HIStory Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 7 минути, Stela каза: 😂😂😂 деня ти придобива повече смисъл като твърдиш, че Симона, Лидия и Галена са незнайни женици, ок, продължавай да се самонавиваш. Сама не си вярваш, убеден съм. Не ми се спори само колкото да има някакъв спор, безсмислено е. То фактите са очеизваждащи - фолка няма тая масовост и разпознаваемост на лицата му като преди, за което сами са си виновни, затваряйки се в кръчмотеките. Но ако живота ти придобива повече смисъл продължавайки да твърдиш обратното, не спирай да се самозаблуждаваш 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 10 часа , xroflx9 каза: Как пък все за феновете на залезли певачки жанра е дъно... На кривата ракета,космосът й виновен. Зависи си от феновете. Аз още от дете бях заклета фенка на Глория, но както виждаш това не ми пречи да виждам и казвам истината. А истината е, че тя е залязла отвсякъде. Не може да си затваряме очите за тези неща. Тук е подобна ситуацията с Кали, дето я забравиха, че е жива и сега плюе жанра, който я хранеше до вчера. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, Stela каза: Зависи си от феновете. Аз още от дете бях заклета фенка на Глория, но както виждаш това не ми пречи да виждам и казвам истината. А истината е, че тя е залязла отвсякъде. Не може да си затваряме очите за тези неща. Тук е подобна ситуацията с Кали, дето я забравиха, че е жива и сега плюе жанра, който я хранеше до вчера. Турнета? Концерти? Албуми? Награди? Реклами? Да, фолка е на дъното СИ. Това, че няма силна конкуренция го спасява. И посочването на факти няма никакво отношение към това в какво положение е кариерата на Глория, която съм плюл повече от всички тук докъде се докара. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Това щеше да е много яко парче ако не беше 1:1 крадено от Право време. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Спорът с фенове на нафталини е напълно безсмислен. Времената се променят,измерителите за успех вече са напълно различни от тези преди 10-15 години. Не бъдете копия на Кити и се огледайте малко. Слава богу че аз вярвам на очите и ушите си,а не какво се пише тук. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Този проект и като песен, и като клип е най-добре. Валери се справя най-качествено от всички, не знам защо не работят повече с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Проблема е, че отношението към чалгаджийките там е под всякаква критика. Изхвърлят ги като пълни боклуци без да им кажат. Супер неуважително е отношението. Докато към останалите си личи, че има повече респект. В капките е същшата история - дори Глория, Азис и Деса го отнесоха с подигравки. За Преслава да не говорим, сега й към Анелия. Все едно са некви от средно ниво. Това са големи звезди. Относно спора Галена/Глория/Лидия, първите две са известни и се знаят. Без грим не мисля, че е лесно да ги познаеш защото Галена и Глория са много еднакви. Глория е позната сред таргета 40+ повече от Галена и обратното. Сега Глория е от повече време и е нормално хора от 10+ години зад граница да я знаят повече. Но и двете са достатъчно популярни. Лидия, Симона и т.н. са много нови и нямат масов интерес към себе си какъвто имаше в чалгата до 2013. Няма как да се знаят масово. Мило, от поста ти може да се направи следното обобщение: Галена е новата Глория. Халал да им е и на двете агитки новото прозвище. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, Willy каза: Този проект и като песен, и като клип е най-добре. Валери се справя най-качествено от всички, не знам защо не работят повече с него. Валери не харесва чалгата. То си и личи че за попаджийте се старае повече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 50 минути, HIStory каза: Турнета? Концерти? Албуми? Награди? Реклами? Да, фолка е на дъното СИ. Това, че няма силна конкуренция го спасява. И посочването на факти няма никакво отношение към това в какво положение е кариерата на Глория, която съм плюл повече от всички тук докъде се докара. Не само това, което си изброил, ами едно време жълтата преса бе залята от чалгарките и техния бит. Сега обикновения човек не се интересува дори коя с кой е е.е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Еднакви? На визия ли?! По-скоро Галена и Алисия? На песни и клипове?! Абсолютно не! На задържане в топа? Бабиш на 18-та година от кариерата си през 2012 вече е девета глуха, докато Галена тресе държавата с ВНЛ и ТНСЗМ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 минути, xroflx9 каза: Валери не харесва чалгата. То си и личи че за попаджийте се старае повече. Не знам, но клиповете които е направил за чалгата като Минута живот и Просто шоу са брутални и винаги имат нещо различно и провокативно. За други не се сещам? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
