа. Подбора на песните е добър и като цяло ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.