Marin Публикувано на Март 31 Report Share Публикувано на Март 31 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Хареса ми! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Азис само си е мечтал да влезе в проект на Северина, ето че му се е сбъднала една мечта. Ама да си беше научил текста, много не харесвам такива, дето претупват нещата... викнали те да те снимат в клип, нагласили всичко, ти сричаш като първолак....егати излагацията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Готина песничка, но видеото все едно гледам ето това: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Един дует който не очаквах. Искрено не очаквах Северина и Азис да работят заедно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 17 часа , Ciaga каза: Готина песничка, но видеото все едно гледам ето това: Инспириран е от филма "From Dusk till Dawn" (от здрач до зори). Може би и този на Азис и Северина е "инспириран" от филмът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Хареса ми макар музиката да е малко крадната 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много добро парче, ще е голям хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 19 часа , Brian каза: Хареса ми макар музиката да е малко крадната Налиии? И на мен ми звучи мега познато, но не се сещам откъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.