benz1129 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 49 минути, Willy каза: Това щеше да е много яко парче ако не беше 1:1 крадено от Право време. Да, но малцинственият представител се е писал за автор на музиката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 5 минути, Willy каза: Не знам, но клиповете които е направил за чалгата като Минута живот и Просто шоу са брутални и винаги имат нещо различно и провокативно. За други не се сещам? Камелия - Престъпно е, Неповторим, Дай го двойно, Името ти, Бардак на греха, Не те забравям, Иди си дуета с Робов; Азис и Десислава - Жадувам. Дуета на Счети и Фики, Турбуленция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Току що, Andrew Cunanan. каза: Камелия - Престъпно е, Неповторим, Дай го двойно, Името ти, Бардак на греха, Не те забравям, Иди си дуета с Робов; Азис и Десислава - Жадувам. Окей червените не стават, но другите са страшно силни и провокативни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Току що, Willy каза: Окей червените не стават, но другите са страшно силни и провокативни. + Дуета на Счети и Фики, Турбуленция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 минути, benz1129 каза: Да, но малцинственият представител се е писал за автор на музиката. Супер нагла циганска гад е. Не стига, че кара на чужди песни, ами ги пише и за свои. Цял живот мечтае да е Азис и го копира, но си остана нейзвестен герой. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Валери Милев още в началото на това хилядолетие мачкаше с невероятни по качество, идейност и метафоричност клипове, като този по-долу от преди точно 20 години, докато чалгарките снимаха ТВ версиики: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 15 минути, Willy каза: Не знам, но клиповете които е направил за чалгата като Минута живот и Просто шоу са брутални и винаги имат нещо различно и провокативно. За други не се сещам? Минута живот ми е една от любимите песни на Камелия. Не знаех, че клипа е негов. Жесток е! "Името ти" мисля, че беше негов клип.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дори този клип е по-як от 90% от клиповете,които е правил Валери за чалгарките. Да не говорим за първите клипове на Гери Никол и последните клипове на Ицо Хазарта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Аз, манифестирайки Галена да спре да работи с Виктор Антонов. Любимото нещо в нейните клипове ми беше, това че отначало докрай имаше различни сетове, без всичко да е издадено в първата половина и после да се повтаря. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Валери Милев още в началото на това хилядолетие мачкаше с невероятни по качество, идейност и метафоричност клипове, като този по-долу от преди точно 20 години, докато чалгарките снимаха ТВ версиики: Каквито липсват в 90% от клиповете му за чалгата. Дай го двойно мислех, че го е снимал Цветин с телефона. единствено Жадувам беше УАУ за времето си. Просто шоу, Минута живот и Престъпно е до известна степен също са ок, но останалите е трудно да се разбере той, Скерлев или Люси са ги снимали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, Willy каза: Аз, манифестирайки Галена да спре да работи с Виктор Антонов. Любимото нещо в нейните клипове ми беше, това че отначало докрай имаше различни сетове, без всичко да е издадено в първата половина и после да се повтаря. Той монтира ужасно, а монтажа е 80% от визията на целия клип. Хубави кадри могат да бъдат провалени с кошмарен монтаж, както и кофти кадри с хубав монтаж - могат да станат гледаеми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 2 минути, HIStory каза: Каквито липсват в 90% от клиповете му за чалгата. Дай го двойно мислех, че го е снимал Цветин с телефона. единствено Жадувам беше УАУ за времето си. Просто шоу, Минута живот и Престъпно е до известна степен също са ок, но останалите е трудно да се разбере той, Скерлев или Люси са ги снимали. Виж този клип на Марчето Илиева от 2001-ва година, който е режисиран от Валери, чалгарките такова качество докараха към 2007-2008-ма чак, даже Люси яко се е вдъхновил за атмосферата на "Луда съм, че те обичам" на Есил - ваната, тъмнината. Валери си е еталон. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 3 минути, Willy каза: Аз, манифестирайки Галена да спре да работи с Виктор Антонов. Любимото нещо в нейните клипове ми беше, това че отначало докрай имаше различни сетове, без всичко да е издадено в първата половина и после да се повтаря. Така и не разбрах защо е сложила тоя парцал под нея. Да й е по-мекичко ли? Помоли се следващия клип да е с Валери! Или поне някой от следващите. 🙏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 преди 1 минута, Stela каза: Така и не разбрах защо е сложила тоя парцал под нея. Да й е по-мекичко ли? Помоли се следващия клип да е с Валери! Или поне някой от следващите. 🙏 Това е одялото на мъжа, който я нарича "проклета вещица". Тя се е отдала на ритуали, а за тях е необходима вещ /дреха, коса, нокти и т.н./, попила енергията на субекта, върху който ще се прилагат. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари