Blueberry Публикувано на Март 11 Report Share Публикувано на Март 11 2 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Някой знае ли с каква цел го пуснаха точно в 11:03ч.? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 4 минути, lucellent каза: Някой знае ли с каква цел го пуснаха точно в 11:03ч.? Да 11 март (11.03) в 11:03 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Проекта на живота и е катастрофа Ще има някакъв първоначален интерес, но той ще е само и единствено заради дуетната и половинка. Песента не знам дали е и средна хубост. Счетоводителке счетоводителке, то не става само с клип ала Бързи и яростни част 9та. С нетърпение очаквам реакциите след броени дни когато флопне жестоко. П.С. Нагледен пример как се хвърлят едни пари буквално на вятъра. 4 11 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Жесток проект, нямам търпение за част 4 ❤️ И аз не харесвам Емилия, но не разбирам какъв е този хейт тук към нея. Буквално пусна това, което половин България чака, но тук си се хейти по default 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Давани са твърде много пари за клип на толкова слаба песен. Финалът ме озадачава дали няма да има още една песен след тази... С това "следва продължение" ... Почивай в мир, Денис! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. ANGEL Публикувано Март 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 11 Емилия - новия новатор и лидер в поп-фолка! 1 4 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 4 минути, Wild_Style каза: Проекта на живота и е катастрофа Ще има някакъв първоначален интерес, но той ще е само и единствено заради дуетната и половинка. Песента не знам дали е и средна хубост. Счетоводителке счетоводителке, то не става само с клип ала Бързи и яростни част 9та. С нетърпение очаквам реакциите след броени дни когато флопне жестоко. Ама ако го беше изпяла смядовския манал щеше да припадаш! 😂 Супер яка е песента и клипа и всичко! ❤️ 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 25 минути, THE IIconic каза: Ама ако го беше изпяла смядовския манал щеше да припадаш! 😂 Супер яка е песента и клипа и всичко! ❤️ Смядовския манал, както я наричаш до момента не е правила гръмки изказвания в стил "проекта на живота ми". Колкото и квалификации да лепиш за втори и трети лица, това няма да промени нещата. Песента е слаба, клипа сме го гледали вече. Очаквам четвъртата част да е още по-нелепа. 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 5 минути, Wild_Style каза: Смядорския манал, както я наричаш до момента не е правила гръмки изказвания в стил "проекта на живота ми". А защо “проекта на живота и” трябва да бъде и най-силната и песен? Според мен го нарича така, заради обстоятелствата, и заради това че всички го чакат половин година. Съвсем нормално е да го приема така. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 27 минути, i810 каза: Давани са твърде много пари за клип на толкова слаба песен. Финалът ме озадачава дали няма да има още една песен след тази... С това "следва продължение" ... Почивай в мир, Денис! Какво ви озадачава, като даже и името на следващата песен е изписана? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Изчаках преди да пиша, защото първоначално не ми хареса, но я чух 5-6 пъти и определено ме зариби частта на Денис. В този проект водеща е Емилия, така че по логиката от предните дуети, в следващия ще пее повече той. Дано да разкаже повече за проектите, интересно ми е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 минути, Jouey каза: Какво ви озадачава, като даже и името на следващата песен е изписана? Изненадах се, че проектите са цели два... Знаех само за един... Хубаво е, че са завършили и двата до край... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Клипът е на високо ниво! 👏🏻 Песента е хубава, но чакам мастър версията, за да я чуя изчистена без странични звуци и предполагам ще се зарибя 😁 Иначе да - към края се вижда името на следващата песен, само не знам дали тя ще има клип? Защото Антонио е качил стори и е писал "и в последния ти клип отново сме заедно". Може да сложат снимки или клипчета на Денис де, не се знае. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Just_Me Публикувано Март 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 11 А така 👍🏻 5 10 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Този клип ли струва 300к? Че то някои клипове на Яница изглеждат по професионални от това. Песента си е флоп. 4 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 18 минути, Just_Me каза: А така 👍🏻 Кога не е Терзийска да забие: Мери си думите ма, пикло @preslava_official 😆 1 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 А, много ми хареса! Очаквах! И трите им дуета са добри, "Акула" ми беше любим, този също ми хареса. Клипът е на доста добро и високо ниво. Аз пък харесвам Емилия и е една от певиците които най-много съм харесвал във времето. Песента и видеото си заслужават. Иначе доста добър отговор във фейсбук! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 33 минути, Just_Me каза: А така 👍🏻 Счетоводителката защо не е дала на някой по-грамотен от нея да напише този коментар Граматиката за нищо си я няма женичката Сега да похарчи малко пари и за уроци по български език, за да я научат как аджеба да пише правилно. 1 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Jouey Публикувано Март 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 11 преди 8 минути, Wild_Style каза: Счетоводителката защо не е дала на някой по-грамотен от нея да напише този коментар Граматиката за нищо си я няма женичката Сега да похарчи малко пари и за уроци по български език, за да я научат как аджеба да пише правилно. Може заедно да ходите. 🤭 4 2 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 2 минути, Jouey каза: Може заедно да ходите. 🤭 Направо тримата, че май и ти имаш нужда 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 преди 2 часа , Just_Me каза: Клипът е на високо ниво! 👏🏻 Песента е хубава, но чакам мастър версията, за да я чуя изчистена без странични звуци и предполагам ще се зарибя 😁 Иначе да - към края се вижда името на следващата песен, само не знам дали тя ще има клип? Защото Антонио е качил стори и е писал "и в последния ти клип отново сме заедно". Може да сложат снимки или клипчета на Денис де, не се знае. Пашев или Мартин беше казал, че в деня на самоубийството, Денис е трябвало да ходи на снимки за клип, възможно е да е бил към втората песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Fast Публикувано Март 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 11 Когато чух "извинявайте, тук ли се събираме на гей парада" спрях песента и я дислайкнах. Как може такива работи през 2022? Срам за паметта на Денис. 8 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 12 минути, Fast каза: Когато чух "извинявайте, тук ли се събираме на гей парада" спрях песента и я дислайкнах. Как може такива работи през 2022? Срам за паметта на Денис. Идеята на филма не е ли да се представи лошия герой по възможно най-негативен начин и точно репликата допринася за това. А това, че в сценария убиват хора, не те ли притеснява? Отвличания, престелки, смазвания, бомби? 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 преди 6 минути, Olay каза: Идеята на филма не е ли да се представи лошия герой по възможно най-негативен начин и точно репликата допринася за това. А това, че в сценария убиват хора, не те ли притеснява? Отвличания, престелки, смазвания, бомби? Да, пък и така казана, тази фраза от Вълев прави лека закачка/препратка към култовото му "извинявай, ама танцьори не ти ли трябват" като Куката от "Под прикритие". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.